Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jelenin Butik

Zna li neka clanica slucajno gde se nalazi butik, pitala sam ali nije odgovorila, a saznala bih sto pre jer necu jos dugo biti u Beogradu. U pitanju je clanica JelenaMihic.
2015 03 04
Prevarant, promenila je mesto stanovanja na sajtu, ranije joj je pisalo da je iz Nisa..
2015 03 04
Katarina, jesi li sigurna da je prevarant?
2015 03 04
Naravno, samo proverene stvari pisem, skoro je neko pisao za nju za torbe neke hteo je da ih vidi uzivo ona nije odgovarala, ja sam tada usla na njen profil pisalo je Nis, imala je camel ogrtace secam se,i nije bila ni 90% pozitivna.. Ako je to ta..
2015 03 04
Prakilica , pre 5 dana, 19:21 Okej, hvala puno. osmeh Jos bih te zamolila za jednu sliku tih krem cizmica. Moj je *************. osmeh JelenaMihic , pre 5 dana, 19:56 Sad nemam ,ujutru kad odem na poso uslikacu , oko 15h cu postaviti slikice pa ti pogledaj , vazi ? Hvala osmeh Prakilica , pre 5 dana, 20:31 Okej, samo mi posalji te slicice ovde, slobodno. osmeh Prakilica , pre 5 dana, 22:38 Jelena, ipak mi ostavi braon, ne krem. osmeh JelenaMihic , pre 5 dana, 04:50 Braon 39 . Ok lepota
2015 03 04
JelenaMihic , pre 3 dana, 04:08 Draga niste se predomsilili za cizmice ? Ostao je poslednji par broj 39 pa da znam ukoliko ste odustali da prodam drugoj clanici koja me isto za njih pitala ? lepota Prakilica , pre 3 dana, 04:10 Nisam se predomislila. osmeh JelenaMihic , pre 3 dana, 04:12 Vazi Hocete mi ostaviti licne podatke ,ime i prezime , adresu i postanski broj i broj telefona Hvala lepota Prakilica , pre 3 dana, 04:13 Je l' postoji mogućnost da ih lično preuzmem ili da dođem u taj butik u kom radiš da ih kupim? osmeh osmeh JelenaMihic , pre 3 dana, 04:17 Naravno Ukoliko ste iz Novog Sada , obuca se nalazi u Novom Sadu , Garderoba u Beogradu , Batajnici lepota osmeh Prakilica , pre 3 dana, 04:21 Okej, ništa onda, pošto sam ja u Beogradu. *************************** *************************** *************************** *************************** Pošalji ih 5-og, kod mene će biti 6-og. Jesi li ih slikala, pa da mi pošalješ slike? osmeh
2015 03 04
JelenaMihic , pre 3 dana, 04:25 Poslacu vam dan ranije jer stizu kod vas za 2 dana . Posto ste rekli da zelite ipak u braon boji , nisam slikala . Ali vam mogu poslati slikice tih bez , ukoliko vas zanimaju . Slikice braon cizmica ima vec na profilu, verujte potpuno su iste . Prakilica , pre 3 dana, 04:27 Ali, ako šalješ Post Expressom, šaljes opcijom "Danas za sutra do 19h" i one stignu sledećeg dana. Može, pošalji mi slike tih bež, čisto da vidim. I nemoj da mi persiraš, molim te. smejuljitise smejuljitise JelenaMihic , pre 3 dana, 04:29 Vazi , draga lepota osmeh
2015 03 04
Napisala je da je obuća u Novom Sadu, a garderoba u Beogradu. Takođe je napisala i da je ostavila čizme sa strane. Kako? Ako je obuća u Novom Sadu, a ona u Beogradu. [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 04
Vidis da ima teleport da seta od Nisa do Bg-a i NS-a.. [:smejatise] Mada posto si ti u Bg-u mogla bi da skocis do butika da mi pogledas taj camel ogrtac bas mi se svidja [:kezitise]
2015 03 04
Haha, ja sam za, još samo da mi pošalje adresu. [:kezitise] Zvala sam je pre 5 minuta, pošto mi je ostavila broj telefona, ali se ne javlja. [:kezitise]
2015 03 04
Mozda je trenutno u NS-u pa ne moze da se javi [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 04
Videćemo. Msm, ja bih taj paket svakako otvorila i pre nego što bih ga platila, ali dobro je što sam sad potvrdila sumnju, čisto da se ne cimam za dzabe. [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 04
Drago mi je sto sam pomogla [:lepota]
2015 03 04
E, da - zaboravih da ti zahvalim, eto vidiš. [:kezitise] Hvala na pomoći. [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2015 03 04
Nema na cemu, treba ukloniti takvu gamad sa sajta [:znojav]
2015 03 04
1 2