Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Trazim dobar recept za slane projice :-)

Piši jesu li bile ukusne, nema na čemu i drugi put [:osmeh]
2015 04 23
devilaS, danas sam pravila, smazane su....sta vise da ti kazem [:smejuljitise] Evo jos jednog recepta, ali ovo je gurmanska verzija: 1.solja projinog brasna + 1/2 solje obicnog brasna + 1 prasak za pecivo 1.solja sira ( kackavalja ) 1.solja praske sunke 1.solja praziluka 1.solja ulja 4 jajeta puna saka seckanog persuna +vegeta po ukusu solja=2,5dl Uz ovu proju nikako jogurt, samo pivce ili neko lepo vino [:smejuljitise]
2015 05 01
Da pravim i tu varijantu, samo sa mojim testom i dodam sve osim peršuna, pošto nisam baš ljubitelj...Sada videh da u receptu nisam u brzini napisala 1dc ulja, ali sve domaćice znaju da je nemoguće napraviti proju, bez njega... [:osmeh] Baš mi je drago da vam se sviđa... [:kezitise]
2015 05 01
Dodala sam i ulje i to pola case, bas 1dl [:smejuljitise] Ja imam jos jedan recept za proju, ali mi se tvoj vise svidja, laganija je i hrskavija, cista 10-ka Hvala Ti [:poljubac]
2015 05 01
Hvala, ali zasluga je moje bake, koja je recept prenela mami, pa sada ja nastavljam tradiciju... Da probala sam mnoge recepte i sama, ali na kraju se uvek vratim ovome... Pozdravljam vas toplo Olga... [:osmeh]
2015 05 04
[:poljubac]
2015 05 04
1 2