Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

2014 Lepo i ružno ovde bilo

*Otvaram ovaj forum da sumiramo naše utiske* Pozdravljam osobu koja me prevarila i čestitam joj Novu godinu!!!! To je Snežana Radić iz sela Radalj, opština Mali Zvornik. U Šapcu je često, nekada kaže da studira, nekada da radi, a skoro i da je učiteljica (nadam se zbog dece samo da nije to). Prodala mi je stajler četku neispravnu. Kada sam je zamolila da mi vrati novac, a ja njoj vratim četku, prvo je tražila da joj ja prvo pošaljem četku. Kasnije smo otvorili temu i još članica se javilo da je prevareno. A, onda se ona javila sa ucenama-Da joj svi ostavimo pozitivan utisak, a ona će tek tada vratiti novac. Drugi prekršaj. Ne radi se tako! Ne varaju se, a ni ucenjuju ljudi! Nećeš ti, Snežana, postati bolji čovek ni ako ti mi svi sa sajta ostavimo pozitivne utiske! Pa, neka ti Nova donese mnogo lepših osobina koje ne poseduješ, da imaš topline, dobrote i ljubavi u sebi koje možeš pružiti drugima i zbog toga će ti, verujem, biti mnogo lepo. Sve najbolje ti želim, a da li ti to zaslužuješ, ti razmisli! Od lepog-puuunooo i jako mi je drago zbog toga!!!! Pozdravljam sve osobe sa kojim sam sarađivala, neka vam je Srećna Nova 2015, da ste živi, zdravi i da se najviše smejete i uživate u narednoj do sada. Posebno pozdravljam moje: Renata23, LoolaA, Veraisailovicsa, Keykey, Nensy-divna saradnja! Bogate osobe-jer imaju puno topline, ljubavi, ljubaznosti u sebi. Za materijalno-da se ima za osnovno- kamioni i avioni i nisu potrebni nama za osmeh i toplinu. Neka ste mi i vi svi živi i zdravi u Novoj 2015-radujem se budućim saradnjama. Veliki pozdrav i čestitka za Admin i Zatostomora i hvala što nam pomažete-Srećna 2015! ŽIVELI!!!!! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 12 28
Slucajno nadjoh ovu temu...Auuu pa znam ko je osoba i cini mi se da vara i sada na Lalafo sajtu...Da li je ovde jos uvek aktivna i pod kojim korisnickim imenom?Kako mogu da pronadjem tu temu gde ste pisali o njoj?
2016 07 01