Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li znate.....?

Haha :) nedelja je dan za odmor :)
2014 12 07
Zato sto je nedeljom ujutru pijaca u Zemunu :) (znam posto vec 9 godina zivim tu) Onda ovde osvanu parfemi, sminka, odeca, obuca.. ovde imamo milan100, milinche, domino6, caki76, juca76 (verica), sanja1010, sto se kozmetike tice, a sto se odece, obuce, torbi imamo - requiem, thedaywalkergirl (na limundu a ima je i ovde pod drugim nick-om), Kodsecne ruke, slavica, mirastanic, dusanbabic, thriftshop (ovi su na limundu), itd. Svi nabavljaju u Zemunu nedeljom i na Kalenic pijaci ponedeljkom a mozda i na jos nekim buvljacima,ima ih jos par u gradu...nisam bila ali cula sam da postoje... I da, Pancevo,naravno.... Primetila sam da ama bas svake nedelje iskoce oglasi pomenutih prodavaca..koincidencija? P.S. pouzdano znam da svi do jednog tamo nabavljaju.. pouzdano!
2014 12 07
Blizu si bila Sofijasan :)))) (ove sto sam navela pouzdano znam, a koliko ih jos ima a da ja za to ne znam...ko ce ga znati)...
2014 12 07
Zamalo! Aj organizujemo sledeće nedelje ekskurziju u Zemun? Taman se lepo upoznamo i spojimo lepo i korisno?
2014 12 07
Hahha, moze ! Mozete kod mene na kafu posle, da se odmorite :)))))
2014 12 07
Saglasna! Bolje one nedelje 21-og, da prvo legne plata, da imam rašta dolaziti. Kafu ću poneti ja :) Mesto i vreme naknadno. [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 12 07
Dogovoreno ! [:lepota] [:osmeh]
2014 12 07
Moram da se ukljucim,od slavice na limundu sam jednom kupila cipele,pisalo kao nove,vidljivo nosene. Nisam zelela ni utisak da ostavim,ali mi nije jasno kako ima toliko pozitivnih,pretpostavljam da je bilo jos ljudi koji su se razocarali,ali nisu hteli da kvare prosek [:smejuljitise] Ne mogu da verujem da kupuju sve to na buvljaku,u stvari kad bolje razmislim i mogu,poklapa se.A Requem stavlja bas visoke cene,po 4-5 hiljada,koliko li je ta obuca na buvljaku pitam se [:osmeh]
2014 12 07
To ćemo da vidimo one nedelje zajedno. Pazi, ja od likova znam lično samo jednog i biću baš presrećna ako tog lika vidim na buvljaku. A sto posto sam sigurna da će i on meni da se obraduje. Requiem, caki, sanja1010.. njih ne poznajem, pa i ako ih vidim neće ništa da mi znači..... Taman pred novu godinu da kupim poklončiće, brendirane, skoro nove, nikad nošene, extra, prelepe, bez mane.... Već se radujem! Ratnice - nemo' da me zaboraviš!
2014 12 07
E, stvarno ste lude [:kezitise] Ali svaka cast, hvala na upozorenju ...
2014 12 07
Jedan od razloga zašto volim ovaj sajt!
