Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Verujete li u price o "onom svetu"?

Hana, mozes li da mi opises te senke? Kitty, posto sam pospana, sutra cu detaljno da proucim ovaj tekst, verujem da je poucan :)
2014 05 29
Pa recimo kada se okrenem ucini mi se kao da je nesto proslo pored mene.Ili dok perem sudove kao da me neko posmatra.Imam osecaj kao da je jos neko samnom tu.Uz to mi sve zivo krcka po kuci i cini da strah bude jos veci.Uvece se nista ne desava.Nema tih senki i nemam osecaj da me neko posmatra. Inace zivim u zgradi,pa svako jutro u 03.00h ama bas svako komsinica iznad mene ili nesto pravi buku.Zvukovi su od prilike kao da pomera namestaj sa jednog kraja sobe na drugi,pa kao da neko gore igra klikere,cuje se voda, sto je nemoguce da bas svako vece u isto vreme neko gore ide u wc.Cim svane buka prestaje.Moji su svi Bogu hvala zivi i dravi, tj hocu da kazem niko jos nije umro kod mene u kuci,tako da se bojim ovog gore napisanog.Da neko nije nesto napravio ili da me neka upokojena dussa ne posmatra :P
2014 05 29
Jaoo ja sam te iste zvukove cula iz stana iznad nas, ali mislim da su ipak ljudi to proizvodili, sad se neko drugi uselio i vise to ne cujem :P A pitala sam te za senke, jer sam i sama videla :/ Uzasno mi je da pricam o tome.. ali ne mogu da odolim da ne pitam. Jesi li videla oblik, boju? U mom slucaju, bilo je crno, u obliku coveka...i samo je proslo kroz hodnik, nije hodalo vec onako ravnom linijom, kao da lebdi.
2014 05 29
Pa da,crne boje.Ja ih vidim recimo kako stoje i onako u sekundi samo nestane tj ode lebi kako vec.Sestri kad pricam ona se smeje,ali ja zaista vidim oblik glavu i telo.Nije kao covek ja to vidim kao oblik kljucaonice ali u ljudskoj velicini.Citam vec neko vreme o tome.Pisala sam vec o tim dervisima i tim stvorenjima.Muslimani te cini nazivaju sihrom i nema ograniceni rok koliko to traje jer se stalno obnavlja.Sve se bojim da nisam na nesto nagazila ili da da neko nije namerno nesto uradio. Trudim se da ne osecam strah,jer ako je istina da se hrane strahom ljudi onda su senke koje ja vidim i vise nego site. :D Sad mi malo smesno ovo sto pisem i zvuci neverovatno ali ko to ne vidi svaki dan ne razuume. A sto se tice zvukova koji se cuju iz stana iznad mene ne znam sta bi moglo da bude.Nekad mi dodje kad sretnem kosinicu da je pitam.heh
2014 05 29
Jeste, kao oblik kljucaonice, ti si bolje opisala... Ali ja sam videla samo gornju deo, ne u punoj velicini. Pokusavala sam da saznam sto vise o tome, jer nije mi svejedno, ali naravno da se nista posebno ne moze saznati... i oni koji tvrde da znaju sta je to, mislim da samo nagadjaju. Imam prijatelja, koji inace snima duhove, znas onu emisiju kad ih neko pozove da istraze stan, kuci, neki prostor? On to radi ponekad. Pitala sam ga u vezi senki, i rekao mi je da ih vidja cesto, ne u svojoj kuci, vec u skoli u kojoj radi. Njemu je to sve zanimljivo, a ja ne smem o tome ni da razmisljam :D Mozda nije u pitanju vradzbina, mozda si ih sama prizvala na neki nacin... Da li si ranije razmisljala o takvim pojavama?
