Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala svim pakosnim dusama!

Pitam Dindolo odnosno Divlop....sto nisam na bloku kao ona nego mi je nalog obrisan totalno..
2014 10 30
Jos jednom molim devojku koja mi je danas uplatila 2000 din da mi se javi jer ne mogu doci do njenih podataka. Dragana se zove i koliko se secam imala je decije cipelice na profilu.
2014 10 30
Tek sad vidim temu - strasno mi je zao sto ti se ovo desilo . Secam se da ti je jednom admin izbrisao predmete za porucivanje pa smo to komentarisale na forumu jer su tvoje cene uvek bile znatno nize od cena drugih clanica koje isto tako narucuju robu. Mislim da je sada u brisanje tvog naloga ponovo upeten neko kome si bila konkurencija . Mada je mozda i samo zloban [:tuzan]
2014 10 30
Au, jos juce sam te trazila, stavila sam neku jaknu u omiljene, i reko` moguce je da je nestala preko noci [:tuzan] bas mi je zao.... Pisi adminu, i trazi objasnjenje, toliko ti barem moze dati... Protiv pravila sajta je preprodavati robu u svim velicinama, ali onda je trebala da obrise i blokira sve koji to rade.
2014 10 30
Pisala sam, ali jos nema odgovora... Nikada nisam prevarila nekog i nisam zasluzila da mi se ovako brise nalog :( Inace devojka se jutros javila :) violetpixie hvala na pomoci :) nasla sam je preko maila.
2014 10 30
Jos jedna clanica, uzas.... [:vrtoglav] Sta li admin to radi i to bez objasnjenja????? [:sokiran]
2014 10 30
obrisala ti je nalog a mene je samo blioknula sa foruma , a nalog mi je i dalje u funkciji
2014 10 30
svaki obrisan nalog se moze vratiti "iz mrtvih" sa sve ocenama koje su postojale, samo je bitna dobra volja admina... mada, pravo da ti kazem, ako ti se cela ponuda bazirala na porucivanju, a to nije po pravilu, verujem da je zato obrisan nalog ... morala si to malo prikriti , tj nadam se da nisi javno ti pisala u O meni odeljku.. kontam da razmislja u fazonu, nema razloga da drzim te profile aktivne jer ovo nije sajt za porucivanje
2014 10 30
ma neka mala me prozivala u pp, vredjala mene, muza i decu, pa sam joj rekla da cu da je bijem [:smejatise] a ona odmah otisla da place na forumu kako pretim i kako se sada plasi [:smejatise] [:smejatise] i tako... [:stidljiv]
2014 10 30
Nije mi ceo profil bio baziran na porucivanju vec samo oko 10 predmeta a imala sam 140 mojih predmeta.
2014 10 30
[slika:0d46e817-1606-4e07-bc2e-6e4915dd007d] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2014 10 30
Fantasy, onda stvarno ne znam, jedino ako nije pocela sada sve da gasi koji imaju porucivanja
2014 10 30
Ahahaha slika je vrh :D
2014 10 30
Me too [:smejuljitise] [:lepota]
2014 10 30
[:smejatise] [:smejatise]
2014 10 30