Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Posle ponoći....moj KUCOV i ja...uživancija*¸.•´¸.•*

Samo vi recite komsiji da od sad on pazi na vaseg psa da mu se nesto ne desi slucajno :-) , jer posto je pretio uvek imate osnova za tuzbu. Znaci mora sad on da ga pazi da mu slucajno dlaka ne zafali, [:smejuljitise] inace..... Ja sa mojim devojkama imam muku kad setamo jer su hiper aktivne onako velike. Jedna je cutljiva i opasnija a ova druga je lajava a blesava... A macke sto mrze to je strasno [:vrtoglav] Kad snime macku na ulici nastaje cika, vriska, dreka, da me razvuku na betonu koliko su jake. Sto je najbolje od svega imam i macku staru 13 godina, nju ne diraju uopste, zajedno spavaju, jedu, sve...ali ostale...sacuvaj me Boze, nekad se postidim kad krenu da urlaju i piste...to su neki krici, neki lavez kao da ih neko kolje. Inace, OBOZAVAM IH [:lepota]
2015 03 30
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] U pravu Lidija B [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] A mogu mislit kako ti izlaziš na kraj sa njima dvema [:plakati] [:plakati] [:plakati] Kad ja ovog jednog grmelja, jadna, jedva držim kad promakne neka mačka...mislim, da bi kad bi jurnuo za njom da bih letala za njim kao oni dečiji zmajevi od papira [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 30
Hahahahahaahahahah tako se mnogi zeznu, kao vidi ovog malog, pogodan mi da se istresem sto me drndanu na poslu non stop, kad ono cvrc, izadje keva azdaja [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Cuj svedoci, pa on je bas istripovao da je to neko zestoko sudjenje, jbt, da ti komsa nije Legija haaahahaahahahhahaha Meni je bakuta ova jedna kolutala ocima sto Kyara laje u SVOM dvoristu, onda sam je sutiplno upozorila da se ne zajebava mnogo sa mnom, jer je ona u svom, onom sto JA placam, a te macketine koje paradiraju ispod MOG auta koji je ispred MOJE kapije dovlaci NJENA drugarica komsinica i niti ih sterilise niti ih hrani koliko im je dovoljno, pa pokusavaju i u MOJU kucu da udju kroz prozor, vrata... da bi jele. Ja zaista nemam srca da im zovem inspekcije i kojesta, jer znam kako ce macke zavrsiti, a problem se nece resiti, opet ce doticna dovuci nove macice i napraviti od njih nove macke koje radjaju nove neke macice... A da bi smo raskrstili sta je cije, dosao mi je drugar sa nekim super besnim zatamnjenim autom, inace pitaj Boga sta sve ima lik na dusi, vise robije nego godina [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] , parkirao se tik ispred njene kapije, da vidis kako je bila fina onda, kad je skontala o kakavoj hijerarhiji pricamo, kad ti neko dodje sa strane i uzurpira licni prostor... Dvoriste je moje i Kyarino i macke koje su ulicarke i koriste MOJ auto kao zaklon nemaju sta tu da traze. Zvuci surovo, ali tako je. Nek idu kod one koja ih je dovukla tu.
2015 03 30
Bakutaner znači smatra da SME da LAJE, a tvoja Kyara NE SME [:isfrustriran] Pa da, komšija tek kasnije shvatio šta je napravio...pa skupljao svedoke po komšiliku... A ćeraćemo se vala do zadnje kapi krvi....i ja i moj sin i moja pas smo pretrpili i duševnu bol i patnju čak su i posledice ostale...ne smemo više tom ulicom [:stidljiv] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 30
Ah pa nije on jedini, jedan preko puta isto letos mi poslao inspekciju - pas laje - smeta mu [:smejuljitise] Hati ne laje, on mumla i po nekad kao vuk zavija...Inspektor bio, čak mi ni njegov pasoš nije tražio ni potvdu o vakcinaciji - NIŠTA... Video čovek kakav je pas, da je u kući i da imam boks (ne što je njegov, ali stvarno boks i kućica ko iz bajke).... Fino popili kaficu i otišao [:osmeh] A lepo im kažem, ljudi, ne čačkajte se sa mnom, ne diram nikog, dalje od svog dvorišta i ne vidim... Džaba...Dok neko debelo ne iskešira neće da se smirošu [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 30
bakutaner sad cak i napravi kiseli kez kad me vidi, ili kad vidi Kyaru hahahahahahahahah Obozavam moje zle drugare sa tamnim staklima na kolicima hahahahaahah [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Drugo, ja bila babu prvo napicila, jer komsija preko puta, tj lik koji mi izdaje kucu ima sarplaninca, pored je rotvajlerka, pa znas li ti sta oni nocu rade, to je kidanje ograde ako neko pokusa da dodje nepoznat, a ovoj kravo smeta moj keric. Pa sam moj objasnila i da taj sarplaninac obozava moju Kyaru i da ce i sa njim da ima posla ako bude bilo jos problema. Sad smo ok, trpimo se, na relaciji dobar dan smo, cisto da nema krvi. A kad te komsa iskesira, kupi i zenku hahahaahahahhahahahahahahaah
