Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li znate.....?

linda9 --- pojma nemam, iskreno.... verovatno postoji vise nacina (kradja, protekao rok usled cega se kozmetika/sminka izbaci kao smece, a onda Romi dodju i to pokupe pa posle prodaju , mozda tu bude i skart robe) ...ko ce ga znati, a jedan deo mene ni ne zeli da zna. Znam samo da se sve to lako moze naci tamo, najbolja prijateljica moje sestre redovno obilazi te buvljake jer prodaje antikvitete , u to se razume i zivi od toga, pa nam je ona pricala sta se sve tu moze naci.... ja iskreno ,nekad davno sam isla par puta na ovaj buvljak kod mene, ali nisam nalazila nista interesantno, retko kad, a sada ne idem,sve i da hocu, nemam vremena ,radim ,plus sam postala mama dva blizanca, tako da stvarno nemam vremena nizasta a kamoli za buvljake.... ali kafa za vas nakon buvljaka moze [:kezitise]
2014 12 07
I tako... Dok smo mi ovde čamprazovale, doduše korisno , ja ne videh Lanvin Arpege kod moje drage MissNS i on ode drugoj [:plakati] Za utehu, naišla sam na istomišljenice o korisnim temama, pa neka se u tom duhu nastavi Ratnice, pa sa blizancima stvarno treba biti ratnica- hoću reći mama , do zuba naoružana flašicama, benkicama i svim onim što se mora imati pri ruci za jednu takvu slatku borbu malaema, nemaju potrebe da se reklamiraju, jer su im i tako predmeti stalno na naslovnoj, ili na prvoj strani u odredjenoj kategoriji
2014 12 07
Ratnice,hvala ti [:lepota] javicu vam ako se uspem organizovati da idem sa vama,taman nam se deca mogu druziti [:lepota] [:kezitise]
2014 12 07
Opaaaa, druzina nam se uvecava !! :))))) Dobrodosla Sajberstrip1 [:kezitise]
2014 12 07
Ratnica na polozaju, repetirano sve...paznja na nivou. Svaka cast!
2014 12 08
Koliko ce nas biti?
2014 12 10
Idem i ja [:osmeh] a trebalo bi da krene i HelloKittty,nas dve smo planirale vec duze vreme da se prosetamo do Zemuna...
2014 12 10
Mozete li da javite kad si ide,i ja bih volela? [:lepota]
2014 12 10
Krpice- ekskurzija! [:lepota] Ja ne smem da trosim parice do daljnjeg, ali nadam se da cete se lepo provesti i druziti [:osmeh] Sto se tice teme, ni ja pola ovoga nisam znala, hvala na savetima/upozorenjima/informacijama [:poljubac]
2014 12 11
:))) Nema na cemu, TinaKris [:osmeh] A my love- ide se 21-og, tako rece Sofijasan [:osmeh] [:osmeh] Katarinacat , super, ima nas vise, taman da opeljesimo buvljak [:kezitise]
2014 12 12
Katarinacat, baš se radujem da ćemo se videti! Taman smo mogle sačekati sa parfemčićem do 21-og. JEDVA ČEKAAAAM
2014 12 12
Mislim da cu moci da dodjem jer ne radim taj vikend tako da se vidimo društvo najverovatnije... Sofija kako te sluzi Creed?Taman mogu da ti ponesem jos neke uzorke... Beše tamo teba da se bude do 7 sati?
2014 12 12
Creed služi, a Hermes je odslužio. Opet ga nemam.... [:sokiran]
2014 12 12
Mnogo smo bre zavidan narod.Draga Ratnice sto se krijes iza tog kako da ga nazovem praznog profila?Ma bre koliko vidim ovde ima sve vise drvenih advokata.Mi koji znamo sve to a opet kupimo to je ipak nasa stvar.Pazi,gospodjica nam cuva novcanik da nam ga neko drugi ne isprazni.Ovde bre 80% ne zna sta je original,i firmirana roba...pa pustite tih nek ih deru kad su ovceLicno sve znam sto se garderobe tice i marki,a cene su ovde NEREALNE sto mi ide na zivce ali cutim i gledam svoja posla.I necu da citam vise koje kakve textove ovde na forumu,samo gubim vreme...
2015 01 16
Natasa ovo je jako koristan tekst, ne znam zasto se osecate isprozivanom i ovako reagujete, na takve stvari i treba skretati paznju zbog ljudi koji nisu upuceni. Sto se tice fake sminke ima mozda devojcica koje ne znaju da npr Mac palete od 100 senki ne postoje i onda daju 2500din za kinesku sminku, misleci da kupuju neku marku, bar im treba otvoriti oci da znaju za sta daju novac. Posto Vi znate, citiram "sve sto s tice garderobe i marki", onda ovo nije tema za Vas [:osmeh]
2015 01 16
1 2 ... 4 5 6 7 8 9