Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li znate.....?

Te iste devojcice ce opet kupiti tu sminku da bi se hvalile kako imaju MAC sminku i dace 2500 jer ne zive u BG gde ta sminka moze u radnji da se kupi...te iste devojcice,devojke i zene misle da su firmirane stvari zara,teranova i h&m...mnoge to sve znaju ali se pprave naivne....ovde ima uzasno puno pokvarenih ljudi,bezobraznih i nevaspitanih...a revoltirana sam iz jednog razloga zato sto clanica koja je otvorila ovu temu nije imala hrabrosti da sa svojim pravim profilom napise sve na sta nas je upozorila pa da vidimo mi sta to ona prodaje i za koje pare...ima i clanica koje prodaju nacete parfeme iz 1980 pa na dalje pa ih drugi uveliko kupuju,nacete kreme do pola,pudere cetvrtina ostalo ...sto nije za prodaju pa te devojcice posto nemaju novca da kupe novo pakovanje ipak kupe ovo vec naceto puno bakterija..na ne pricam o karminima i sjajevima koje je neko vec mazao na svoja usta..Koristan je mozda za 10% clanica koje ce koristiiti mozak i poslusati vas...Ja srecom znam jer imam 45 godina i proputovala sam pola sveta,i zivela sam jedno vreme u Italiji i. volim da sto se kaze kopam po svemu i svacemu ...volim da budem informisana,e zbog toga znam.
2015 01 16
Ima ovde svega, sajtu treba dobra generalka! Prodavati koriscenu kozmetiku, kojoj je istekao rok trajanja, je isto toliko glupo, koliko i kupiti istu! Verujem da devojke koje uzimaju "MAC" paletu senki, znaju da to nije original, ali stooo bojaa, sto da ne! Nedavno me jedna (ne znam ni kako bi je nazvala) prozvala na fb, da prodajem puder koji se moze naci kod kineza za 100 rsd [:osmeh] [:plakati] Nisam morala da se trudim da joj odgovorim, ucinile su to druge devojke. Pritom, imala sam racun iz parfimerije, od predhodnog dana, promasila sam nijansu, i stavila ga na prodaju!
2015 01 16
Ja se prosto ne usudjujem da ovde kupujem bilo sta tog tipa, zna se gde se kupuje sminka, bolje i Essence puder od 400 din nego fake Dior od 2000 u kom se nalazi ko zna sta.... [:vrtoglav] Dokonih ljudi ima svuda, ne sekiraj se [:osmeh] Nadam se da znaju i nemam nista protiv dokle god znaju, ali nekako mi je to obmanjivanje, ne moras da napises MAC, napises senke i kraj... kao sto sam videla Chanel maskaru u plasticnom pakovanju za 700 din, original pretpostavljam [:smejatise]
2015 01 16
Kakve veze ima sa sto devojka piše sa multi profila?Pohvalno je sto se neko uopste trudi da skrene paznju na neke predmete koji ne bi trebalo da se uopste ovde prodaju.Apropo Mac fake paleta,ukoliko kostaju 300 din smešno j ugradjivanje koje vidjam ovde medjutim novac je tu nebitna stvar,ono sto je bitno je da je ko zna sta u toj sminci ,ne podleze nikakvoj proveri tako da ko zna sta je ustvari u njoj... Sto se tice parfema ja imam dosta nacetih iz proslog veka,da li to znaci da trba sa ih bacim? [:sokiran] Dakle ukoliko se parfemi pravilno cuvaju imaju izuzetno dug rok upotrebe...
2015 01 16
Meni je ova tema od početka bila jako zanimljiva. Kao i ona "u šoku sam". Natasa uopšte ne vidim razčog za tvoju ljutnju i uključivanje u temu.
