Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sumnjivo.... veoma sumnjivo..

Iz postovanja prema ostalim clanicama a pre svega prema clanici cija je tema, "komunikaciju" sa tobom cu od sada imati iskljucivo na temama koje ti otvaras... [:osmeh]
2015 05 04
O tortama smo sve 4 pricale, tako da bubica ne moze jedina da bude prozvana po tom pitanju.
2015 05 04
Opustite se zeeenee [:osmeh] nema veze sto smo otisli u krivom smeru, navikli smo tako [:smejuljitise] Ja nemam pojma Dzo sta je izmedju vas dve i sto se klipa na YT tice iskreno ne bih komentarisala i misljenje cu radije zadrzati za sebe, a sto se bebabubice tice zahvaljujem.... [:osmeh]
2015 05 04
Olga, ja ne mogu da uticem sta ce ko da pise, a kao neko ko je saradnik pri nekim portalima, odlicno znam da se na takve stvari covek ni ne treba obazirati jer su periferne. Da se vratimo na torte... Ja obozavam onu glupu keks tortu, ono kad se petit umace u kafu i maze nekim coko kremom, znaci mogu da zivim na toj torti [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 05 04
nisam bas verski fanatik.....ali mi ponekad nesto iz te *literature* legne....Nesto u ovom smislu....ko je, medju vama bezgresan, neka baci prvi kamen... Ovo ne bih ogranicavala na pojedince dve zaracene strane, sve smo mi M.Magdalena.....gospodZo, brateeee [:smejuljitise] ************************************************************************************************* odlicno znam da se na takve stvari covek ni ne treba obazirati jer su periferne. *************************************************************************************************** Kako bih bila srecna kada biste tu misao zaista prihvatile i primenile....ovako, okrecete iste price ,koliko sam upoznata ,vec godinu dana.....ko zvaka na uzarenom asfaltu, ruzna, prljava,zalepi se za cipelu svakog ko je na vreme ne vidi, pa se tegli i teeeegliiiiiiiiiiiiii....Kako ne volim kad ugazim u nesto!
2015 05 05
.....Simply the Best [:smejuljitise] ...to su te ,nazovi, torte, ali ih svi volimo. Kad se pojavila plazma torta....ja je probala na vise mesta i odusevim se....trazim i dobijem recept i sva vazna krenem u pravljenje....posli 15min shvatim da sam je *napravila* i pocnem da se smejem i ne prestajem da se smejem do dana danasnjeg [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] .....torta.... [:plakati] [:plakati] [:plakati] A, sto volim sladoled...jos domaci,pa znam da je sve zdravo i sveze , bez tih emulgatora, boja i drugog sr**a....mmmmmmmmmm....
2015 05 05
Evo jos jedne teme koja ode u off ali na sladak nacin... [:kezitise] Po meni su cheesecake i beli andjeo najjace torte....dok sam se bavila time [:stidljiv] Mada sam sada kao sirovi vegan nasla i recepte za sirove torte koje su odlicne....skoro da nema razlike ....svi koji su probali ne mogu da veruju da je sirova(bezgresna) [:smejuljitise]
2015 05 05
Jao najlepsi cheesecake sam probala u Kefalonji , kod nas sam probala par puta uzas zivi....kuci sam pravila po nekom receptu sa neta ali je bilo super....u principu bitno je da imas onaj sremski bljutavi sir(pravi) i onda ispadne super....a one kupovne krem sireve i te gluposti....ispadne ko sam slag sa njima ....nekako nije sirasto [:lepota] Ja cu to o dijeti da kuliram do daljnjeg [:smejuljitise] [:smejuljitise] Nemam sta pametno da kazem na to [:uplasen] [:smejuljitise]
2015 05 05
a, tek ona bljuc podloga od keksa.....sa tim sirevima, ....ruzno je reci, meni k'o povracka i slag,.... pa nema slaga na cheesecake-u [:vrtoglav] to je nasa *umotvorina* Ima dosta recepata i vezani su za podneblja iz kojih su....kalifornijski nije los...podloga je od izdobljeno kornfleksa i putera nemacka verzija mi je jos i najbolja....taj pravi neslani, nemasni sir , zumanca, korica limuna ,slatka pavlaka, ali umucena u sir, i jos svasta, da ne davim.. Ako neko zna da pravi kolace, onda su to Grci....oni ili naprave ili ni ne pocinju [:smejuljitise] Dijeta...Odradila sam uspesno 3meseca-10kg , sad pauza 3mes.tu bi trebalo da ode jos 2-3, i onda jos 3mes. za ostalih 10kg.........55-56kg,na kraju, kao pre horomnskog tretmana....i evo materijala za novu temu Kako nas *lece*, i da li je odlazak kod lekara uvek resenje? [:sokiran]
2015 05 05
retko sam kod nas nalazila dobar cizkejk, nekako, ili je donji onaj keks deo pretvrd ili mi sam krem od sira nije nesto ukusan. Moja mama za moje rodjendane pravi uvek neku od mojih omiljenih torti, internacional ili spanski vetar, tu mi je mrtva trka sa ukusom. Juce su mi dosle najdivnije Lindt cokolade <3
2015 05 05
Bas ti hvala sto si vest o prispecu Lindt-a, podelila s nama [:tuzan]
2015 05 05
podelila bih i fotku, ali nisu bile samo cokolade [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 05
...razvratnice [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 05
* Filadelfia Cheese Cake * 150gr kornfleksa, 40gr putera, 2.kasike secera,********** 500gr svapskog sira, 110 gr secera , naribana kora 1. limuna, 1.kasika soka limuna, 1/8 slatke pavlake, 5 jaja. 1. sir, 110gr secera,koricu limuna, sok limuna,slatku pavlaku i 5 zumanaca penasto umutiti i ostaviti na sobnoj temperaturi. 2. kornfleks sitno izmrviti i umutiti sa puterom i 2. kasike secera . Okrugli pleh, 24cm, obloziti papirom za pecenje i namastiti puterom.... 3/4 mase sipati u pleh . 3. 5 belanaca penasto umutiti i dodati siru..,.masu rasporediti po kornfleksu , zagrejati rernu na 150 stepeni , peci 1h..............izvaditi pleh i od gore dodati preostalu 1/4 kornfleks mase.Peci jos 15 min. Tortu ostaviti da se DOBRO ohladi pre secenja i ...............KLOPATI [:smejuljitise]
2015 05 05
Moja kuma ne ume nista [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:smejatise] [:smejatise] [:smejuljitise]
2015 05 05
1 2 3 4 5 6 7 8 9