Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

sve koje je prevarila DRAGANA MIRKOVIC

Dotična je pre neki dan otvorila nalog na Kupujem Prodajem pod korisničkim imenom Maki Krstić.Stavila 15 oglasa za nove jakne i kapute.Naručila sam jaknu za 3500.Pošto mi je komunikacija sa njom bila vrlo čudna,posumnjala sam pa mi je inače poznati kurir dozvolio da otvorim paket a unutra je bio stari, otrcani kaput.Samo sam zatvorila i vratila.Odmah sam prijavila i za sat su blokirali nalog.Ko zna koji po redu.Inače, na paketu je bilo ime pošiljaoca Dragana Mirković, Zaječar.Koliko vidim,lepih se para nakrala. [:isfrustriran]
2014 11 10
devojke koje su prevarene ,napisala sam komentar na crna lista , sta mozete dalje da uradite, jos ako vas ima puno, troskovi vas nista nece izaci, a mozete povratiti i 10 puta vise novca nego sto vas je ostetila
2014 11 11
Evo, i ja sam tu, kupila sam crne cipele od doticne, p[latila ih2900 din+postarina, br 36 a dobila neke ofucane, raspale, broj 40.
2014 11 13
Hajde svi da lajkujemo ovu sliku da bi dosla na naslovnu stranicu!
2014 11 15
i mene je prevarila. nije preuzela paket,platila sam duplu postarinu.
2014 11 15
Uzas i mn je htela prevariti,jos kao imamo isto ime i prezime kakva slucajnost,tek kad je stigao paket a ono rita,imala sam je na viberu kad mi je slala slike jakne koja uopce nije bila njena..tako ko zeli moze da je vidi na mom profilu stoji slika lopuze..
2014 12 07
Hvala za sliku, Tej da znamo i za tu fizionomiju. Problem je što možemo mi svi da vičemo koliko hoćemo, uvek će biti onih koje ne čitaju
2014 12 07
Prevarila me je preko lalafo. :( poslala sam joj sandale, alu pokusacu ujutru da sprecim urucenje paketa. zvacu Zajecar, radila sam razmenu a nisam je proverila.
2016 06 02
novi broj telefona 0621796271
2016 06 02
[email protected] mail preko kog se prijavila na lalafo.rs
2016 06 02
Pa da li je moguce da ta zena i dalje vara ljude? Kako joj neko do sada nije stao na put? ,:(
2016 06 03
Uspeli sam da blokiram paket, da ne moze da ga podigne.
2016 06 04
Videla sam ime i prezime i evo sta doticna sada radi.Na sajtu lalafo prodaje namestaj i kaze da je iz kosovske mitrovice,slala mi je slike jeftinog namestaja tipa tv polica koja kosta 650 eura kod nje je 5000 dinara,francuski lezaj,plakari najmoderniji,bastenske garniture itd. I za sve je cena 4 ili 5000 dinara.Naravno trazila je da se pare uplate unapred ali kako ja imam poznanika bas u kosovskoj mitrovici dadoh mu njen broj telefona i ona mu je rekla da ce ga nazvati za dvadeset minuta sto se naravno nije desilo.Evo sada vidim da ponovo prodaje namestaj po povoljnim cenama samo sto se sada zove happy i iz preseva je a broj telefona je 0640548486.Mene nije uspela da prevari ali ovo pisem kao upozorenje ostalima da Dragana Mirkovic jos uvek hara i vara ljude a jos i laze kako ima dvoje dece a sa trecim je trudna i treba da se porodi za desetak dana.Sramota
2016 11 21
1 2 3