Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

RAZMENE... LOŠ mamac...LOŠA reklama....

Milena nudu i audi u razmenu, pa ti vidi sad.... [:jezik] [:jezik]
2015 04 13
Pa mogu samo da se slikam, a šta ja njoj da ponudim - fevavi [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Ubićeš me sad.... PRAVIM SE MRTVA [:smejatise]
2015 04 13
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
Pa naravno da neće biti komentara [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Dobro poznato u temama "razmene" - pošalješ poruku i nikada ne dobiješ odgovor [:smejuljitise]
2015 04 13
Moj monolog [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Svaka čast članicama koje nude razmenu i istu rade. Par izuzetnih razmena sa izuzetno ljubaznim i korektnim članicama.... Ostalo...fuj
2015 04 13
Ja od sada i ubuduce kad hocu nesto da kupim postavim temu da mi ovi iz omiljenih ponude po nizoj ceni ako zele da zarade i odaberem jednog, dvoje od koga cu da uzmem svaki put. Bolje to jer evo moja probna akcija je dala rezultate, od clanice Taccka sam kupila 2 majice, nego da postavim temu da nesto trazim i dobijem gomilu ponuda koje nisu ono sto trazim, ili pogresne velicine ili iznoseno. Ovako je lakse i kupim lepo ono sto mi se svidja, neko zaradi, svi srecni. [:osmeh]
2015 04 13
I to je OK LondonsR...ja imam lošu osobinu da više kupujem impulsivno [:vrtoglav] Nema kod mene mnogo razgledanja i premišljanja i zaista tada su mi kupovine fantastične... [:osmeh]
2015 04 13
ps ovde generalno najbolje stvari odmah odu i ako ne mislis brzo, prodatooo Ja sam i ovde uspela da odradim impulsivne kupovine [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
impulsivne [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
pa ne, izleti nesto fino u najnovijim, ono deset lajkova za sat, pa kako da dozvolis mnogo razmisljanja? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
Ma nema šanse, moje i božije [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 13
1 2