Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

HITNO MI TREBA VASA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li neko zna da li postoji i gde pansion za napustene pse u Kragujevcu ili okolini ??????????? Hitno mi je!!! ima jedna medena kujica koja je vise od mesec dana u mom naselju, koju hranim svakog dana, ili svakog drugog dana, kada je tu, ali nemam mogucnosti da je uzmem da je cuvam i to mi tesko pada! Preti joj opasnost od ljudi, komsiluka i drugih pasa , juce je jedan moron nahuskavao svog pita na nju, oko 11 sati nocu, cula sam je da cvili i laje glasno, izasla sam, pedercina me videla i brzo se okrenuo i otisao! Zato mi je hitno da je smestim u neki pansion, dok joj ne nadjem dom! MOLIM VAS, DA MI SE JAVI AKO NEKO NESTO ZNA, ZNACI KRAGUJEVAC I OKOLINA! Znam da ima hotela za vlasnicke pse, to je preskupo, meni treba pansion za napustene duse sa ulice [:tuzan] Ili, da li bi neko zelo da joj pruzi privremeni dom, samo dok joj ne nadjem stalnog udomitelja, bice placena hrana! Da li bi to neko ucinio iz Kragujevca, molim Vas, da je spasemo?????? [slika:7082db53-f60e-4935-b6ab-4841d0907e32]
2014 12 17
Dizem rejting, daleko sam, ali mi je neizmerno drago kad vidim da ima ovakvih ljudi. Bravo!
2014 12 17
Hvala! Jako mi je vazno da mi se neko javi sto pre !
2014 12 17
Ja stvarno ne znam iz NS-a sam, mozda da proguglas ili ako ima neki pet shop u Kragujevcu da se raspitas tamo da li oni znaju. Dizem rejting temi.
2014 12 17
Ma trazila sam sve, ali kod nas imaju samo luksuznihoteli za vlasnicke pse, ili azili, a tamo je ne dalj ni pod razno!!! Videla sam u kakvom su stanju azili, greota, zao mi je sto sve pse ne mogu odande i uopste sa ulice da uzmem kod sebe !
2014 12 17
Ohhh... baš mi je žao. I ja sam predaleko, da sam blizu, primila bih je s mojim psima da bude dok joj ne nadješ smeštaj .Već smo tako imali "goste".. [:osmeh] I moj haski se boji petardi i uvek izadjem da ga zagrlim kad ih bacaju.. Sav drhti a već je veliki dečak, dvanaesta mu je godina. [:tuzan] Zar neće niko od komšija da je prihvati? Nadam se da će se naći neko da pomogne. Dižem rejting i molim, Kragujevčani, pomozite kuci.
2014 12 17
A nece, komisije je teraju, ja hocu od njih i da je spasavam! Rodbina ima po jednog ili dva psa, i ja se ubi trazeci nekog iz Kragujevca ili okoline, a vi ste mo bas daleko, 270km :-((( Jako bih volela da ste blizi Maculi, da znam da je kod nekog ko ce je cuvati! I moj pas ima punih 12 godina i uvek ga uvodim u kucu kada bacaju petarde, uvek! Pustim muziku, igram se sa njim, ceskam ga, samo da sto manje obraca paznju na pucnjavu. Evo po ko zna koji put, KRAGUJEVAC I OKOLINA, POMAGAJTE!!! NJEN ZIVOT JE VREDAN KOLIKO I NAS!!!
2014 12 18
A, je l' bismo mogle nekako da skupimo novac, pa da je smestis u neki hotel za pse dok se ne vratis, posto se niko ne javlja da je pricuva privremeno? [:osmeh]
2014 12 19
Pa mogli bi, ali mislim da su termini za hotele dosta skupi, jer tamo imaju stalan nadzor veterinara, kupanje, psi moraju biti vakcinisani, ocisceni od buva , krpielja, ako nisu, to se radi po prijemu, i to sve o trosku vlasnika,... Zato su to tzv luksuzni hoteli za vlasnicke pse i macke. Termini se zakazuju pre i mislim da se 25% uplacuje po zakazivanju termina, ... Sve to moze, samo sto kazem, mislim da bi to na kraju ispalo dosta skupo [:tuzan]
2014 12 19
Devojke, javite se ako mozete da pomognete. Ako nas vise bude dalo po malo, skupicemo brzo.
2014 12 19
Sirite svojim prijateljima ovo, pitajte, da li neko zna nekog ko bi zeleo da udomi ovu dusu! Zasluzuje dom sa nekim ko ce je voleti i paziti, uzvratice ona sa duplo vise ljubavi! <3
2014 12 19
Je l' moguce da se niko nije javio? [:tuzan]
2014 12 22
Moguce je! [:besan] [:besan] [:besan] Samo bi je jedna divna zena primila na 2/3 dana, koja je daleko od mene 270km, ali meni to nista ne znaci. Ja ne mogu da verujem da niko vise ne bi mogao ovoj cistoj dusi da pruzi privremeni dom ili da je udomi, ona je kao dusa! Ja da imam mogucnosti, ja bih je odmah uzela, ali verujem da neko ima, samo ne razumem zasto se niko ne upusta da spasi jedan zivot! Ko primi psa, dobice i hranu za nju! Ako bude vremena, bice i vakcinisana i dobice ampuli za buvice i krpelje za svaki slucaj, jer ta stvorenja vrebaju i zimi, ne samo leti, cisto preventivno da se pas zastiti! Ja sam sirila ovaj apel svuda, ne samo ovde, samo pisu komentare, ali niko da se javi konkretno da bi joj pomogao i to me mnogo boli, jer ja ne mogu da joj pomognem vise od ovoga [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan]
2014 12 22