2014 05 29
Ne daleko bilo.Ne bavim se time.Cak i ne poznajem nikog ko se bavi vradzbinama.Kod mene su svi pobozni svi verujemo u Boga.Mozda to sto vidim je plod moje maste,zbog straha verovatno.Nemam drugo objasnjene. Samo znam da nisam jedina koja vidi to.Mogu da ti posaljem link sajta pa potrazis odgovore tu.Ne znam vise ni sta da mislim ali cesto ostajem sama kuci u toku dana.Iskreno strah me je da boravim u rodjenoj kuci :D Gledala sam te emisije na Discoveriju.Zanimljive su.Ali nikad nista ne dokazu A zasto ih ti vidis?Nisi ih valjda ti prizivala sa svojim drugom hehe
2014 05 29
Nije plod maste, jer puno ljudi vidi istu stvar. Zamisli kad je moj muz video, a nije verovao u to :D Moze, prosledi mi link. Sad necu spavati do zore :P
2014 05 29
Ma ne :D Nisam ih prizivala, ali sam oduvek verovala u taj svet i znala sam da postoji. Mada, za prizivanje nije potreban ritual, dovoljne su nase misli.. Mi nismo ni svesni koliko su misli mocne.
2014 05 29
a ja necu da vam pricam o tome sta se desavalo meni i mom ocu, jer necete u kucu smeti uci :P
2014 05 29
Ispricaj nam,mene zanima :) Ako zelis
2014 05 29
i mene zanima :D
2014 05 29
I mene, i mene :D Evo ne plasim se vise :P
2014 05 29
aahhaha :D evo pokusacu ukratko :)) moj tata kada je napunio 18 godina u kuci gde je ziveo sa abom, krenule da mu se desavvaju cudne stvari, uvece kada legne da spava, cuje korake, i krene nesto da ga davi, ali ne vidi ni ko ni sta, ali ga toliko davi da jedva ostane ziv, i on kazao to babi,medjutim baa mu nije verovala, i moj tata bezao od kuce,nij hteok kuci da spava,gde god ode,ne desava mu se nista,kako kuci spava, njega nesto davi. i jjedno vece neka hladnoca ga probudi a pored krevea stoji visoki muskarac crne duge kose u crnom plastu sa sesirom (kao sto vesticama crtaju one sesire siljate ), i samo ko senka izleti kroz prozor, i to ga dvljenje dugo mucilo, i rodim se u medjuvremenju ja, kaze tata,kako si se rodila nikada nista mi se desilo nije, niti davljnj,nista, a ja sam kao mala toliko kosmare imala (kako je mama mislilaa), vodili me na izlivanje straha, se i svasta,ja sam nocu samo vristala,nisam mogla da spavam, kako sam rasla, to j ostajalo sve gore, nisam mogla u mraku da spavam, cula sam kojekakve zvukove, nisam htela na jastuku da savam,jer sam u jastuku cula neko grebanje, nocima se budila vristeci, prvo sam videla kako mi neka ruka povlaci prekrivac, jedno vece sam videla na vratima od sobe, muskarca crne duge kose kako izviruje, i kako stoji na vratima...
2014 05 29
sve je to meni moja mama prepisala kao snovi,kosmari. to se u sred noci culo trcanje, lupanje, grebanje, uzas! i za moj 17i rodjednan, moji mama i tata se razvdu, i preselimo se u drugu kucu, nikad nista cula nisam, i jednom prilikom pita mene mj tata kako spavam? KAKO SPAVAM.... znala sam u momentu da oni moji 'kosmari' imaju veze sa tim, i ja ga pita sta je, on oklevao, sa tim da mi nikada niko nije pricao za njegove probleme kao decka... i isprica on meni st mu se pre desavalo,i kako je prestalo kada sam se rodila, i kako j znao sto vristim i sta me muci.. i kako je kako sam se ja odselila, tako njemu svaki cetvrtak na petak oko 3 sata ujutru, krenue da se desavaju iste stvari kao i ranije, krene neka hladnoca, da se sav najezi,i oseti nekoga u blizini, i krene da ga davi, i davi, i svaki put ga umalo udavi, on jadan vice, dere se, ne vredi, i tako svake nedelje, i tata prodao kuci,i presao na drugo mesto, i od onda nista mu se ne desava... sad hocete mi verovati ili ne, na vama je :O p.s. izvinite na dugim pricama :)
2014 05 29
jadni onda ovi novi vlasnici kuce :D
2014 05 29
1 2 3 4 5 6 7