Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kome verovati ?!

Evo i ja da podelim svoje iskustvo.Porucila sam majicu i suknju od devojke,za majicu pise marka HM a suknja Tally Wailly sve novo kao i sa etiketom ,mere suknje struk 38 poluobim i rasteze se. Stize mi sve i imam sta i da vidim ,majica nije ni H od HM ,nego turska ,sa etiketom doduse.A suknja nije ni T od Tally Wailly ,nema etiketu,vidi se da nije nova ,plus mere u struku 33 i ni milimetar se ne rasteze u struku .... A clanica je imala 61 pozitivnu ocenu ...I sad neka mi neko kaze wtf je sa tom zenom da je pukne u glavu da pocne da obmanjuje ljude?!Mozda se nosi mislju da niko nece poverovati meni jer ona je vec nakupila pozitivnih utisaka...ne znam Suknju sada poklanjam jer je premala,neka joj je sve na cast ....
2015 04 18
Eto vidis. [:tuzan] Bas bezveze [:tuzan]
2015 04 18
A hit mi je kako se odmah "vade" na cenu, kao dali su popust, sta hoces?! i kao pise na suknji 38, na suknji moze pisati samo broj, a clanica je trazila poluobim struka, sto znaci da uzmes metar i izmeris ga, a ne prepises broj sa etikete... ALI NAJVECI HIT JE KADA SE "VADE" NA UTISKE!!! [:isfrustriran] Evo ja imam skoro 200 utisaka i to mi sad daje za pravo da uvaljujem sta hocu, je l?? Eto iznervirah se u momentu [:smejatise]
2015 04 18
dobili ste nove stvari sa etiketama za 1000 suknja se rasteze i sa elastinom je i na suknji pise 38 moji utisci govore "moji utisci govore" Pa, da. U poslednje vreme mozemo da citamo kako njihovi utisci govore sve o njima. Klasicna uvaljivacica... Ja bih joj za to dala 52 negativne, cisto da izbalansiram utiske koji "sve govore".
2015 04 19
Hm..vidim, ta devojka je radila razmenu sa draganom1612 za dzemper koji sam ja Dragani dala u razmenu..zagolicao me crv sumnje da li je to u stvari ista osoba..? [:sokiran] Izvini Ana sto skrecem temu sa tvog problema, ali eto, sumnjivo mi je. Nalog je otvoren kada je ova blokirana.
2015 04 19
A, imamo i novu ''kategoriju''......one sto pljuju po nama ,koje smo prevarene i iznosimo to u javnost Navodno, placemo za ''pisljivih'' ...toliko i toliko.... [:sokiran] i trazimo sazaljenje i pomoc [:besan] Dodje mi da vise ne ulazim na forum, jer mi se sve u kompletu zgadilo [:vrtoglav]
2015 04 19
ja cesto secem bocne etikete unutrasnje, ali normalna etiketa uvek postoji i uvek ih fotkam, da ne bude posle jeste H&M/nije H&M. Mada, ne patim od marki, ali da mi neko napise da je nesto H&M, a posalje Turke ili Kineze, vratila bih predmet bez pardona. A to kao "dobili ste dve nove stvari za 1000din", da, jesi mozda dobila dva nova predmeta, ali nisi dobila opisanu robu. Drugo, ona nema 62 REALNA utiska, nego isforsirana, jer daje i dobija duple. Takodje, oko te Dragane, doticna Dragana je cuveni ex prevarant mamasara/vekagoran/hanamontana, vrlo moguce da joj je i ovo jedan od naloga, ali ipak, da ne gresim dusu...
2015 04 19
Wow covece ,pa vi sve znate i bez da sam rekla i ko je i sta je covece,svaka cast devojke,odlicne ste.SugarPill jeste ta majica ,videla sam u NS da ima HM neke sa cipkom pa sam mislila ok mozda je nova ,svakako je sa etiketom i utisci pa sam poverovala i nije losa svakako .Nego suknja je sou,dala mi je pogresne mere struka plus da se rasteze u struku ,a ne rasteze se u struku ni makac ,ostalo da . Sve ste ok skapirale i propratile ,nisu to neke pare i rekla mi je da ceka bebu pa nisam ni htela da pisem ko je opet mi je zao da se nervira,ako se uopste nervira .Nego sam ja pre dve godine ugasila vec profil koliko sam se razocarala u kupovinu ovde ,jednom mi je stigla jakna M a ono deciji br,drugi put torba koja je nova ali sa flekama po kajsija boja materijalu i sad se osmelim da kupim nesto tu i tamo ,gledam utiske kao ,kad ono opet zajebancija. Ne kukam zbog para ,majicica mi je posluzila za poklon ,suknju cu dati kome treba ionako bacam pare na razne gluposti,nego kako imati poverenja da kupis neku skuplju stvar koja ti se svidi... LondonsRain da sam malo mladja i ja bi tako odreagovala ,mislim da bi joj i sama otisla da porazgovaramo [:isfrustriran] da su neke parice vece ,ali sad sam vec u fazonu da neko sve to vidi platice taj neko na drugom mestu... Odlicne ste devojke [:osmeh]
2015 04 19
Trudnoca nije opravdanje za nemarnost. Ako kao trudnica nije sposobna da ne laze o marki majice i suknje, onda nek se izoluje negde do porodjaja. Zvuci surovo, ali tako je.
2015 04 19
Dzo,odakle je ta dragana,ne mogu da je nadjem na crnu listu da vidim adresu?
2015 04 19
Ona ti menja cesto gradove na profilima ovde, cek da nadjem jednu od stalnijih adresa za slanje.
2015 04 19
Hvala,pogledacu.jer imam razloga za sumnju,deluje mi kao da je ovo ista osoba,odradi par kupovine/razmene koje joj odgovaraju pa nastavi da vara a ovamo se vadi na utiske.Cula sam vec to da rade i lazu za decu,sramota!
2015 04 19
Ja sam bila novajlija kada ste provalile Draganu i ona mi je ostavila prvi utisak, sve je proslo ok. Iz starta sam pratila Forum, i sada kada citam kao da se sve ponavlja. Vadila se na mamu,tatu iz poste,sestru,ekskurziju,faks..sada i to dete itd.. I jos kada sam videla moj predmet kod nje..necu da gresem dusu, ali je sigurno da ima nalog sa kog i dalje saradjuje.
2015 04 19
da, kad je bila Dragana, pominjao se neki seminar u Becu, pa kao pise njena sestra, pa kao ovo, ono... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 19
Devojke ovo je dragana.sad sam se uverila po ove podatke koje mi je dzo poslala.Ne saradjujte.
2015 04 19
1 2 3 4