Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hvala svim pakosnim dusama!

Nemam nista protiv doticne,ali ima dve negativne i imala je jos dve pre njih par meseci unazad i magicno su obrisane.Takodje,80 posto njenih artikala,sve naslovne fotografije su bile sa interneta a slicnost sa artiklom sa slike i artiklom koji prodaje,je vrlo mala X puta sma htela nesto da kupim od nje jer me privuce prva slika i onda udjem da pogledam ostatak,nesto totalno drugacije...tako da...
2014 10 31
To ocigledno neko sebi sklanja konkurenciju [:sokiran]
2014 10 31
Mislim da ovo nema veze sa konkurencijom, samo je krenula cistka. Neke je obrisala, neke ce tek. Ja sam sa Fantasy razgovarala o nekim stvarima i kroz razgovor je ostavila utisak dobre osobe, ali to ne iskljucuje cinjenicu da je postavljala oglase za preprodavanje i narucivanje.
2014 10 31
Razumem ja da je to zabranjeno ali mi nije bilo jasno zasto ne brise ostale clanice koje to rade. Udjem na sajt i odmah se na naslovnoj strani vidi gomila slika sa neta, u opisu da se radi o porucivanju. Ti oglasi tu stoje danima i niko ih nije brisao. Cak i sada se pojavljuju oglasi u kojem se radi o porucivanju. Takodje tu je i gomila oglasa prevaranata koje ne brise. I sto je neko rekao, nije dozvoljeno porucivanje ali zato na forumu mozemo da pisemo da porucujemo. To je nelogicno.
2014 10 31
Tara, niko ne osporava cinjenicu da su clanice koje su blokirane imale nedozvoljene predmete , da ih je upozorila one bi te predmete sigurno izbrisale . Nisu prevaranti , imale su dosta pozitivnih ocena i nema smisla da cistka sajta krene bas od njih . Za to vreme profili osvedocenih prevaranata rade punom parom i pljackaju devojke ovde. I ona topline kolica su i dalje na naslovnoj strani , medju najpopularnijim predmetima a nalog je samo sa negativnim ocenama i slike su sa neta . Isto kao i one ugg cizmice od prevaranta angelaletopica ... Da ne nabrajam dalje , mislim da je sve sasvim jasno .
2014 10 31
Na tri razlicite teme mnoge clanice su pitale zasto su ove clanice blokirane, i niko im nije odgovorio, pa sam zato ono napisala. Ja se uopste ne slazem sa onim sto adminka radi, samo sam objasnila zasto to radi. I po meni su prevaranti prioritet, a onda preprodavci, ali otkud znam kako to nasa adminka vidi. Predpostavljam da su profili blokiranih clanica bili potpuno u nedozvoljenim oglasima, pa ih je zato kompletno izbrisala, ma otkud znam, samo poenta je da su devojke sakcionisane sa razlogom. E sad, po meni treba neko obavestenje/upozorenje prvo da ide, pa nakon ignorisanja blok, ali adminka ocigledno ne deli moje misljenje.
2014 10 31
Najludje je to sto je , koliko sam shvatila, svaka od tih clanica imala desetak oglasa za narucivanje, a nekoliko puta vise od toga svojih predmeta [:sokiran] Za ostale devojke ne znam, ali za Fantasy znam jer sam ranije posmatrala neke njene predmete .
2014 10 31
Ja sam imala 149 predmeta od kojih su 10 bili oglasi za porucivanje...
2014 10 31
Odblokiran mi je nalog :)))))))))))))))))))))))))) Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))
2014 11 03
[:lepota] Divno, eto ih i neke lepe vesti [:poljubac]
2014 11 03
Jeejj [:lepota] [:lepota] @Fantasy jako mi je drago zbog tebe [:poljubac] Jos samo da se blokiraju ovi pravi laznjaci....
2014 11 03
@Fantasy: Bas mi je drago zbog tebe! [:osmeh] Jer, kao sto sam vec negde napisala, nisu to samo ocene i slike...u sve to je ulozen veliki trud, da bi samo tako za sekundu nestalo...
2014 11 03
Devojke hvala vam svima na podrsci :) zaista ste divne :) Ziveli! [slika:614cfc7a-f348-4d27-8e8e-4a634117d521]
2014 11 03
1 2 3 4