Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sumnjivo.... veoma sumnjivo..

E torte nemam a ni viska kila, samo manjka nazalost [:smejuljitise] imam kolac s visnjama pa izvolte [:osmeh] eeee na svakoj temi skrenemo sa teme [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 04
....bolje s teme ,nego s puta.. [:smejuljitise] Torta je cokoladna skroz....ne moze biti cokoladnija, 700gr cokolade i 300gr plazme...nema ni trunke brasna. To je jedna velika pralina. I Liky i ja smo cokoholicarke [:smejuljitise] ...to nas je i zblizilo [:smejatise]Evo i ja tebi saljem parce . ....Dzouzi , ti krug oko kompa da ti se slegne , pa tura od moje [:smejuljitise]
2015 05 04
IznudZojka ne foliraj, nema sanse da se tebi u inboxu neko obraca sa "mila i draga", pre ce biti da ti salju poruke tipa " cao nadrndana, gde je licno preuzimanje?" i tome slicno.. [:sokiran]
2015 05 04
olosu, nestani vidim i Olga vas oduvala, nema je taqmo da vas brani, shvatila zena ko ste i sta ste i da ste nule obicne. Olga, ja sam jela kod neke drugarice tortu koja je cela od slaga, u tri sloja, donji nesto sa keksom, sredina sa cim hoces, moze vocno npr i tri deo je slag kao cist ili neki aromatizovan. Mnogo dobra i lepa za leto, jer bude bas dosta hladna, skoro kao sladoled torta.
2015 05 04
1089 OlgaAN , pre 2 dana, 01:59 prijavi | obriši | koriguj temu | ↑ Kontam da je djavo odneo salu, nije vise vreme za medjusobno pljuckanje....toliko se ovde gamadi nakotilo da nam treba svako ,zdravo kefalo da pritekne u pomoc.. ********************************************************************************************************************************** i od sada ostavljam samo komentare sa svojim stavovima, bez vredjanja bilo koga . Ne zaboravite da sam ovde jedva 8 meseci, da mnogo stosta nisam znala i da mnogo toga ni sada ne razumem ( bice da je do mene [:smejuljitise] )....U svim tim sr***ma, se osecam jako lose, a s obzirom da sam na ovom sajtu da bih razmenila ,kupila ,prodala po neku sitnicu i usput malo procaskala ,ne pada mi vise na pamet da se mesam u bilo sta sto nije u direktnoj vezi sa sajtom.
2015 05 04
1089 OlgaAN , pre 13 sati prijavi | obriši | koriguj temu | ↑ Ne stajem ni na Mileninu ni na Kitty-nu stranu i molim obe da ovo rese medju sobom, bez treceg lica i ucesca foruma....ovakve teme ne prijaju normalnim i pametnim clanicama ******************************************************************************************************************** Na stav imam pravo, na vredjanje NE,a na prostakluk sa bilo cije strane NECU reagovati do daljnjeg.
2015 05 04
Volim te brze i lake torte,pogotovo sa malinama za leto, samo sa sto manje slaga, nesto mi ne lezi.Ova cokoladna je neverovatna ,a sto je super, gotova je za pola sata, kad se uhodas...... Ona mi je no1, a za njom Japanski vetar, obozavam tu gruckavu koricu,samo sto ,umesto oraha ,koristim lesnik ili badem.... Ali, cokolada sa marcipanom je ,za mene , neprevazidjena.
2015 05 04
9171 DzoDzo , pre 10 sati prijavi | ↑ olosu, nestani vidim i Olga vas oduvala, nema je taqmo da vas brani, shvatila zena ko ste i sta ste i da ste nule obicne. IznudZojka, iz aviona se vidi koliko si perfidna u jos jednom pokusaju zavade i sukoba... [:jezik] A o tome ko je olos, govore rani radovi na klipicu sa Jutjuba ... [:lepota]
2015 05 04
Dajte ljudi svaku temu upropastite s vasim prepiranjem, nadjite se pa resite to, sta se razvlacite po forumu [:besan]
2015 05 04
Dobro, pricacemo o tortama, evo ja se izvinjavam... [:stidljiv] Znaci, ja volim reformu evo kako se pravi! Sastojci za koru – peku se 4 kore:4 belanaca,5 kašika šećera,100 gr mlevenih oraha,1 kašika brašna... Sastojci za fil:16 žumanaca,200 gr šećera,200 gr šećera u prahu,250 gr margarina,150 gr štangle čokolade Sve to se umuti ovako, Umutiti belanca, dodati šećer, pa umutiti jak šne. Na kraju umešati varjačom brašno i orahe. Peći ovako 4 kore, na 180 stepeni u plehu 30 x 22 cm, svaku oko 12 – 13 minuta, zavisno od rerne, negde je i 15, treba odgore da porumeni. U šerpi u kojoj ćete kuvati fil ulupati žumanca sa šećerom, pa staviti šerpu u šerpu, a u donju sipati sa dva prsta vode i staviti da se kuva ( to je kuvanje na pari ). Kada voda u donjoj šerpi provri, malo samo smanjiti, da baš voda ne iskače iz šerpe, pa nastaviti kuvanje još 15 minuta. Skloniti sa vatre, dodati izlomljenu čokoladu i ostaviti fil da se hladi. Ulupati penasto margarin sa šećerom u prahu ( dve grudve na viljuškama od miksera nisu umućen margarin, mora dobro da se razbije ), pa mu dodati ohladjen krem i umutiti. Ovim kremom nafilovati tortu a dekoraciju uraditi po želji. Ostaviti tortu bar nekoliko sati da odstoji pa je poslužiti.
2015 05 04
hahaha bebabubica sa striptizete na reformu [:osmeh] hvaaaala sto si podelila recept s nama [:lepota]
2015 05 04
Nema na cemu... [:stidljiv]
2015 05 04
...dve grudve na viljuškama od miksera nisu umućen margarin, ******************************************************************************* [:smejatise] ...e, jesi carica...i recept je odlican. Majke mi, vidim te kako sve to energicno radis, nema kod tebe cile-mile [:smejuljitise] Prvom prilikom pravim i javljam da li sam uspela.( pravila sam je vec, naravno....Dostojevski medju tortama) Bas se lepo druzimo...bice nesto od nas [:lepota]
2015 05 04
samo vi zvalite o striptizu, cak i ta laz o meni je mnogo bolja nego surova realnost nekih ovde. Sta ce muka, mora bar recepte da deli ovde, jer u rl verovatnu tortu i ne moze da napravi, uzme recept sa neta i pati [:smejuljitise]
2015 05 04
Moje misljenje - nije trebalo da dozvolis Pinku da taj deo VB naslovi *Striptiz....itd itd.*....verujem da si tada bila suvise mlada da predvidis neprijatnosti koje ce uslediti.
2015 05 04
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9