Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Verujete li u price o "onom svetu"?

pa kako je krenulo,ovo sve vise lici na smak sveta
2014 05 28
Proso je smak sveta [:lepota]
2014 05 28
Ja ne verujem u Boga a ne verujem ni u taj svet, kao ni u price o tom svetu. Postoji razlog za te price, kao i za to sto su sve iste. Te price su sve ucestalije zato sto religija vrsi veliki uticaj na ljude, mnoge stvari u religiji su poznate, ispricane, prepricane i postoji neka vec ustaljenja prica o belom raju, miru u njemu, dobrom ciki, svetlu itd. tako da bas nije tesko zamisliti taj raj. Sve price su iste zato sto su one proizvod domino efekta- jedan isprica, jos 10 njih cuje i onda kada se nadju u komi/ klinickoj smrti itd vecina njih sanja ISTI san. I onda svi pomisle da je taj raj stvaran jer zasto bi, pobogu, svi opisivali na isti nacin raj, ako ne postoji? Moja teorija je da je to SAN koji je nastao kao proizvod DOMINO EFEKTA.
2014 05 28
slazem se :)
2014 05 28
U Boga verujem,aaliii mislim da je ta prica cista glupost :D
2014 05 29
joj,nadam se da je to samo san bio,tj da je zena sanjala i da se ni Bog nemuci i da ja nelupam glavu razmisljajuci.....
2014 05 29
ja imam jednu strasnu pricu...nedavno je preminuo otac mom decku, kaze on da je par dana za redom cuo zvuk od dole, gde je on spavao kako se namesta krevet, koji je na rasklapanje bio, uvek oko 12...takodje bila sam sa deckom nakon neke predstave (2 sata posle) da spremi scenu, pokupi oprremu, bili smo sami u tom pozoristu i kaze meni on osecam da je on sad sa mnom (imao je jednu predstavu, nije glumac ali namesta svetla i ton tokom predstava) i posle par minuta aparat za dim je ispustio dim iako je iskljucen iz struje vec 2 sata...takodje se to ponovilo opet za nekih 10 minuta... :DD
2014 05 29
Majice i đavo može da se prikaže kao Bog, đavo jedino u krst ne može da se pretvori. SAVRŠENI BOG da se, citirtam "ne može izboriti"... pa kako to?... Nemojte ljudi verovati u svašta. Isus je stradao i mučen je zbog naših grehova, i imamo ikone majke Bogorodice koje plaču, svakako da Bog voli svakog od nas i da plače zbog nas, ali da ne zna da li će se izboriti... ma hajde. Čitajte Bibliju.
2014 05 29
kityyKat mene zeza net ali cu pogledati snimak sutra...hvala...samo neznam ko je lud da laze,dosta sam cula prica o komi i odlasku kod oga ali ova je bas ostavila utisak
2014 05 29
Majice ako nešto slušaš i gledaš gledaj i slušaj priče duhovnih otaca.
2014 05 29
e onda se nadam da je videla djavola......rekla je kako mu je lice crno i da crni i dalje,verovatno ceo...
2014 05 29
Pogledaj sutra link koji sam ostavila...
2014 05 29
hocu,nece da mi ocita sad nesto,sutra ujutru cu pogledati... ja licno verujem u Boga,i mene su ucili da je on svemoguc i ja ga dozivljavam kao nesto najjace sto postoji,i kad sam ovo cula nije mi svejedno....:/
2014 05 29
Verujem u Boga i duhovni svet, ali ne verujem u vecinu toga sto se prica, niti kako je opisano. Iskreno mislim da ta zena nije videla ni Boga ni djavola, vec nesto drugo, mozda samu sebe, svoje strahove itd
2014 05 29
da li neko zna sta znaci kad npr neka baba na sahrani dok covek lezi u otvorenom kovcegu nonstop brise maramom pa licu?? kao nesto vrti tom maramom...
2014 05 29
1 2 3 4 5 6 ... 7