Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Posle ponoći....moj KUCOV i ja...uživancija*¸.•´¸.•*

Skočiću u bunar [:znojav] [:znojav] [:znojav] [:znojav]
2015 03 28
sad bez sale pas ti je prelep vidi se da ga negujes kao bebu [:osmeh]
2015 03 28
Jeste Lidija, obožavamo ga svi u kući (ja pogotovo).. Izuzetno je inteligentan, ima neko svoje dostojanstvo - zato ga i zovem GOSPODIN PAS, nekada bubice ali mi "pričom sve rešavamo" - Najviše volim njegove tople, braon okice [:lepota]
2015 03 28
Pametnica jedna .....kako on tebi pravi drustvo dok uzivas [:lepota] Lutka lepa! [:osmeh]
2015 03 28
Jaoooooooo, jeste LidijaV - on mene bukvalno razume, i moj loš dan i tugu - SVE ..... On me je "izvukao" posle smrti moje majke..... Zato, kada god poželi napolje, da se igra, pa neka je i u pola noći, ja ispunim želju....tako i on, ako ja sedim na stepeništu ili terasi i kuliram u tišini, on ništa ne remeti, igra se i dodje, sedne pored mene i pravi mi društvo... Verujem samo deci i životinjama - jedino oni nemaju "foliju".... [:osmeh]
2015 03 28
Slazem se u potpunosti sa svima vama! Ovo su moje lutke, moja dva bensedina :-) [slika:24ad93f7-4f22-4de8-8ecc-538dd7ecac7d]
2015 03 28
One su promenile moj zivot, moja shvatanja, moj nacin zivota, naravno sve na bolje.....mnoooooogo bolje! Volim ih, sto bi deca rekla, do neba.... a i one mene......to su moje najbolje drugarice [:lepota]
2015 03 28
ja tek kad sam uzela dzukče, shvatila sam da postoje oni DRUGI ljudi, zli, odvratni, i zaista se na ljudima vidi da li imaju psa ili macku cak(razlika), a ne da li uopste imaju ikakvog ljubimca... Ja prosto ne shvatam ljude koji mrze zivotinje, te smeta im sto golubovi kake, lete, sto pas laje, macka mauce, macka na drvetu, pas pored kontejnera... Mislim, sve vise verujem da su nasu ljubimci tu da nas drze na pravom mestu sa psihom, sa ljubavi, sa tolerancijom, odgovornoscu... Jer, valjda bi nas taj mulj nekih uzasnih ljudi vremenom povukao, ovako, plivamo iznad sa nasim bebironcima. Koliko meni bude puno sre kad uspem nekog da nagovorim da poboljsa ljubimcu ishranu ili da uopste uzme ljubimca, pa to nije normalno [:osmeh] [:osmeh]
2015 03 28
LidijaBella - prelepe su [:lepota] , i da kao pilule za smirenje [:osmeh] Dzo, svaka čast.....ljudi sa ljubimcima i bez se razlikuju kao nebo i zemlja....mi to najbolje znamo [:osmeh]
2015 03 28
zamisli deo planete gde zive samo mrzitelji, a mi drugi lepo svuda drugde... Kako bi to bilo divno [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Ovako, ja moram da se izvinjavam nekad nekim degenericima i sto moj pas zamase repom ili zalaje. A ne smem da zamislim vi koje imate grmalje pored sebe, koiko ima ljudi koji beze od vas, a ne kapiraju da su te vece kuce iste nežnice kao i manji psi, samo imaju vecu povrsinu za ceskanje [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 29
Ne pitaj [:vrtoglav] Mada ga je ceo Mladenovac uglavnom upoznao pa znaju da je kao bebica [:osmeh] Mada u šetnji ne dozvoljavamo ni ja ni moj sin da mu prilaze, iz predostrožnosti...neću da rizikujem... Naročito deca, ne znaju kako se prilazi psu, i onda može da bude neki nagli pokret i dete da se uplaši...baš ne bi bilo u redu [:vrtoglav] A što se tiče izvinjavanja: HA, pa ja sam već u parnici sa jednim komšijom..pa ćemo videte - kom obojci a kom opanci [:vrtoglav]
2015 03 29
samo ti desetoro ociju na tog komsiju, za ne daj Boze, ne znam sto se vucete po sudu,ali zlu ne trebalo. Ja sam Kyarči srecom naucila da ne prilazi nepoznatim ljudima, deci takodje ne prilazi dok ne vidi ili oseti da sam i ja u nekoj relaciji sa njima, tako da mi je tu mirna glava, mislim, trpi moje maltrete izlive neznosti, ali ne bih da razmisljam da li sutra treba da dokazujem da ona nije opasan pas od 3kg, vec da se dete zaigralo i cacnulo gde ne treba.
2015 03 29
Vauuuuu, mogu da zamislim samo kako je slatko gnjaviš [:lepota] a ono od 3 kg.....milina.... Ja sa Hatijem mogu samo da se rvem [:smejuljitise] Komšija je budala - Letos je urlao na mog sina zato što je Hati "pišnuo" (obeležio teritoriju) preko puta njegovog dvorišta na jednoj livadici....moš mislit [:besan] [:besan] [:besan] I ja sa terase čujem dreku: gadjaću kamenom i tebe i to tvoje kuče!!! Odjurim bosa do tamo i je... mu sve po spisku..."ajd sad meni preti, meni zabrani kad si takav mangup" "sutra ću ja sa njim tu da prodjem i posra...će ti se ispred kapije"..Budala obična, ovde svi misle(pošto smo novi) - ja kao fina...a nisu videli mene U MOM IZDANJU...To je ono što ja kažem: na moju porodicu i kucova ne dam ni trun da padne [:isfrustriran] Zvala patrolu policije da uvidjaj, odmah stigli i tako....ČEKAM SAMO TAKO [:isfrustriran]
2015 03 29
a zato se tuzakate... Kakav idiot, pa jbt, i da se usrao, pa sta, hrani mu biljke jbt. Drugo, i da je livadica njegova, i da je pas lutalica, NE SME da gadja kamenjem naokolo, idiot.
2015 03 30
Livadica je NIČIJA, bukvalno....ali komšija je budaletina neopevana, stalno pravi problem po komšiliku i našo na mog sina da se dernja i preti (vido da je miran i povučen) - samo što se zajebo - nije znao kakva mu je majka [:isfrustriran] Na prvom ročištu u oči nije smeo da me pogleda, pa tražio neke svedoke...može samo da mi pljune ispod prozora [:isfrustriran] Ne sme da preti niti da zabranjuje prolaz ulicom - pobogu..plus pretnje upućene meni... Platiće za sve...odradću ga do gole kože [:isfrustriran]
2015 03 30