Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

sve koje je prevarila DRAGANA MIRKOVIC

Zamolila bih sve devojke koje su prevarene od strane Dragane Mirkovic da se jave i da napisu za koliko su ostecene... Pozdrav
2014 06 22
daj link [:sokiran]
2014 06 22
Ima ona linkova koliko zelis
2014 06 22
izgleda da nisam u toku [:stidljiv] [:lepota]
2014 06 22
Dizite rejting temi da sto vise ljudi vidi i sherujte link od teme...kad smo uspeli da provalimo ostale lopove, pa da uhvatimo i ovu!
2014 06 22
Ona ne prestaje, uzas!!! Skoro se pisalo o njoj.
2014 06 22
dajte link za nas neupucene [:tuzan]
2014 06 22
Ne postoji link. Zena iznova i iznova pravi profile, na koje stavlja slike predmeta sa neta i uspeva da pronadje zrtve, uzima velike pare, a niko ne uspeva da je kazni. Uspeva skoro da ucini "savrsen zlocin" [:besan]
2014 06 22
Ta zena ima puuuno profila... kada izvrsi prevaru sa jednog, samo predje na drugi, tako da linkovi nista ne znace. Najbolja zastita od nje i ostalih prevaranata je -- ne uplacujte novac unapred clanovima koji nisu debelo provereni. Takodje, kod placanja pouzecem, birajte proverene clanove. Znam da nije fer prema ljudima koji su tek dosli na sajt, ali ako su posteni, pristace na proveru, izaci ce u susret... itd
2014 06 22
Mislim da je to isto Dragana Mirkovic... ona stalno objavljuje te patike, haljine... vec sam vidjala te slike na njenim profilima.
2014 06 22
Ja juce bas gledala , i posto vidim da nema utisaka, pitah je za licno preuzimanje , plave haljine herve leger, na sta me je ona maksimalno iskulirala [:sokiran]
2014 06 22
Naravno, kulira sva pitanja osim o uplati novca :)
2014 06 22
pa sto ne odete na tu adresu sa koje se kao salje?
2014 06 22
tj oni koji su dobili luk i slicno...
2014 06 22
Jedna od retkih pametnih pojava na ovom forumu je objavljivanje imena i podataka prevaranata. Iz tog razloga je pozeljno ponekad citati sta se ovde pise.Ova persona Dragana Mirkovic (sa veoma zvucnim imenom koje je tesko zaboraviti) je ovde pomenuta mnogoo puta.Zao mi je sto uprkos tome i dalje postoje ljudi koji nasednu na sarenu lazu,prodavanje magle itd.... Mandarina,zelim Vam srecu u isterivanju pravde. Desava se da neko prodaje skupocenu stvar ispod cene,ljudi cesto upadaju u probleme i fali im novac.Ali ako naletite na takvu ponudu,prihvatite je iskljucivo licnim nalazenjem i to obavezno povedite nekog sa sobom.
2014 06 22
1 2 3