Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

♥♥tema za domacice♥♥

Uhhh, ne vidi se bas dobro, ali ''ajde....prvo parce je Zardo torta ,sa orasima i przenim secerom,koji grucka kao staklo ,zato je neki zovu ''Srca"torta.... drugo parce je cokoladna torta sa plazmom i u kori i u filu, i sa puuuuno gorke cokolade... a, skuvala sam i nes-kaficu.... [:osmeh]
2015 04 11
Olgine fotografije kao iz nekih casopisa..Jako lepo ,sa stilom i ukusom.Jedva cekam da mi deca malo porastu i da ih vise nije toliko briga oko praznicnih dekoracija,pa da mogu i ja da malo predjem na eleganciju.Zasad zbog njih,sto sarenije to bolje... Prelepo ,Olga,prelepo [:lepota] [:lepota]
2015 04 11
Hvala M81 [:poljubac] Olja [:lepota] ala ti umes da napravis i uzivas, prava umetnica-domacica, tako treba, zadala si nam svima domaci zadatak, kakvi su to ukrasi od gore, slabo se vidi ali cini mi se da su to neke kuglice [:stidljiv] nemoj mi samo reci da su od ovih vrsta, jer ko to nije probao, puno je propustio kao sladokusac [:smejatise] [slika:24e2d1a3-7e55-4607-8926-0266c404cb0f]
2015 04 11
[:stidljiv] hvala vam ,devojke.....to je cokoladno milka jaje , a zeka je neki uskrsnji anonimus [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 11
joj,Linnaa, nisam ih propustila, ko san su.. [:poljubac]
2015 04 11
Tvoja torta je kao san [:poljubac] , mislim da cu lepe snove imati veceras [:osmeh] jurice me cokoladni zeka, a za njim ce skakutati čokoladna jajca [:smejatise] [:smejatise]
2015 04 11
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] .....nigde nikog..... [:tuzan]
2015 04 12
Evo mene, idem malo do mojih na rucak pa cem dodjem uvece na sajt [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Hristos voskrese. Elem, jajca za sebe nisam stigla da ofarbam, tako da mogu samo da se divim proslogodisnjim i poskupljacim jajca od mojih [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] krecem sa praznom korpicom, i vracam se sa punom, kao kad deca idu u maškare po cokoladice [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 12
Danas je porodični "dan"..... malkice do sajta...ali najviše uz moje najdraže.... Torta pojedena [:lepota] znači da je bila extraaaaaaaaa A mogla bih sutra da skoknem do neke dobre radnje i kupim od svake po 2-3 parčeta i lepo slikam i kažem "JA NAPRAVILA 15 TORTI" [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Naravno tanjiriće u svakom po GRICNUTO parče [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Toliko o vajnoj domaćici [:stidljiv]
2015 04 12
[:smejatise] [:smejatise] extra recept, gde mi ga ne dade ranije... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 12
cokoladna torta ''Pancevka'' potrebno je : 16 jaja,2 putera(margarina), 600+100gr gorke cokolade,300gr mlevenePlazme 600gr secera u prahu ,400gr slaga,mleko za slag Umutiti puter sa secerom u prahu,dodati jaja,600gr otopljene cokolade,200gr Plazme.Ovu smesu podeliti na 2 dela.Od jedne polovine peci 3 kore na papiru za pecenje na 180stepeni, oko 10min. Drugi deo je fil i njemu se dodaje 100gr Plazme i 100gr otipljene cokolade.Umutiti slag. Filuje se na ohladjene kore....kora-fil-slag...kora-fil-slag, zavrsno sa slagom.
2015 04 12
Recept sam dobila u ovoj razmeri, ali je to mera za ogromnu tortu.....ja pravim sa polovinom sastojaka i dobijam 12 velikih parceta..... posto ne volim da robujem nicem, pa ni kuhinji, testo pecem odjednom sve, u plehu iz rerne, pa ga onda podelim na 3 dela......torta je gotova za pola sata i mora da se dooobro ohladi pre secenja. Testo se uopste ne oseca, to je vise jedna veeeelika cokolada smejuljitise
2015 04 12
Ma moj recepc je ZAKON [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] HRISTOS VASKRS!!!
2015 04 12
To stoji i po njemu ,ubuduce, pravim torte [:smejuljitise] zakon je kupovni sladoled, a sa njim sta se nadje [:smejatise] [:smejatise] Vaistinu Vaskrse!
2015 04 12
moj recept za danas je vrhunski. Nisam cak ni svoja jaja farbala, eno mi karton jaja kuci netaknut. pokupila jaja od mojih, jedino sam pre neko vece ofarbala 30 za posao [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Pa bila na tri rucka, isla bih na vise, ali ne mooooogu, rasprstacu se [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ovo su jaja kod mojih [slika:4f31d3e7-5bb5-4857-8b86-915e20c59aee] a ovo mi je na licu mesta iscrtala sestricina [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [slika:efa97aa4-a3f8-4977-b8e0-e46ca55d9d86] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 12
1 2 ... 4 5 6 7 8 9