Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

KLIZANJEEEEE ! <3

'Ajmo malo o zimskim carolijama! [:lepota] Da li znate da klizate? [:osmeh] Prvi put sam daaavno stala na klizaljke, i od tad nisam otisla, svake zime kad su ova klizalista na otvorenom, ja ZALJUBLJENO gledam sve koji se usudjuju da stanu na led! [:smejuljitise] Ove godine planiram da naucim da ih vozim po svaku cenu, pa makar se blamirala i padala! Ko kaze da je isto kao voznja rolera- uzasno vas laze [:smejatise]
2014 12 02
Divna tema. :D I meni se ide, ali ne mogu decka da nagovorim. Nasla sam super ponudu za 290 dinara 90 minuta + klizaljke na kupomanu. Slobodno se usudi, nije tesko. :D Vozim rolere od 10, 11 godine i meni je potpuno isto da l' sam na ledu ili asfaltu. :D
2014 12 02
Pigmejskasova, hvala, vec najavljuju neki sneg pa mi je palo napamet da malo odmorimo mozak od silnih rasprodaja [:lepota] Vozila sam rolere jako dugo i klizaljke su mi nekako nestabilnije, a i led je za razliku od betona klizav [:smejatise] Kako sam strucno objasnila [:smejatise] Ja sam od mog dragog odustala posto za te stvari ima dve leve noge, i ne zeli da pada za razliku od mene [:smejuljitise]
2014 12 02
Ja obozavam klizanje. Imam i klizaljke i rolere. [:smejuljitise] Rolere redovno leti vozim, ali na klizaljke nisam stala 4 godine. Mada klizanje se ne moze zaboraviti. I upravo planiram gde bih mogla da odem da klizam malo sa drustvom. [:lepota]
2014 12 02
Klizanje je supeeer, jedva cekam sad :D U mom slucaju je bas cudno, ali jedne zime savladam i sve je super, a vec sledece nemam pojma i moram ponovo da ucim otprilike [:smejuljitise] takodje nema neke zabave bez malo blamiranja odnosno padanja [:lepota] Mene je jedino onako blam kad udjem u halu, a tamo skoro sve deca koja rade piruete, skacu u vazduhu i namerno uz cerenje samo fijucu pored mene, a ja se prilepim uz staklo [:jezik]
2014 12 02
xaxaxa Suki. [:kezitise] [:kezitise] Ja sam znala poslednji put kada sam klizala da idem u nazad, prebacujem sa jedne noge na drugu i stosta. [:lepota]
2014 12 02
Suki, daaaaaa, svi lete bre po onom ledu, samo bih se cimala da li ce neko da me srusi [:plakati] [:smejatise]
2014 12 02
Ih DucaKaca blago tebi pa ti onda dobro znas da klizas :D Tina bas tako, i jos kad mi u susret krenu hokejasi, a ja sve pokusavam da im znakovima pokazem da ne umem da kocim, haos bude :D
2014 12 02
Nista, ako ne umem vec da kocim onda cu da pocnem da placem, valjda ce skapirati [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Zasto nemaju kao bazeni: za decu ( i nas ostale nesrecnike), i za ove ostale uvezbane [:plakati]
2014 12 02
Inace ako neko ima neke obicne klizaljke 39, a da mu ne trebaju i hoce da ih proda, nek' se javne [:lepota]
2014 12 02
Ma ni ne treba ti tacan broj. Ja sam svoje kupila pre par godina, pa da ne bih svake godine kupovala nove, uzela sam koji broj vece, ali kada im se zategnu pertle nista to ne smeta. [:smejuljitise]
2014 12 02
Vozim rolere dugo dugo, ali klizanje mi bas ide tesko. Tj, znam uspesno da kruzim terenom, ali nesupelo kocim i okrecem se [:kezitise] . Tako da se moj odlazak na klizanje svede na pravljenje krugova oko terena (klizalista), a osecam se uspesno, ako ne padnem nijedanput [:smejuljitise] Dok moj decko samo sto ne krene da pravi piruete koliko dobro kliza, a ja trapava [:plakati]
2014 12 02
Ooo, pa ti si jedna od retkih koja decka uspe da nagovori da ide sa njom(to je verovatno sto tvoj zna da kliza). [:smejuljitise]
2014 12 02
Duco hvala na savetu [:osmeh] Tara verovatno ce i kod mene biti isti slucaj, samo da ne padnem [:smejatise] Jao jedva cekam sneg, samo zbog toga! [:lepota]
2014 12 02
Nista draga. [:osmeh] Ja se tako opremila i sa klizaljkama i sa rolerima da su mi veci brojevi. Ko ce se mlatiti stalno da kupuje i baca pare na nove. [:smejatise]
2014 12 03
1 2