Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kome verovati ?!

i treba
2015 04 20
nadajmo se da ce ovo procitati sto vise njih ,nisam ni slutila da je toliki prevarant...
2015 04 21
LR ja od samog pocetka pricam da nije tako kako joj ova pise.jos odavno sam rekla da ode i da pita u postu,i da joj da radnji rok za uplatu pa da izbaci njen link ona ne znam zasto nije.Da je sa mnom tako uradila do sad bi mi vec vratila pare 100%,i ne bi ovo dozvolila.a jovana je stalno upozoravala a nista nije preduzimala ova je videla to i iskoristila jer jovana nije nista preduzimala.Ja znam da pandaub cita sve,dok je admin ne blokira,i kazem joj da vrati pare jovani.clanice su se javile da pomognu da nadjemo njene slike i podatke izbacicu je u novinama.sa svim lazima o deci,pa sto rece neka clanica neka se zabavlja malo drzava sa njom.
2015 04 21
Nova sam na sajtu,pa čitam ove "crne" liste,čisto da vidim sa kim da ne poslujem.Ne mogu da verujem šta se sve radi.Problem je što,ako trgujete sa fizičkim licem(a to smo svi ovde),zakon (o zaštiti potrošača) vas ne štiti.Možda da idiote ganjate za prevaru,ali teško je to u blatu interneta.Admin je stvarno neodgovoran.Nadam se da ću uspeti da prodam to što imam,kupim šta mi se dopadne bez nekih problema,i neću više ni da se zezam,hebeš ti to [:tuzan]
2015 04 28
SanDiego, imam dojavu da si ti jedna prevarantkinja povratnica. skini minionsa, ne sramoti nas postene koje ga imamo na avataru kako ti znas kakakv je admin ako si nova?
2015 04 29
E,dobro sam procitala poruku posle skoro cetiri godine,hehe.DzoDzo,ne valja ti taj dousnik.A avatar ce mi biti sta god ja to hocu.Nikoga nisam z....... na sajtu,niti cu,a,evo,u poslednja dva meseca mene jesu,i to dva puta.Prvo mi devojka proda farmerke,Zarine,kao 40 velicina(ta je etiketa,pitala sam jel' STVARNO 40),ono jedva 36.Druga mi prodala,nove,skoro nenosene marte,al,hebi ga,budjave unutra k'o gorgonzola.Muku mucim da ih odbudjavim.Pa,dobro,sta fali ljudima,ja nzm...
2019 02 15
A da admin ne radi posao,jasno je svakome ko iscita temu(i bilo kojuno korisnicima sajta),tako da me se mani,sto bi rekli.
2019 02 15
1 2 3 4