Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sumnjivo.... veoma sumnjivo..

Lepota familije Glisic....a, mozda su lepi tu...iznutra... [:smejatise] znas onu reklamu za prasak za ves...sa unukom i bakom....Bako, jel' sam ja tebi lepa... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 02
ja i inace kad vidim to mila, draga, digne mi se kosa na glavi, uzas. Ono, menjamo kes i robu, sta mi tu crvkuces koji moj, da odradimo saradnju, pa ako nam bude do mile i drage, ok, a ne to cepljenje i slihtanje.
2015 05 02
Dzo, mila moja, postavila sam neku kozmetiku, pa ako si, draga, zainteresovana [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 02
ajme... najjace mi je kad neka posalje upit, a poruku naslovi sa draga ono, dodje mi da olupam lap [:smejuljitise]
2015 05 02
Ali, zasto, mila? [:smejuljitise]
2015 05 02
meni to uopste nije smesno, vec jadno.
2015 05 02
Dzo, zavisi od koga je to tepanje, neko se slihta, a neko ne [:osmeh]
2015 05 03
[:smejuljitise] ....mila i draga Liky, [:poljubac] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 03
pa kad ti neko ni od kuda udje u inbox i napise mila draga, meni je tu jasno da ili hoce popust ii hoce da moljaka za razmenu ili ce da se vadi na sitnu decu, decu studente, niska primanja, nezaposlenost Sto svakog prodavca odavde koji ceni svoju robu sustinski ne zanima. Ako hoces da kogijes cenu, korigovaces sama, a ne da te neko moli, zar ne? a i to mila draga u obliku reci... Dzaba to i prema zaista dragim osobama, ako nema dela.
2015 05 03
U pravu si potpuno.....i meni je krajnje neprijatno kada me nepoznata osoba tako oslovi. Mislim da se tu radi ili o supljem, kvazi *mondenskom* nacinu obracanja ili o nekim helijumom napunjenim glavama .( ovo zadnje nema bas nikakve veze sa nekim carkama izmedju mene i clanice...samo se nametnulo kao odgovarajuce) O likovima koji ljubav zapocinju i zavrsavaju tim recima, a izmedju ostavljaju prazninu, ne bih..... Liky jeste mila i draga devojka, a mogu to i za tebe da kazem Dzouzi. 😚
2015 05 03
I mi tebe Olga [:smejuljitise] [:poljubac]
2015 05 03
Aj' sad po parce torteeee [:smejuljitise]
2015 05 03
cuuuuti, upravo zderem tortu, pre dva dana smo imali porodicno slavlje, i ima sta hoces [:smejuljitise]
2015 05 03
[:smejuljitise] ....aaaa, ne bi ti ponudila....sve sama, a posle ce da bude ....s'o sam se ubuuucilaa [:sokiran] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] ....tako je, bar, kod mene [:smejatise] [:smejatise]
2015 05 04
ako nije cokoladna, ne bih ni uzela [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 04
1 2 3 4 5 6 7 ... 9