Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kome verovati ?!

Nema opravdanja za foliranje drugih ,da reklamiras jedno a posaljes drugo...
2015 04 19
Dzo, opet se vadi na bebu, zasto joj verovati da NIJE ona? Prignjecila sam prst, idem da vristim.. [:smejatise]
2015 04 19
kakav debil od zene. [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 04 19
Mene je zavrnula ta ista osoba. Dobila je parfem, pola koriscen ali za male pare a ona meni poslala krs od igracke, pa sam morala detetu da kupim novu jer je plakala. A gospodja mi je trazila da platim obe postarine jer je svoju krs, zardjalu igracku cenila 700 din a ja svoj parfem 400, tako da sam ja sada u minusu 700 din i za parfem i za postarine. Tvrdi da ni je vratila parfem preporuceno jos 10 marta a meni ni do dan danas nista nije stiglo, vadi se na izgubljenu posiljku i kao poslala je poternicu a dala mi je netacan br posiljke i narqvno neispravan br tel koji je stalno nedostupan, kao losa mu baterija pa se gasi, i ja imam tel sa neispravnom bat koji mi je non stop na punjacu i radi normalno! Do sutra je kraj poternice i poslala sam joj por da mu uplati moj manjak, poato parfem ocigledno nije poslala, ili joj idem na kucu u taj Cicevac, ne zna ona kolko ja mogu da budem luda! Za te pare sam mogla detetu 10 litra mleka da kupim. Sramota!!!
2015 04 19
ja mislim da definitivno treba neko da proveri dali ova osoba ima jos neko dete i ako ga ima da se prijavi socijanoj sluzbi osoba koja je spremna da se vadi na smrt svog detata da se vadi na trudnocu definitivno nije pogodna da odgaja dete ko zna sta takvoj osobi moze pasti na pamet
2015 04 19
Violeta, Joka, Ana, pisite adminu da mrdne dupe i blokira stoku! Uzas! Pitam se kako je nije nalupao neko do sada.
2015 04 19
Ova moja 'drugarica' je Vesna iz Obreza -Varvarin odatle je poslato ,a pise iz Uzica na krpicama
2015 04 19
Pa pise i Ub u nick-u, vidis da ne zna ni sama gde se nalazi. A Varvarin je opet u okolini Krusevca, kao i ostala mesta gde se nalazila ona ili njeni jataci koji su primali/slali pakete za nju.
2015 04 19
Tako je ana.joka mi je spomenula dve adrese cicevac i obrez.ali za ime mislim da je rekla neko drugo,sto znaci da ih ima jos nekoliko koje joj pomazu.
2015 04 19
Blokirace je al prvo da mi vrati pare ili cu je posetiti licno, spremna sam na to. Meni je svaki dinar vredan a i svoja cast i ponos, necu da me neko pravi budalom. Kod mene se isto vadila na utiske, parfem sam joj slala u Obrez na neko drugo ime a ona meni iz Cicevca pod D.N. i rekla mi kao da salje njena mama jer je igracka bila kod nje. Jos yvek imam adreanicu mogu i da slikam, takodje na adresnici pise neki drugi br tel ali slican kao onaj ato je dala meni. Kada je "poslala" parfem rekla mi je da joj ne vracam igracku dok ne podignem pardem koji naravno nikada nije stigao, a kada sam je pitala kada da joj vratim igracku jer je kao pokrenuta poternica rekla mi je da je na seminaru 3 dana, a kad se "vratila" sa seminara rekla mi je da igracku bacim posto je neispravna i da nema para za postarinu. Ja je naravno jos imam i slikacu da se vidi sta sam dobila, da ne bude pisle lagaka sam za taj krs. Takodje mi je pretila adminom i blokadom jer smo je navodno ja i Violeta javno prozvale, za sta nema nikakav dokaz.
2015 04 19
3168 lidija18 , pre 1 sati prijavi | ↑ ja mislim da definitivno treba neko da proveri dali ova osoba ima jos neko dete i ako ga ima da se prijavi socijanoj sluzbi osoba koja je spremna da se vadi na smrt svog detata da se vadi na trudnocu definitivno nije pogodna da odgaja dete ko zna sta takvoj osobi moze pasti na pamet sa ovim se apsolutno slazem, ovo sto ona radi je gore nego sto su Sindi oduzeli dete zbog prostitucije po Dubaiju.
2015 04 19
Koja sindi? Ja kao kostunica [:smejuljitise]
2015 04 19
Ako se secas grupice Models..jedna od njih.
2015 04 19
Da znam koja je,ali nisam znala da su joj zato oduzeli dete.ja cu se potruditi da saznam za ovu draganu(jer muz ima poznanike na sve strane)nista nije iznenadjujuce da joj odemo na vrata,pod uslovom da ona uopste tu zivi.nije mi samo jasno dokle misli da nastavlja ovaj bezobrazluk?!ali kako je celu ovu pricu smislila i upakovala da se ne posumnja ni malo.
2015 04 19
Covek vise ne zna ni kako se ona zove ustvari ,uzas...Steta sto zbog takvih i oni sto bi kupili nesto od korektnih clanica plase se da se ne zeznu jer ipak je svima nama svaki dinar vazan i nemamo ih za bacanje...
2015 04 19