2014 12 07
Haha, pa eto, super ! Inace, sve ove info sam saznala protekle 2 godine, nesto licno ja, veci deo, a jedan deo iz razgovora sa par clanica ovde na krpicama. Mali je ovo sajt, kao i limundo i kp. Vremenom se sve sazna. Dakle, neke sam licno videla, neke je neko drugi video/cuo i eto... Kad si spomenula obradovati, setih se sad.... Jedno od mojih iskustava je bilo to da sam ovde kupila neki predmet od clanice, koju sam slucajno nakon mesec i koji dan srela na Kalenicu (isla sam do prijateljice sto tamo u blizini drzi prodavnicu zdrave hrane), i kako me zamolila da joj kupim banane, ja svratim i tezga pored vidim doticnu clanicu sa kojom sam saradjivala kako kupuje sminku na jednoj tezgi punoj svega i svacega... Ne zna se koja se kojoj vise obradovala ... :)) Nisam nista rekla, niti ona meni, sklonila je pogled, ali znam da je to bila ona, jeste da je proslo mesec dana ali ima upecatljivo lice i gradju, tako da je to-to...bila sam iznenadjena bas,bas.. Eto jednog primera.... Sofija (mnogo lepo ime imas) , moj poziv je ozbiljan , slobodno ponesi kafu , od viska glava ne boli :))
2014 12 07
Mylove, zao mi je zbog tvog iskustva, vidis tvoj slucaj je bas ono sto sam pomenula u stavki -veliki prodavci . Valjda se vremenom opuste i dozvole sebi svasta, racunajuci na to da imaju ugled samim tim sto imaju stotine/hiljade poz. ocena i onda kada se nadje neko da zameri, dzabe sto se obratis limundo timu kada oni ne haju , samo ti kazu -dogovori se sa prodavcem i ograde se time (znam jer sam imala slicno iskustvo kad sam se tek registrovala na limundo i kupila sat) ....Najcesce kupci nisu zasticeni ni tamo a ni ovde jer dzabe i ako im das neg. ocenu kad ti pare niko nece vratiti ,nazalost. Ima prepredenih prodavaca, koji zataskaju mane, ili se koriste dvosmislenim izrazima -stanje kao na slici (a slikano izdaleka), ili - nosene ali se mogu jos nositi (u prevodu poluraspad). Svasta se radi ,kupi se pocepana obuca, koja se zalepi, slike se obradjuju u fotosopu, itd. Prosto da covek ne pozeli nista da kupi preko nekog sajta..
2014 12 07
Koliko sam naivna, pa to boliiiii! Naivan-glup, isto mu dodje ovde... Radoznala sam bila bas, odakle im toliko stvari i to skupih, kozmetike i ostalog cuda? Mislila sam: "Covece, koliko li ove zenske imaju novca, samo kupuju stvari kvalitetne, pa im se ne dopadnu i prodaju, i kozmetika...uf, bas ih briga, svasta imaju i kad im dosadi prodaju, kupuju drugo.". [:smejatise] Onda, samar, puf...pa to preko veze uzimaju iz nekog crvenog krsta i slicno, slikaju da lepo izgleda, imaju po 200+ pozitivnih ocena, ljubazne su, fine i sve sto ide uz to...onda stigne to sto ste narucili. Mislim, to sto niste narucili. Da ne smaram, profil sam otvorila da ostavim istinit utisak, ali sam ih obrisala. Ispadoh ja prevarant, nece to tako da ide. Jos se cudim, kako tako prodaju stvari, okacila sam stvarno samo svoje koje sam dobila na poklon i vidim da to ne ide lako..a cene su skroz ok. I to ne s namerom da zaradjujem, vise sam kupovala ovde..iako nemam bas za bacanje novca, ali kada mi prodaju nesto sto ne vredi ni 500 dinara za skoro 2000 i druge koje takodje lazu, ne dopustam da se tako zavrsi. Imam plan da ih pecnem, makar malo [:jezik]
2014 12 07
Evo i ja da se ukljucim,potpuno se slazem sa svime sto je napisano. Posto je moj fah rucno radjen nakit to mogu i da komentarisem [:osmeh] Dosta njih koji sada radi nakit(cast izuzecima) rade nakit od losih materijala. Nije stvar toliko u materijalu koliko u losoj izradi,to je toliko lose da nama, koji ulazemo veliki novac za kvalitetan materijal i dane,sate i godine rada, bukvalno kvare posao,zato ja vise preferiram licno preuzimanje da se lepo vidi da je to to.Hvala Bogu do sada nikakvih prituzbi nisam imala. Mada i kupci su krivi,hoce za male pare da dobiju extra kvalitet pa se onda razocaraju,a to tako ne ide. Ne moze ono sto je radjeno od plastike(gde su cene uglavnom niske) i ono sto je od stakla,a pri tom se ulozilo dane i sate rada, da bude ista cena. Sto se tice kozmetike,ja se ne usudjujem ovde,tacnije na netu, da kupujem kozmetiku,pogotovo ne polovno to mi je skroz bljak. Samo parfimerija i provereni dobavljaci gde se vidi da je novo sa sve deklaracijom ili sta vec ide uz to. U parfeme se ne razumem,imam samo jedan iz avona koji stalno koristim i to je to [:smejuljitise]
2014 12 07
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9