2015 01 17
Hvala vam devojke na podrsci, rekle ste ono sto bih i ja. I da se slozim sa TinaKris i ponovim -- bolje Essence , L'oreal, Flormar i sl. brend uzeti nego tamo neki kaobajagi Mac, Lancome, Chanel... isto to vazi i za parfeme, bolje uzeti Mexx , C. Aguilera, B,.Banani ili tako neki na nekoj akciji nego kopije, one na tocenje i sta ti ja znam... Ima i ovde na sajtu dosta nove ili samo probane sminke koja je u roku, tj. od clanica koje su sebi uzele nesto ili dobile na poklon a da im ne odgovara,a pritom je sa deklaracijom i rokom na njoj... Ne treba biit lenj, treba malo istrazivati.... A sto se Natase i njene prozivke tice -ja niti sam zavidna, niti ista slicno. Da vam cuvam novcanik -da, moze se reci da se trudim da uspem u tome. Ti si to rekla kao da je to nesto lose, a zapravo nije. I kao da je vazno ko sam? Retko ko bi seo ovde i otkucao ovoliki tekst i pokrenuo temu ,pogotovo ja koja slabo imam vremena za krpice (sinoc videh sta ste pisale ovde ali nisam stigla da se ukljucim, pa me evo sad). Ja sam neko ko i ono malo svog vremena izdvoji da se ukljuci ovde, da prati, da upozori... i to cu stalno raditi,makar po cenu da postanem dosadna svima sa linkovima [:osmeh] Sve ovo sam pisala jer sam i sama dozivela da : kupim suknju za koju nije navedeno da je prekrajana ,i to lose toliko da nije upotrebljiva, da kupim nesto od kozmetike proteklog roka, da za bitnu priliku porucim ogrlicu koja je na slici delovala lepo a uzivo se raspadala, itd, itd. Moj jedini cilj je da uticem na sve devojke iliti zene koje su ovde na sajtu (pogotovo ove nove) da budu oprezne kako ne bi dosle u situaciju da se razocaraju nakon kupovine.
2015 01 17
Jao vidi ove šatro Naked 2, bolji kvalitet imaju senke kod Kineza 5god posle isteka roka trajanja [:plakati]
2015 01 20
Ja sam na Limundu uzela Max factor facefinity puder, slika je bila sa neta, ali vidim prodavac ima zilion ocena, nema potrebe da pitam jel original.. Stize puder, ista bocica, sve isto, samo slova kao da su stampana... Istripujem se, mozda je drugacije za "neko drugo trziste" (optimizam do granice ludila). Otvaram puder posle mesec dana kada sam potrosila moj... 3 nijanse tamniji nego original, mirise na cokoladu (!!!) dok regularan onako smrducka na hemiju, i sklizne sa lica posle 5 min... Dakle umesto 1600 din da platim original ja sam platila zajedno sa postarinom 900 din neko cudo koje sam bacila, ko zna sta je to bilo. [:uplasen] Prodavcu sam kad je puder stigao dala pozitivnu i bilo mi je glupo da mu posle mesec dana pisem nesto kad je svestan sta mi je prodao. Svakako mi je za nauk. Ako neko zna proverenog Limundovca koji prodaje original kozmetiku (konkretno tecne pudere) molim vas javnite mi [:osmeh]
2015 01 21
Kao prvo da podržim temu [:osmeh] I ja prodajem "polovnu" kozmetiku, iako je sama nikada ne bih kupila. Zašto da ne prodam ako nekome ne smeta da istu koristi? [:osmeh] Sve je lično moje i samo sam ja koristila (uglavnom probala), a pri tom pristojno izgleda. Kupovala sam kozmetiku na ovom sajtu koja je navodno bila nova...kada mi je stigla, ambalaža je bila tako ofucana da mogu samo da pretpostavim u kakvim je uslovima skladištena. Zahvaljujući ovoj temi sam saznala...možda je bolje da sam živela u zabludi [:smejuljitise] Ali dobro, neka mi je to bude nauk za ubuduće. Da li je potrebno da naglasim da ni na jednom proizvodu nije bilo deklaracije i naznačenog roka trajanja, odnosno na nekima je bilo ali su iste skinute, vidi se trag. Ne krivim prodavca za to, već sebe jer je moja greška što se nisam o tome informisala. Kozmetiku obožavam, kupujem i više nego što mi je potrebno i imam je za naredna tri života...ono u fazonu "sve mi treba ili možda će mi jednom zatrebati" [:osmeh] Nije mi bilo jasno kako neko može da postavi toliko korišćene kozmetike na profil (sve je probano ili ostalo pola i sl.), kada stigne sve to da proba ili potroši? Pa ni ja nemam toliko kozmetike, a kupujem impulsivno [:osmeh]
2015 01 21
Hvala na ukljucenju u temu mmikalacki - slobodno navedi prodavca /prodavce toga sto si kupila , svaciji doprinos nam znaci. Nadam se samo da ce dovoljan broj devojaka videti ovo o cemu smo pisale... Ili bi mozda zasebna tema sa sve linkovima bila pametno resenje... Krenuli smo od uopstene teme i ostadosmo na sminci ......
