Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sumnjivo.... veoma sumnjivo..

Ma olga je to prepisala [:smejuljitise] ....buduca/bivsa clanica crne liste ima to cudno "mila"
2015 05 02
Ako se ne varam neko od glisica je stalno koristio to "mila" u pp.... E sada mozda sam samo paranoicna posle te afere hmm [:vrtoglav]
2015 05 02
Olgino je iskreno a sad od ove.... ne bih rekla [:lepota]
2015 05 02
[:smejatise] Daj, Lidija, da nije smesno bilo bi zalosno.....stvarno je vreme da spustimo loptu sa obe strane, smeje nam se pola foruma, a druga polovina se krsti pred nasim glupostima... Ako me ne varis nema veze....ne diram te , ne diraj me.. Sto se mene tice, nemam zbog cega da te mrzim, posteno ovde radis i to mi je dovoljno. Ostajem da soliram kao i do sada...kome se to ne svidja, zao mi je. .....rec *mila* nije nimalo cudna - lepa srpska rec, nista vise.. [:osmeh]
2015 05 02
Ne Olga nisam te provocirala....samo sam konstatovala to sto pise u PP od doticne jer sam videla i PP od Glisica Pa sam pomislila da si namerno to ubacila radi fore....samo to
2015 05 02
a Liky8888 me je pitala na cije mislim...onda sam rekla da si ti prepisala jel sam mislila da je fora....a da mi je od ove sumnjivo
2015 05 02
Ma,nisam to ni primetila....svi smo otisli u ef -e od ovih prevara....pre svakog dogovora bunari po utiscima doticne , od koga ih je dobila i kome je dala...uzas.
2015 05 02
Kontam da je djavo odneo salu, nije vise vreme za medjusobno pljuckanje....toliko se ovde gamadi nakotilo da nam treba svako zdravo kefalo da pritekne u pomoc.. ....ja sam zakopala sekiru do daljnjeg...tu sam za svaku postenu clanicu da pomognem koliko mogu [:poljubac]
2015 05 02
Da ovde treba poceti ozbiljno ceniti postene clanice i saradnje.... Ostalo gubi smisao [:osmeh]
2015 05 02
Odoh u lalare... Laku noc, mila Lidija, lepo spavaj i nemoj, molim te da sanjas Glisice [:smejuljitise] [:pospan]
2015 05 02
Ipak sam za neki dobar horor manje je strasan bar imaju lepe glumce [:smejatise]
2015 05 02
Ali, da su bas lepi.....bojim se horora [:uplasen]
2015 05 02
Lepsi od Glisica u svakom slucaju [:smejuljitise] [:kezitise]
2015 05 02
Laku noc devojke... [:lepota]
2015 05 02
.
2015 05 02
1 2 3 4 5 6 ... 9