Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Internet kartica i paypal

Konacno sam resila da odem da izvadim net karticu, pa me zanima sta nakon toga? [:osmeh] cula sam da treba da se uplati neki iznos pre povezivanja sa paypal racunom...pa ako moze neka clanica koja ima iskustva da mi napise malo vise o tome... Takodje, mozete mi i reci da li bih nesto posebno trebala da obratim paznju pri kupovini sa stranih sajtova, komuniciranju sa prodavcem itd.
2014 09 22
Samo ces morati da validiras karticu, znaci da imas 2 evra na racunu, pejpal skida oko evro ili evro i po, ali ti vrate iznos odmah nakon, to skinu samo da potvrde da je tvoja kartica.
2014 09 22
To uplacujem u banci u kojoj izvadim karticu? A ako npr kupujem sa sajta gde su cene u dolarima, ja pre toga moram uplatiti isto u dolarima na moju karticu ili mogu isto u evrima?
2014 09 22
Nema veze u cemu su izrazene cene, ti mozes na racunu imati dolare, funte, evre svejedno, jedino sto ce ti banka skinuti npr. ako kupujes za 10 funti a na racunu imas 20 dolara, skidace ti po njihovom kursu dolar-funta, a dolar je inace slabiji i od evra i od funte, a funta jaca od evra.
2014 09 22
Ok, hvala ti puno. Mislila sam u Intesi da izvadim net karticu, ali ako mi treba i devizni racun, onda bolje da odem u Otp banku, gde vec imam dinarski i devizni.
2014 09 22