Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kome verovati ?!

a admin sedi skrstenih ruku vec odavno i mozes joj se zaliti odprilike do prekosutra ,nikad i ne odgovara.Mislim da i medju vama ima krs devojaka koje bi taj posao bolje radile [:osmeh]
2015 04 19
hajde sto niko odavde ne zna kako se ona zove, nego sto ni sama ne zna [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 19
[:smejuljitise]
2015 04 19
Ja sam se obratila adminu odmah za pomoc medjutim odgovor ni do dan danas nisam dobila. A gospodji neka je na cast ovo sto je uradila, al s moje strane nece lako da prodje kao s drugim clanicama.
2015 04 19
LR,pisala sam ti u inbox napisacu i ovde da ne misle clanice da nisam htela,ja sam jos odmah bila za da je prozove snaja,jer ja ne mogu da je napadnem nismo saradjivale.Ali snaja se sve nadala da je mozda izgubljen paket.tek sam danas,kad si mi poslala link teme,slozila kockice da je u pitanju dragana.Nije bilo do mene,da se desilo ovo meni do sad bi vec mozda bila blokirana,jeste jovana odmah pisala adminu ali admin joj nije odgovorio..ja bi je smorila poruka dok je ne blokne.
2015 04 19
Jos odmah mi je bila sumnjiva,ali eto.Bas imam volju da odem i upoznam tu "osobu",ne znam kako da je nazovem..
2015 04 19
Ne brinite gospodja redovno ulazi i cita sve, bas nju briga sti ce da je blokiraju kad ce opet da otvori profil i radi ponovo isto. LondonsRain vec sam ti rekla kolko je sajt otiso u aut, ja sam ovde skoro 3 god ali sam samo kupovala i sve vreme pratim sve, ali ovako nesto me jos nije snaslo. Sramota!
2015 04 19
Ne brinite gospodja redovno ulazi i cita sve, bas nju briga sti ce da je blokiraju kad ce opet da otvori profil i radi ponovo isto. LondonsRain vec sam ti rekla kolko je sajt otiso u aut, ja sam ovde skoro 3 god ali sam samo kupovala i sve vreme pratim sve, ali ovako nesto me jos nije snaslo. Sramota!
2015 04 19
A meni idalje ne odgovara na poruku i pravi se luda, epa videce koliko ja luda umem da budem.
2015 04 19
pa radice tako dok ne naleti na nekog psihica kao sto sam ja, ko ce joj doci na vrata gde god da je u Srbiji i ko ce je našopati onako vaspitno, samo iz principa.
2015 04 19
Jel ima neko njenu sliku,ja sam pokusala da je potrazim na fb jedino sam nasla jednu zenu oko 45 godina.
2015 04 19
pitaj clanicu lidija18 [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 04 19
Kad budem dobila sliku,Ima da je razapnem na fb i ostalim drustvenim mrezama....pa cak i sliku da joj metnem u novine [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 19
bila je cinimi se u novinama jedna prevarantkinja sa krpica [:osmeh]
2015 04 20
Da,ana i ova ce u novine.samo da dodjem do njene slike.pa neka se stidi od porodice i familije.
2015 04 20