Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

RAZMENE... LOŠ mamac...LOŠA reklama....

Postavlja članica u Rasprodajama - temu "Razmene"..... Perfidno i bezobrazno [:isfrustriran] Namerno pitam za jedan predmet....Kaže - pogledaće moj profil.... Očekivala sam da joj se "Ništa neće svideti..............." OPALA - NOVI ODGOVORI: Ako njen predmet (polovan) za koji ste pitali košta, na primer 1000, ona kod vas izabere dve-tri nove stvari koje vrede 3000 [:isfrustriran]
2015 04 13
I šta dobije: Crnu listu - moju ličnu - jer mi nije palo na pamet da joj pogledam drugu stranu a kamoli i ostale... Plus svim članicama ću poslati u PP link moje crne liste....SVE PROVERENO.... Ne služite se glupavim temama da bi skrenule pažnju na sebe. KONTRAEFEKAT!!! [:smejuljitise]
2015 04 13
Jeste bezobrazno i da dodam glupo [:sokiran] , ali to je nesto slicno ko kada ti majstor nesto opravi i ti ocekujes neku realnu cenu, a ono ringispil u glavi kada kaze koliko je to, to ja zovem "jako dobro ceni i naplati dobro svoje ruke", e zato ja ne radim razmene jer vecina clanica ima duple arsine kad su razmene u pitanju [:tuzan]
2015 04 13
Vidiš Linnaa kolik su kreativne u odgovirima da bi "otkačile" potencijalne razmene.... Napiši pobogu, PRODAJEM i tačka...Nema razmena ili ako mi se dopadne....POŠTENO... A već sam sakupila podosta razmenjačkokreativnihodbijanja - elaborat... Postaviću divnu temu o tome [:smejuljitise]
2015 04 13
ko je doticna?
2015 04 13
Znaš Dzo da ne stavljam linkove članica... Ali ovo je bilo namenski odradjeno - sa moje strane...jer pun mi je više tri tačkice , ovih razmenaaaaaa [:isfrustriran] Neko reče, a čini mi se baš ti, ZAISTA TREBA UKINUTI RASPRODAJE [:isfrustriran] Zato je sajt ovakav kakav je....
2015 04 13
ja rekla, i bilo bi lepo da se to desi...
2015 04 13
Ih, to bi tek bio raj za druženje i eventualno neku prodaju i obaveznu kupovinu [:smejuljitise] Ovako ugušiše više sajt sa ovim razmenama [:isfrustriran] Ili popust 50%, cvrc malo, pitaš - "pa nije, za taj predmet ili nema popusta ili je nekih 10%".... Opet kažem - KONTRAEFEKAT I BAGOVANJE SAJTA.....
2015 04 13
I ja izbegavam razmene, samo sam jednu uz doplatu odradila. Ovde sam da kupujem i prodajem, razmene me iskreno dave, ovako je lakse kad se kupuje i prodaje. Inace, ima jos jedna fora za reklamiranje, postave da traze nesto i nikome nista ne odgovore, naravno ne sve ali dosta njih otvori temu u Trazim cisto da se reklamiraju, nikome ne odgovore makar da ne odgovara ili ako ih mrzi, sto razumem jer i mene cesto mrzi posebno kad sajt krene da laguje, samo neka odgovore u temi "hvala devojke ali mi ne odgovaraju vase ponude".
2015 04 13
LondonsR , a to već, mislim [:isfrustriran] Evo ti na prvoj i drugoj strani dve baš takve teme...paz majku mu...odlučiće pa u PP poslati poruku šta su odabrale.... Kako da ne.... [:isfrustriran] A devojke se polomiše pišući i šaljući linkove [:tuzan]
2015 04 13
Pihhh bre....sto ste na kraj srca,pa mogle smo da odradimo jednu RAZMENICU [:stidljiv] [:stidljiv] [:lepota]
2015 04 13
JBG Milena, kimono ti rezervisan [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
[:smejatise] i poslat.
2015 04 13
Bem ti moju sreću [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 04 13
A eto da nije prodat, ja te pitam za razmenu (samo ako si pokrenula temu - razmena). Ti kažeš može - daćeš mi, na primer "Zarine kožne cipele"... Ja kažem [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] (već se samoj sebi smejem) pa nema smisla...ali svidja mi se...koja ti je zadnja cena? I, vauuuuuuuuuu ti ga meni prodaš za 895 dinara [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] A JA KO KUČE U LIFTU [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 04 13
1 2