Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

sve koje je prevarila DRAGANA MIRKOVIC

Mimster, sto se tice clanice Majolicka, jos pre par dana sam trazila da kupim Zara sandale, ostavila sam telefon, i htela licno da ih preuzmem, ali, clanica se od tada ne javlja, tj nije mi pustila nijednu poruku, a ulogovana je s vremena na vreme....Pa eto, ako mogu tako da skrenem paznju devojkama, posto vidim da ih je dosta stavilo u omiljene predmete.... Postoji tema koju je zapocela Katarinacat o njoj....
2014 06 22
Meni je iskreno bila jako cudna, jer se ta haljina tesko nalazi ispod 8oe a prodaje tako jeftino ... evo sada gledam polslednje logovanje je bilo pre 1h . A ja cim je pitah za licno preuzimanje ona ucuta [:besan] sramota. Tuzno je to sto se neko bogati na tudjim plecima, jos tuznije je sto dosta devojaka odvaja od dzeparca, izlaska , stipendije, pa neke cak ponekad i od usta ( poput mene) da bi sebi kupile kvalitetnu lepu krpicu [:sokiran] [:tuzan]
2014 06 22
Meni nisu jasni ovi ljudi! Pa zar da na ovakav nacin dolaze do novca?! Devojke budite pazljive, pogotovo kad je veca suma u pitanju i kada vidite neke skupe stvarcice po nerealno niskim cenama :/. Na to se i upeca najvise ljudi. A ova zena je neverovatna! Pa njoj je lopovluk postao glavno zanimanje! [:besan]
2014 06 22
Meni nije jasno da neko tako olako nekome bez utiska uplati 13 500din, sto je uzgred skoro pa prosecna plata u Srbiji... a ta poznata dama ih zaradi na samoj jednoj prevari bez imalo truda... [:vrtoglav]
2014 06 22
Slazem se! Treba biti pazljiv kada se uplacuje veca suma. Po meni je licno preuzimanje najbolja opcija, posebno kada su vece svote u pitanju. Ako vec ne moze licno onda barem pouzecem. A doticnoj je ovo postao biznis. Nista ne radi a uzima pare... I to lepe pare! Mislim da bi ovaj slucaj zaista trebao da ide u policiju.. Mada ko zna da li bi je i to sprecilo da nastavi.. :/
2014 06 22
Ovo vam je jos jedna opomena, za one koje uplacuju velike sume novca, clanovima bez utisaka. Meni iskreno takvi ljudi nisu jasni, znate vrlo dobro svi da ovde ima dosta laznih profila, napravljeni sa namerom da se docepaju para, zasto onda nasedate na to? Hocemo li se opametiti vise?!?! Insistirajte na licnom preuzimanju, ili slanje samo od proverenih clanova. Postujte to i prevara vise nece biti. Red je da se stane na put takvim ljudima (ako se uopste i mogu nazvati ljudima)
2014 06 22
Ni ja ne mogu da razumem da se toliki novac bez pogovora uplati post netom. Posebno da to uradi clanica koja je ovde vec neko vreme i koja je vec cula price o prevarama.Mislim,za mene je to ogroman novac i potpuno suludo. Ne znam moze li joj neko dolijati,ali bilo bi lepo.Ne verujem da bi vratila sve sto je pokrala,ali neka kazna bi bila ok zbog ljudi kojima je ucinila nepravdu.
2014 06 22
Ako nije Dragana, neki drugi prevarant jeste sigurno, a ove haljine mogu da se nadju na kineskim sajtovima tipa Aliexpress za male pare, takodje i ovi satro VS kupaci kostimi koji se ovde prodaju za 30-40e a tamo su 15ak dolara, tako da toplo preporucujem da se tamo ulogujete ili da nadjete nekoga da vam poruci [:osmeh]
2014 06 22
ni meni se devojka ne javlja posle pitanja za licno preuzimanje, tako da savetujem oprez :/
2014 06 22
Lanana, hvala vam na savetu! Ona zaista hara svim sajtovima ima je i na kupujemprodajem po novom zakonu mozes podneti prijavu iznad 5000din ne znam jel obavestena?
2014 06 22
dali je moguce da doticna Dragana vara na sviim mogucim sajtovima i niko joj nista ne moze pa ujedinite se prijavite je nemoj da pustite da prodje nekaznejno ovo je vise vredjanje intiligencije da se zena vraca po ne znam koji put i potpuno na isti fazon vara clanice ovde [:besan]
2014 06 22
Koliko ja vidim iz dopisivanja na ovom forumu čovek je provalio da je u pitanju klinka '89 godište, i žena od 64 godine koje su na istoj adresi.. E sad, ako tolike žene koje je prevarila samo na ovom sajtu ne mogu da se skupe i da joj odu na vrata da se raspitaju malo ko je i šta je, meni stvarno nije jasno da joj dotični nije otišao tamo i nalupao par šamara i povratio svoj novac.. Od policije i gonjenja očigledno nema ništa, umesto da ste se skupile vas par podelile novac za benzin i otišle tamo vi sedite i piskarate na forumu.. Ne kapiram stvarno, o njoj se non stop piše, em ne čitate forum pre nego što uplatite tolike svote, em ne preduzimate ništa da povratite izgubljeno, a ona hara baš zato što joj niko nije stao na put.. Jel vam dala ime i prezime? Google pamti sve ako vas mrzi da listate teme na forumu..A Srbija je mala zemlja, gde god da ste, za cifre za koje je ona vas prevarila ne bi mi bilo teško da pozajmim makar ako nemam pare za benzin, kola i pravac kod nje, posle toga joj na pamet višene bi palo da radi ovo..
2014 06 23
Prijavila sam je MUP-u u Zaječaru, oni kažu da znaju o kome se radi, i da tužilac nije podigao optužnicu još ali hoće! Iskreno imam malo dete i ne mogu baš na put, ali biće prilike i za to, i onda neka joj je Bog u pomoći! I neka joj je prokleto sve što je otela od drugih i od tuđe dece!!! Vratiće joj se sve...
2014 11 07
Pridruzujem se jer sam ostecena za skoro 6000.prodavala je telefon s7560 a poslala mi razbijenu kopiju-(
2014 11 07
srbnakit Da li je to novi nick doticne Dragane????
2014 11 10