2015 01 21
Članica je već pominjana u ovoj temi. Ja ne bih javno iznosila, jer sam zaista svaki put sa njom imala divnu komunikaciju i uvek mi je izlazila u susret. Kao što rekoh, sama sam kriva jer se nisam na vreme informisala, ali zato će mi ova tema (nadam se) ubuduće pomoći da uštedim novac i da ne srljam pri kupovini. Pažljivije ću birati i kupovati od proverenih članica sa kojima sam već imala lepu saradnju. Nije sve bilo loše što sam uzela, ali mi je zasmetalo to što nigde nije naveden rok trajanja i što nigde nema deklaracije. Onda sam se zapitala kakvo je poreklo te robe, a kako je sa nekih proizvoda deklaracija odlepljena posumnjala sam da se radi o proizvodima kojima je rok istekao. Nemam drugo objašnjenje. Čak sam pomišljala da se možda radi o kradenoj robi, jer mi nije jasno odakle toliko testera na prodaju. Mislim kako se dolazi do njih? Eto, ako neko ima objašnjenje volela bih da čujem [:osmeh]
2015 01 21
Ne zameri, pogledala sam ti utiske, videh da je u pitanju clanica -- Milinche1948. Strasno je to sto se radi, deklaracije ne spadaju tek tako same od sebe, niti se proizvod izgrebe/spadnu slova i sl. sami od sebe. Ja sam vec u temi pisala da se te stvari nabavljaju na buvljacima a do tamo stignu na razne nacine, sigurno da je i kradja jedan od njih. To objasnjava ne bas sjajno stanje ambalaze. S druge strane, testeri ,kad im prodje rok se izbace iz parfimerija u kontejnere i onda ih Romi pokupe i zavrse na buvljaku , gde ih pomenute clanice kupe za smesnu sumu i onda ovde prodaju za 300, 500 pa cak i 1000 din?! Mozda postoji jos neki nacin, ne znam stvarno, ovo je prvo sto mi pada na um...
2015 01 21
Pa sjajno, bravo ja, uplatila sam na njeno ime, u tom trenutku se predstavljala kao njen suprug (tj mozda je bio i on) ... Ko zna koji je to profil po redu... Kako sam se iznervirala sad [:kezitise]
2015 01 21
TinaKris, na koga se odnosi to sto si rekla... ? :) Nemoj se nervirati, bice mi bezveze sto sam ista pomenula..
2015 01 21
Na nekim proizvodima se baš vidi da je odlepljena deklaracija, jer se na ambalaži nalaze ostaci papira. Na to sam naročito osetljiva, jer svoju kozmetiku veoma čuvam, mazim i pazim [:osmeh] Da ne grešim dušu, dosta proizvoda mi je stiglo i u originalnoj ambalaži, apsolutno novi, sa zaštitnim folijama i slično...
2015 01 21
1 2 ... 5 6 7 8 9