Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prva Bozija zapovest je Ne uznemiravaj prodavce!

Dragi kupci vernici (koji jos uvek verujete u ljubaznost i normalnu komunikaciju od strane ''potvrdjenih'' 300+ Boginja ovog sajta) : Prva Bozija zapovest je NE UZNEMIRAVATI BOGINJU PRODAVCA SVOJIM PITANJIMA kad vam ni u opisu svojih predmeta nije udelila vise od svojih 5 bozanskih reci !!!!!!!!!! NIKAKO NE CINITE SLEDECE GREHOVE: - ne pitajte za preciznije dimenzije, narocito ako vam se Boginja vec smilovala da vam za isti predmet napise dve razlicite dimenzije u 10 minuta! - ne pitati za boju predmeta jer carobnom bozanskom alhemijom boja predmeta od krem, u odgovorima postaje ''prljavo roze'' a mali obicni kupac ne moze da shvati cudne Bozije puteve. - nikako ne pitati za mere nogavica ,jer vam je njeno bozanstvo prodavac vec napisala da su nogavice krojene ''uzano, naspram gore''. - pogotovo ''ne zamaraj pitanjima'' Bozije stvorenje Prodavca o tome da li je i koliko materijal elastican jer Bozanski lik se vec namucio da vam odgovori ''nije nego redovno'' . - ni slucajno nemojte, vi mali vernici kupci, da potvrdite kupovinu predmeta sa ''Ok, samo da vidim ostale stvari u tvojoj ponudi pa da odlucim sta cu jos uz to'', a da se zatim usudite da pitate i o tim ostalim predmetima, jer njeno Bozanstvo prodavac ima toliko poruka da mora da ste nezobiljan kupac kada ista pitate a lepo vam nista ne pise u opisu! A ako se drznete da pitate Boginju ista navuci cete njen bes na sebe-smrtnika, pa ce vam uz sazaljivo '' draga izvini '' reci da stvarno zamarate pitanjima i da su ''evo upravo prodata bas sva tri predmeta o kojima je zamarate'', iako ste cekali da se smiluje da sidje sa svog bozanskog oblaka dan i po da vam odgovori. Hvala njenom Bozanstvu sto me je sacuvala od saradnje sa njom! [:lepota] I ,kao sto i njoj '' 300+utisaka Boginji '' napisah - Boze sacuvaj! E, pa - izvinite ''draga'' sto sam vas uznemirila u pokusaju da ozbiljno kupim vise krpica koje prodajete !
2015 05 22
Zanimljivo...ali od 50% clanica iz najpopularnijih, tj. 300+ utisaka, nista nisam kupila bas iz tog razloga, sto one nemaju vremen da mere predmet niti da ga opisuju, pa utisci govore dovoljnoooo, nece valjda i da meri?!
2015 05 22
Aaaaa, pa naravno da nece da meri. Gde jos i da svojim svemocnim bozanskim rucicama uhvati metar i premeri da bi ispunila nase male zeljice?? Zivo me interesuje odakle im onda tih 300+ vernika?
2015 05 22
Bogovski napisano, bas si naletela na bogovskog prodavca [:plakati] **nogavice krojene ''uzano, naspram gore''** [:smejatise]
2015 05 22
Znas, napise, extra majica, s m vel narucujete tako sto pritisnete zelim, i ostavite podatke z aslanje, na ostala pitanja ne odgovaram
2015 05 22
Ili jos bolje, kad napisu "Prelepa!". Sta pitati dalje...
2015 05 22
Ahahahahahahahahahahahahahhahahaha Slatko si se nasmejala..... Pa da li jemoguce da ima i takvih.... Imala sam do sada dve kupovine,i obe clanice (kao i ja) su ispod 10 utisaka, ali su se maksimalno potrudile da prodaju predmet, od odgovaranja na svaku moju poruku i merenja, premeravanja i dodatnih slika, uz smesak na kraju poruke.... Hhahahahaha pa kako drugacije prodati predmet?!
2015 05 22
Oh, od smeha sam pogresila..... Htela sam da kazem SLATKO SI ME NASMEJALA...... I hvala ti.............. [:plakati] [:smejuljitise] [:smejatise]
2015 05 22
Pink Girl, osvezila si mi vece! Sve do poslednje ti je tacno! [:smejuljitise] [:plakati] [:smejuljitise]
2015 05 22
Hvala devojke [:poljubac] Ma sve im je prelepo, kako i ne bi bilo kad je bozansko?? Ponekad prosto ne znam sta je originalnije od tih opisa i odgovora: od velicine ''meni je taman'' , preko ''sigurno ce ti odgovarati jer moja mama nosi slicnu velicinu, do onog cuvenog: 100% je pamuk, pa da- ima elastina [:smejuljitise]
2015 05 22
Bozanstvena komedija [:kezitise] [:smejuljitise]
2015 05 22
srecom osim polja zelim moze i opcija ne zelim [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 23
PinkGirl, bravo !!! [:poljubac]
2015 05 23
Da je u redu nije, ali kako vecina clanica hrli kod najpopularnijih, to koriste ili narodski "moze im se"....Zvuci surovo, ali same clanice (ne PinkGirl licno) su to omogucile. Pa tako i da prodaju stvari ucebane do besvesti, da nakon postavljenog pitanja cena naraste i duplo (sto mi se desilo sa jednom navodno divnom devojkom, koja je super popularna i cenjena), a normalno i da ih mrzi da mere i pojasne neodredjene boje, da cak i prevare jer zaboga ni to nece izazvati sumnju ako si na listi najpopularnijih (samo posle iskacu teme-prevarila me, a jasno se vidi iz utisaka da joj nije prvi put, ali ima puno utisaka, pa to nema veze) itd. Srecom, ponuda je toliko velika, da isti ili jako slicno predmeti mogu da se nadju na vise mesta, samo treba imati volje da se potrazi. Najbolje stvari sam uzimala kod prodavaca koji se i ne isticu toliko, a naravno ima i istaknutih koji su super pristojni i ozbiljni, tako da se ne treba mnogo nervirati, samo su oni koji nemaju strljenja i volje na gubitku. Ali, ostaje problem sto se i mnogi kupci (uglavnom "lazni") ponasaju kao prava mala bozanstva, prelazeci sve granice pristojnosti, ali i zdravog razuma...Zanimljivo, tako se uglavnom ne ponasaju prema "poznatim" imenima, tu cak precute i ofucane stvari kupljene kao nove...I tako. Svakako, odlicna ideja da se otvori tema sa slicnim naslovom, ali posvecena kupcima.
2015 05 23
Svaka čast PinkGirl! [:osmeh] Ali svaka čast i sajberstrip. Slažem se sa tobom u potpunosti, a poslednja 2 pasusa kao ja da sam pisala. [:osmeh]
2015 05 23
1 2 3 4