Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Posle ponoći....moj KUCOV i ja...uživancija*¸.•´¸.•*

moj je malo manji od 100l, inace, ovo je fotka iz kupatila, pa vidite dokle je bio dosao [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [slika:a493716e-bac2-442c-9079-e861e1bdae74] a ja trenutno imam psa, macku, tri kornjace, evo je fotka Meow kako zavodi red kod kornjaca [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [slika:e82d1d29-b739-4ad6-a226-db6b254c567b]
2015 03 31
Pa Meow ista kao moj Boža.... a sto voli da se ljubi, mazuljak je pravi..
2015 03 31
Meow i Boža [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] - 99% [:smejatise] Imala i ja akvarijum veeeeeliki, pre nekolik godina...moj suprug je o tome vodio računa..ja ne..... Volela sam samo kada se upali ona "plava" neonka i da ih gledam - nisam neki ljubitelj...mnogo posla... Jednom nedeljno ga je čistio pa onda menjane vode...pa ova pojela ovu, pa dal je ajkulica, skalari su bili ogromni, a čistač ko šaka....imali i nekog soma...ma haos...
2015 03 31
A Meow i Boza, komsija mi je rekao da nikad ruzniju macku nije video, nekako je pocela da ima zlu gremlinsku facu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] I ima taj los trip da bleji u akvarijumu sa kornjacama i pravi se nevidljiva. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 31
"Dobija zlu gremlinsku facu" "Bleji i pravi se nevidljiva" - O božeeeeeeeeeeeeee, uvek me nasmješ do suza [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2015 04 01
1 2 3 4