Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Pomoć Crazy color farbe za kosu

Htela bih da se ofarbam u tamno zelenu nijansu 'pine green', da li neko ima iskustva sa njihovim bojama? Kosa mi je srednje smeđe boje (farbana, moja prirodna je tamno smeđa) [slika:9ca72a13-dbcc-493c-8bb2-ce37edb3fd81]
2015 03 01
Pa vuci ce ti na braonkastu nijansu, nece ti sigurno ispasti tako. Ja sam koristila ranije pink. Pripremi se na ribanje kade ako je color sampon svakako. Ispirace se naravno i ostavljace neki bledunjav sjaj, tako da ako planiras da odrzavas svaka cast, podrzavam svaku probu, dok ako ne pripremi se da nakon nekog relativnog vremena se prefarbas. Ostavlja boju svuda, meni je dok sam bila i pink i crvena leti, kako se oznoji glava ostavljalo ponekad boju na belom posebno. Korristila sam psebne peskire za prljanje od farbe jer se tesko posle opere i nakon svakog pranja kose sam imala ciscenje kade jer je toliko jako da boja prosto se lepi za sve zivo xD
2015 03 01
Cao, ja sam koristila i to bas tu tamno zelenu. Imam smedju kosu i bez blansa nista. Meni je drzala boja do sledeceg pranja i posle toga kao da je nikad nisam ni stavljala, ali se zato pri svakom pranju voda zelenila... ne znam na koju foru kad mi se na kosi nije primecivala boja, valjda je vlas upila boju ili sta vec. Ja sad planiram opet, ali sa blansiranjem..eto to je moje iskustvo.
2015 03 01
Pigmejska sova, bih da mi kosa nije baš kratka [:smejuljitise] Devojke, hvala na odgovoru [:lepota]
2015 03 07
Kad ces probati, bas me interesuje kako ce ispasti [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 08
Iskreno, sad se premišljam. Verovatno ću prvo da je postepeno posvetljujem a to može da potraje. [:smejuljitise]
2015 03 08
E, jbg. :D Probaj samo na jednom pramenu, pa ako ti se ne svidi makar znas da ti nije cela kosa takva. :D
2015 03 08