Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

♥♥tema za domacice♥♥

[:smejuljitise] ..ko ima srece ,njemu i petao nosi jaja... [:smejuljitise] ..tako i treba, uzivaj dok mozes,bice dana i za farbanje i za spremanje klope,a i to je lepo....sve u svoje vreme [:poljubac]
2015 04 12
Tvoja sestričina je GENIJE [:lepota] [:osmeh] Koliko godina ima kada već sada gotivi ŠANEL [:lepota] [:poljubac] Naučila je tetka [:osmeh] PS Ne svidjaju mi se bodljikavi nokti [:tuzan]
2015 04 12
jel' ste potpisale peticiju?
2015 04 12
hhahahahaha peticija, ne i nemam nameru [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] a Kyara mi se danas ozdrala, inace nemam obicaj da dozvoljavam da joj se daje ista sa stola, ali sam danas morala, mnog je to bilo mirisa za nju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Chanel na cirilici joj je bila fora jer zna da volim Chanel i Burberry, a njoj je to seljacki, pa me je sustinski isprozivala preko jajeta [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] nokti... Ja idem iz krajnosti u krajnost, li su skroz kratki ili predugacki [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] spicokle obozavam, samo kad cackam nos, moram da pazim da se ne ubodem u mozak [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 12
e da, u povratku me je ujeo jedan dzukac za ruku, otekla sam malo, ali pratim situaciju. Crnjak je sto me je ujeo dok sam ga hranila, ali ono, bio je gladan, nje do njega, nego do onih koji su ga vezali na lanac i onda zavisi od nas koji ga se setimo.
2015 04 12
Jel ti zubi psa probili kožu ili te samo nagnječio [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2015 04 12
Ukapirala sam odamh da je neka fora, jer danas deca podjednako pišu i ćirilicu i latinicu.... Ali to je očigledno mile kontraš na tetku [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 12
bilo je malo krvi, zakacio me oko nokta, ali generalno, nije nista bas strasno valjda. Uuuuuuuu, ne bi verovala koja je kontra, lav u horoskopu [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen]
2015 04 12
Znala sam [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
Moj Vaskrs uopste nije bio raskosan ove godine ... Ofarbala sam manje jaja nego ranijih godina, nisam spremala tortu ... doduse, spremila sam Svarcvald u obliku kolaca u plehu , bez dekoracije [:jezik] Svejedno, nama je bilo lepo, deci nista nije smetalo [:lepota] A farba za jaja me je totalno razocarala , vec 100 godina ove nase firmice ne mogu da naprave neke normalne nijanse , ili ja prosto ne znam koju da kupim ... [slika:906697c4-8912-477d-b2d8-24d033ec71a6]
2015 04 13
Svarcvald obozavam i uopste mi nije vazan oblik [:smejuljitise] , sto se farbe tice, na 1.str. su me pitali za farbu i dala sam 'recept'... najbitnije je sto smo Uskrs proveli sa voljenim bicima, u sreci i miru [:poljubac]
2015 04 13
A meni je super ispala boja od svega 2,99din po kesici [:smejuljitise] Tortu smo skoro smazali, iako je bila u nekom ni tecnom ni cvrstom stanju. Ne smeta to nama mozemo i kutlacom [:smejatise]
2015 04 13
Jao, pa i ja sam kupila te u kesicama ali valjda zavisi i od proizvodjaca ... ove moje su bile nikakve . U stvari , kako koja boja , crvena je bila najgora . Olga, gde si nasla ta lepa bela jaja ? Na belim jajima svaka boja i dekupaz , sve ispadne odlicno [:lepota] Moja su imala bas tamnu ljusku . Znam da mogu da se kuvaju sa sircetom pa se onda skine povrsinski sloj i ostanu bela ali to mi se ne dopada , probala sam prosle godine tako .
2015 04 13
[slika:af9b8e3c-489c-47a2-b906-ab8e6308317b] ovo su te boje, proizvodjac PanGraf, evo kako je ispalo [slika:58c984a3-a183-4b8e-ac8e-8853bea10e38] Majka ih je samo provukla kroz boju, inace bi bila jos intenzivnija da su se malo prokuvala. Mozda je i do jaja, domaca su.
2015 04 13
Baletanka, jaja su ispala extra [:osmeh] UnicornArt što se tiče praznovanja, pa mogu da ti kažem da je većina (barem u mom okruženju) proslavila skromno. Bez okretanja praseta ili jagnjeta na ražnju... Skromno ali sa mnogo ljubavi i pažnje [:osmeh]
2015 04 13
1 2 ... 5 6 7 8 9