Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Devojke imate li vase pms filmove? :)

Ja npr. kad sam jel'te u tim danima, ja gledam Dzejn Ostin (Gordost i Predrasuda, Razum i Osecajnost, Mensfild Park, Ema....) , Beleznicu, Prljavi Ples...... [:stidljiv] Vi? :)))))
2014 09 21
The Devil Wears Prada, He's Just Not that into you, Ten things I hate about U, A Walk to remeber, The Notebook, A Knight's tale, 40 days and 40 nights, Twilight, Because I said so, Honey, How to lose a guy in 10 days, Friends with benefits, Just married, Mona Lisa smile, Pretty Woman, The Proposal, Take the lead, Save the last dance, Sex and the City, What happens in Vegas, The Other Woman, What Women Want,... itd itd tada najvise volim komedije i ljubavne filmove :)
2014 09 21
Jao Walk to remember [:stidljiv] divan film, uvek placem...
2014 09 21
August Rush...nijedan film ne dotice kao ovaj...
2014 09 21
Uuuuuu on zvuci super, sad sam pogledala na imbd.... :)
2014 09 21
Uh, meni walk to remember patetican i glup..bez uvrede. Ja tada gledam ili neke dramaticne ljubavne tipa Piano, Orkanske visove, Sjaj u travi i sl. Ili ono laganica, Brizdit Dzouns, Seks i grad, itd
2014 09 21
Ja ga volim, pogotovo u pms-s :) Da Bridzit Dzouns sam zaboravila :) obozavam da je gledam :)) A od tih starijih, Neki to vole vruce i Houseboat :) rado im se vracam :)
2014 09 21
Hehe :) Ja nemam PMS u nekom klasicnom obliku, obicno se samo zatvorim u sobu i zagrlim laptop, i to su faze gde samo blenem u ekran, pa pustim nesto tipa trilogija Kuma. To mogu uvek, uvek da gledam, i da placem uz taj film, i da besnim, i da se raznezim, i sve, nijedan ga nece nadmasiti :) Jednom sam doduse obrnula sve sezone Breaking Bad u 5 dana. :D Tako da mi nije narocito bitno sta gledam, dok god je onaj no-life fazon, da ne vidim nikog, i da niko ne vidi mene. Od romanticnih mi se dopao Friends with benefits i Wicker park, ali to pogledam jednom i vise mi nije zanimljivo. :)
2014 09 21
Ooo Boze! Mislim da opet imam hormonalni! Gledam mjuzikle. Trenutno Walking on Sunshine. Definitivno, ili je PMS ili hormonalni. :D
2014 12 07