Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala svim pakosnim dusama!

Hvala Nevena. Pisala sam adminki ali mi ne odgovara...smorila sam se najstrasnije majke mi...
2014 10 30
trazi objasnjenje zasto ti je profil obrisan verovatno te je neko prijavijo ovde ima clanica koje nemaju svoj zivot pa zive tudje zivote i brinu tudje brige
2014 10 30
Poslala sam joj 3 poruke...valjda ce mi odgovoriti...
2014 10 30
Resice se sve, veruj samo. Sigurno je zbog slika sa interneta ali valjda vidi koliko ocena imas :/ Bezveze skroz. Javljaj, ako adminka napise nesto.
2014 10 30
Molim adminku ako cita ovo da mi odgovori :)
2014 10 30
ma kakve slike sa neta kada udjes u najpopularnije predmete 80% su slike sa neta onda neka obrise sve profile sto koriste slike a ne samo neke
2014 10 30
Jako jezivo, valjda nece svima nama ovde biti blokiran profil jer smo komentarisale :D Zao mi je Fantasy22 ili ako ti je draze Zao mi je Fantasy, ali nemoj da primas to toliko k srcu ionako vidis i sama da je ovo jedna debilana ako se tako desilo kao sto ti kazes :D
2014 10 30
svako od nas ima neku clanicu sa kojom se ne slaze u misljenjima pa sta sada ajde svi medjusobno da se prijavljujemo mislim stvarno smesno jadno i bedno
2014 10 30
Nisam nikom stala na zulj, ali mislim da znam i ko je umesao prste. Uglavnom ko god da je, znam sigurno da je sad srecna.
2014 10 30
super ja sam se uvek divila takvim osobama koje na tudjoj nesreci grade svoju srecu ali jedno treba da zna sve se vraca sve se placa
2014 10 30
Ima takvih ovde koliko hoces nazalost..
2014 10 30
Zao mi je Fantasy,znam te sa foruma,nismo saradjivale,ne znam ni sta si prodavala. Ako je admin blokirao sve naloge koji nisu imali profil u skladu sa pravilima sajta,onda ne mogu da budem licemer i da kazem da to nije dobro,ali ako si samo ti blokirana zbog 'ne znam ni ja cega' onda to nije u redu. Nadam se da ces resiti u svoju korist vracanje naloga,ipak imas mnogo pozitivnih saradnji.
2014 10 30
ovo je bas neobican potez za adminku, ne znam da li je ikada izbrisala nalog nekoga samo zato sto kaci slike sa neta a da ima toliko pozitivnih ocena.... [:sokiran]
2014 10 30
A sto si ti na bloku?
2014 10 30
Mislim znam da si i ti na bloku na svom nalogu ali si tu. Ali ne razumem zasto moj profil nije npr. na bloku nego je obrisan? nista mi nije jasno..
2014 10 30