Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Verujete li u price o "onom svetu"?

Znam ja Vojana... to ti se zove paganizam :) LHC interesantno je to što si rekla :)
2014 05 29
a sta to znaci, jel to nesto lose?
2014 05 29
a sta je to,sto to radi s maramom?
2014 05 29
Pa šta znači.. ne znači ništa! Paganizam, verovanja u neke gluposti... tipa ako zavrti maramom neće niko umreti skoro ili nešto tog tipa... Sujeverje klasično... nema veze sa Hrišćanstvom. Još gore su one vračare koje gledaju jadne, da pokupe što više sa sahrane i od mrtvaca, da imaju materijala da "rade". Ama bre... jeste li vi (sem Majice koju zeza net) pogledale oca Gavrila?
2014 05 29
ok pitam jer videla sam to nedavno na sahrani...
2014 05 29
moja baka kad je umrla ja sam bila zaduzena veci deo dana da gledam da neko neuzme nesto sa nje i sl.strasno cime se ljudi bave....
2014 05 29
Vojana91 - mislim da je to stvarno bio njegov otac, ali toga se ne treba plasiti uopste :)
2014 05 29
i ja se slazem da se netreba plasiti ja sam imala slicno iskustvo kad je moja majka umrla i veruj mi vremenom ce ti njegovi da kazem dolasci biti redji......u mom kraju je verovanje da je duh u kuci 40dana.....
2014 05 29
ja se jako bojim ( iako sam obozavala tog coveka i bio je dobar) moj decko zivi sad sam u velikoj kuci i ne smem uvece sama sici na wc, niti biti u kuhinji ni nista jako se bojim od kad mi je to ispricao da je cuo...ne znam zasto se plasim iako znam ako je on da nista lose ne bi uradio...
2014 05 29
normalno je plasiti se,pogotovo necega sto nismo videli a malo,skoro nista neznamo o tome....ja se samo prekrstim i takvim situacijama,to me nista nekosta.....
2014 05 29
joj jos ostajem ja tamo sama, moj decko obicno ide ujutru na posao pa ja kad ustanem normalno malo mu spremim itd i tako me je strah da pootvaram sva vrata tako se osecam sigurnije, ne mogu to da prevazidjem, dok mi nije to rekao nisam se tripovala uopste niti dozivela nesto neobicno...
2014 05 29
Kad mi je umrla baba, nisam mogla neko vreme da pristupim njenoj sobi koliko je energija bila jaka, a umrla je u bolnici, ne u stanu. I moja drugarica, koja je bila sa mnom, je to isto osetila... Bas, bas jaka energija. Znam da nije trajalo 40 dana, sto ne znaci da nije bila tu sve to vreme, stvarno nisam upucena u ta verovanja... Oduvek sam osecala puno toga, ali tome ne treba pridaviti previse paznje, jer sve ono o cemu razmisljamo neko cuje i upija, tako mozemo da prizovemo nezeljene stvari u nas zivot. Znaci, samo pozitivno! :)
2014 05 29
ja cim dodjem u tu kucu odma pocnem paniciti...sad me uplasis jos vise :D
2014 05 29
Vojana, ako je tu, onda je iz najbolje namere jer sigurno voli svog sina... Znam da je strasno, ja sad govorim da se ne treba plasiti, a i sama se plasim :D
2014 05 29
Ne bih da smaram, ali samo cu malo da dubim :D Nama je to sve novo i specificno, ali dosta ljudi, odnosno onih bas produhovljenih ljudi, zna. Prema nekim starcima i ocima nebo je crno zbog previse grehova (oni ne vide uopste plavo nebo vec crno bukvalno), a Bog pa naravno da nije zadovoljan, i naravno da se muci. Skoro sam procitala da su svetogorski monasi rekli da se djavo lukavo uvukao i u crkvu, prema tome ja mislim da ima neke istine u tome sto si cula :/ Samo ljudi koji se plase priznavanja sopstveni grehova naglas govore da su to izmisljotine mada ja verujem da se oni u sebi preispituju i da su ustvari jako uplaseni, i ja se bas plasim :p :)
2014 05 29
1 2 3 4 5 6 7