Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

♥♥tema za domacice♥♥

Kao sto sam i rekla kod mene Kapri torta na moj nacin i bas je obicna i jednostavna ali najvaznije da je ukusna [:lepota] [slika:b6fa2626-f2d5-45ca-b1bb-7b4b1a7a4c98]
2015 04 13
Wauu, kapri..... [:znojav] [:znojav] [:osmeh] UnicornArt, imam srecu, jer sam pobegla na selo, a ovde jaja od koje god pticice hoces [:smejuljitise] ova su pacija, prirodno bela i dobijena na poklon od prve komsiniceee [:poljubac]
2015 04 13
ma, nije bitno da li je jedan dan raskosan, bitno je da drugih 29 u mesecu nista ne fali. Moja baba je pekla neku curku, tetka se zezala da imamo dinosaurusa za rucak, ja bre nisat ogavnije nisam stavila u usta, samo zube sto ne polomih na curku [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] relano, da sam na sva tru rucka dobila po sendvic, bilo bi mi ok. A kod babe, torta od banana, ma nezamenljiva stvar [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv]
2015 04 13
a vezano za jaja... Neki deda prodavao guscija na pijaci u Save Kovacevica, 200din komad [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
Štoooooooo [:sokiran] Pa valjda vrede više...ili manje...nisam u toku [:tuzan]
2015 04 13
vrede, al' ga malo pretera deda......ova pacija je komsinica prodavala za 20 din. kom., prepelicja 50. guscija su ko 4 kokosija......pa, s obzirom na Uskrs, nije ni omasio mnogo, stari lisac [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
pa jesu ona velika i lepa, ali 200din za jajae, malo mnogo. Koliko su INACE guscija, ja ih nisam iskreno ni vidjala nigde, mozda nisam samo obracala paznju.
2015 04 13
oko 100, manje -vise, ali Usks [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] pa deda duplirao [:smejatise]
2015 04 13
jos pitaj Boga od kad mu stoje, cim ga nikad pre nisam vidjala sa guscijim. Ok je uzeti ovako i pojesti, ali da farbam za uskrs, pa da pukne, i sve to za 200din, ne ide.
2015 04 13
Što ne ide - pukne i ti ga pojedeš, kao četiri od kokoške ili deset od prepelice [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] I ode žučna kesa [:smejuljitise]
2015 04 13
juuuu,koji kralj...pa ja za to jedno guscije kupim deset jaja,kupim 2 boje za tkaninu i ofarbam i milina...koji kralj,svaka mu cast [:sokiran]
2015 04 14
[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 04 14
Pa nego šta nego kralj [:osmeh] Da smo pametne pa na vreme skupljale (kupovale) guščija jaja pa da nas bog vidi...iznesemo na pijacu i eto "prodatih" krpica.... Još može i razmena, kao što rekoh: guščije za kokošja i prepeličja,,,,ili jedno ćureće ohooohooo...a ja bih se snašla za jaje od noja [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Sve bih vas sjeb.... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 14
eee,'bes ti ta sva jaja,kokosija su zakon.4 na oko i vozi misko [:smejatise] ovo guscije bi mi mislim trebao ceo dan da pojedem [:kezitise] [:kezitise]
2015 04 14
meni bi bilo zao da ga pojedem za 200din po komadu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Mislim, braaaaaaaate, to je samo jaje, aman... Umesto deset jaja kod dede, kupim dve tri guskice i Bog da me vidi za sledeci uskrs, dok porastu... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Evo jednog oglasa sa KP, 4€ bebiron [:smejuljitise] [slika:b363f636-a36f-4bcc-83dc-ad4f8c44ea49]
2015 04 14
1 2 ... 6 7 8 9