Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li znate.....?

Jaooo, TinaKris... bas bezveze. Htela sam pomenuti tu slabi59 pre dan-dva ali nisam imala vremena i eto... Bas mi zao! Pa jel' ti stigao proizvod, kakav je?
2015 01 21
Razumem, mmikalacki, sa nekih odlepljena deklaracija, sa nekih nije (naravno, ako je deklaracija dobra, ostavi je). To govori dosta o osobi jer ako se ne libi da skida deklaracije i prodaje nesto proteklog roka mozes misliti da se onda ne libi da ucini jos neke stvari. Ti profili su za izbegavanje. Nazalost, pomenute clanice su neobicno ljubazne, sarmantne i slatkorecive tako da ljudi padaju na to... I da - ubace po neki poklon da 'kupe' clanice, tako da im skrenu paznju jer svi mi volimo poklone i onda se raznezimo ,odusevimo i upecamo se... Taktika je to !
2015 01 21
Ma svakako je bilo pre mesec dana tako da mi nista ne bi znacilo [:osmeh] Mislila da sam naucila da prepoznam muljatore ali ocigledno nisam [:smejuljitise] U svakom sl, ako naletim na nekog ok prodavca ostavljam link ovde [:lepota]
2015 01 21
A iskustvo sam vec napisala na prethodnoj strani, bas maler. [:tuzan]
2015 01 21
Sada se setih da sam prilikom jedne saradnje sa članicom iz Bg-a, pitala da li mogu lično da preuzmem pošto sam tih dana boravila u Bg-u. Naravno, ne bih nju izlagala troškovima već bih došla gde mi ona kaže. Rekla je da ne radi lično preuzimanje. Bilo mi je čudno i pomislila sam kako realizuje saradnje sa sugrađankama, šalje im poštom? Razumem da je Bg ogroman i da troškovi prevoza premašuju iznos poštarine, ali zaista me zanima da li se to tako radi?
2015 01 21
Neki prodavci su imali loša iskustva pri ličnom preuzimanju. Često se žale kako ih kupci ispale, pojave se sa sat vremena zakašnjenja, ili se ne pojave uopšte. Tako da ih razumem. S druge strane, ja ne želim da mi poštom šalje neko ko je u istom gradu, jer sam jednom čekala pet dana sandale koje sam naručila iz opštine odmah pored moje (greška PosteExpressa)... Mogla sam sto puta da ih preuzmem. Da ne pričam što me je poštarina izašla skuplje od sandala, ali bila sam bolesna, pa nisam imala kud. Kapiram takve prodavce, posebno ako žive na periferiji, jer mnogi kupci su bezobrazni i očekuju da im se predmet donese na noge, što je stvarno bezobrazno. Zato mnogi prodavci više ne veruju nikome, jer većinu problema imaju prilikom ličnog preuzimanja. Ali, gledam da onda ne kupujem od onih koji ne nude mogućnost ličnog preuzimanja.
2015 01 21
Ali, ja sam sa ovom članicom toliko puta sarađivala da je mogla do tada formirati neko mišljenje o meni kao kupcu i pretpostaviti da je neću zavlačiti. Poštujem tuđe vreme kao što poštujem i svoje. Ali, dobro...bilo pa prošlo.
2015 01 21
Ja bih da se ukljucim u temu :) Lakovi su jedina kozmetika koju bih kupila polovnu, a kako se ne zaludjujem brendovima nema sanse da mi neko uvali kopiju. Mislim ko bi se cimao da kopira npr china glaze lak koji inace kosta 400din...Doduse uzela sam dva puta parfem, ali na provereniji nacin(preko drugog sajta i pouzdane clanice) No tema me je zainteresovala, kako procenjujete da je kozmetika kopija na navedenim profilima? Znate kako tacno treba da izgleda ambalaza ili? Ili vam je samo sumnjivo sto imaju 100 proizvoda na proflu?
2015 01 23
Iscitala sam celu temu no kako ne koristim tu kozmetiku ni ne znam kako ambalaza treba da izgleda. Hvala na objasnjenju, svakako grozno zvuci [:vrtoglav]
2015 01 23
Ovih dana sam koristila rumenilo kupljeno na ovom sajtu, bez naznačenog roka trajanja jer je etiketa očigledno namerno skinuta. Napominjem da nemam osetljivu kožu i da nikada nisam imala reakciju ni na jedan proizvod preparativne ili dekorativne kozmetike, a koristila sam i probala dosta toga, verujte mi. Međutim, nakon upotrebe ovog rumenila, koža na mestu gde se nanosi rumenilo mi je pocrvenela, pecka me i zateže, a pod prstima osetim da je jako suva. Devojke, pazite sta kupujete na sajtu. Naravno, ne važi za one kojima je važno da imaju "brendiranu" kozmetiku. I da dodam, rumenilo koje sam ja kupila je drogerijskog ranga, dakle ništa preskupo što ne bih mogla sebi da priuštim.
2015 01 23
Iskren prodavac kozmetike...... slika proizvoda,slika dekleracije,napomene o proizvodu sa proizvoda(vidljiv datum isteka roka, i rok važnosti od otvaranja).... proizvod nema deklaraciju,napomenu....treba napomenuti u opisu proizvoda da je nema
2015 01 24
meni se pocele pojavljivati bubuljice posle kupljenih pudera na ovom sajtu,to sam nedavno otkrila jer imam jedan dnevni koji sam kupila u parfimeriji i te koje stavljam uvece.uvek reakcija bubuljica posle nanosenja istih. zavrsili su u smecu naravno [:tuzan]
2015 02 05
Ja oglase za kozmetiku ni ne primecujem, zato sto se sa tim zaista ne zezam... Ili mi drugarica donese iz Beca, ili kupim u parfimeriji...
2015 02 05
pa jednom zec prodje kroz noge,nece vise sigurno. [:besan]
2015 02 05
Ne znam pomenute clanice ali moram da primetim da na ovom sajtu ima dosta sminke iz praistorije, neka izdanja senki pudera i lakova koja su odavno povucena.. ne smem ni da pomislim koji su tu rokovi trajanja i sta, ne daj Boze, nekom moze da izadje po licu i telu [:uplasen]
2015 02 07
1 2 ... 6 7 8 9