2015 03 30
Hej Dzo, ne smeta ni tvoja Kyara ni moj Hati - svim bakutanerima, komšijama itd..... SMETAMO NAS DVE [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] NE MOGU NAM NIŠTA pa daj da udare po kucovima.... Mufljuska posla more [:isfrustriran] I ti i ja za njih, kad izadjemo, izgledamo ka da imamo milion u džepu....TO BOLI DRAGA...ZAVIST.... Odavno sam ja to provalila [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 30
kad procitam vase komentare ja se najezim sta bi bilo da ja zivim u vasem komsoluku pa moj bernardinac kada zalaje bukvalno se tresu prozori celom comsiluku iskreno po nekada mi bude neprijatno jer stvarno je gromoglasan nije bas prijatno i to pogotovo nocu ako ga uhvate lude bubice on cele noci ne zaklapa ali do sada se niko nije zalijo verovatno znaju da mu je gazdarica gora od njega lakse im da iskuliraju [:smejuljitise]
2015 03 30
Ahahahhhaaaa Lidija, u pravu si, znajući te - sve mi je jasno....ne plaše se oni tvog bernandinca - VEĆ TEBE [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Luda si načisto [:smejuljitise]
2015 03 30
Eno moje upravo vriste iza kuce [:vrtoglav] macke se skupljaju u okolini a one ne mogu da ih dohvate pa arlaucu [:kezitise] Samo ja imam mnoooogo dobre komsije, mirne kao bubice....zivim blizu groblja [:smejatise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 31
Hahahahahahah pa ja zeno bauljam po naselju u bademantilu, kao smrt, verovatno misle da ce me tako oterati odavde hahahahahah [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Lidija, tvoji berniji nisu jednina, aj iskreno, koliko ih imas trenutno? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Bella, pa hiiiiiiiiiit, imas najmirnije komsije [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 31
Hahahaaahaaa "BAULJAM KAO SMRT" - ne mogu da verujem, bukvalno mi suze krenule od smeha [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] Bela pripitomila komšije, treba nam savet pod hitno [:jezik] A Lidija pored svih živuljaka koje ima, a ima ih pitaj boga koliko i kojih svih vrsta i pasmina i čega sve još, TO I ONA NE ZNA.... zapravo nije znala dok nije na neko vreme ostala sama sa njima.... E ONDA JE NASTAO HAOS.... PRIZNAJ LIDIJA [:lepota] [:poljubac]
2015 03 31
Bela ima dve lepote, a mi po jednu, to je tajna [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ono, ako jedna ne scapi manijaka, druga ce [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Hahahahahaha Lidija mi skoro prica za akvarijum, posto sam ja moj komplet cistiola pre neki dan, znaci i akvarijum je stigla da ima i da posizi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Elem, ima li ovde nekog ko ima aq, da baci koju travku viska na poklon? Jos se filtrira, a ovo je jedino prezivelo iz prethodne postavke biljaka, jos su u traumi i zbudzene jedna uz drugu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Malo da se razgranaju za mesec dana, bice mnogo lepse i samo one da ostanu [slika:7b135241-e28a-4a7f-a8aa-fd80ed9f43dd]
2015 03 31
a ovako je bilo dan pre, kad je tek sipana voda, apsolutno je sterilan sad, SVE je oprano, mora malo da se dopinguje starterom koji idem danas da kupim, da sto pre bude pogodan za zivot [:osmeh] [slika:2796d773-c5d2-47a8-a96e-7eda8f612637]
2015 03 31
Imala sam i ja akvarijum pre par godina i to onaj dzambo 1,5 x1 m sa sve belim ribama iz Dunava, [:plakati] uvalio mi kum i na kraju sam ih odnela i pustila u Dunav a akvarijum poklonila. Mislim da je bio i jedan sarancic divljak unutra. [:plakati] Nisam se mogla nacistiti govanaca, one velike ribe kake boze sacuvaj [:plakati] Imala sam i pticice: papagaje, stiglice, kanarince,....zeca....hrcka (pojela ga moja macka), .....dve macke (jedna uginula pre dve godine), dva psa i jos tri u dvoristu od komsija koji su mi rodbina [:osmeh] Znaci, ubedljivo sam najjaca u kraju [:smejatise] [:smejatise] [:kezitise] [:kezitise] Joj zaboravih i treceg psa, cerkinog maltezera i on je u kuci. Znaci: mini azil [:lepota] E da, imam i jednog mladog macka sad za udomljavanje. Moje devojke ga dohvatile da ga dave, ja ga spasih i sada ga poklanjam, pa ko hoce nek izvoli Prelep je i zove se Boža [:lepota]
2015 03 31