Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Poucna prica

Jesi li jednom, ikada, samo za sebe i sama sebi, potvrdila da Bog postoji. Ako jesi, imas objasnjenje za "one razloge"... Kada padne noc i svak ostaje sam sa sobom onih 5 ili 10 minuta pre nego sto zaspi, ne znas ko je a ko nije srecan. Moze neko imati svo zdravlje, ili novac, uspeh, moc, sta god... I mislis da je srecan, a on ustvari svaku noc place, jer nije, ni malo. Od oholosti, zlobe, cega god....
2015 07 01
Moja sestra od strica ima tesku govornu manu, vec joj je 13 godina, i deca je zadirkuju... Stric i strina su je vodali po celoj Evropi ali ni jedan jedini lekar joj nije pomogao. Moja strina ju je odvela u Zicu pre par dana. Znas li sta joj je jedna od monahinja rekla? "Zasto ste toliko navalili na taj problem? Zato ste nesrecni? Zasto to silite svim mogucim silama? Zasto ste nesrecni? Vi i muz se preispitajte malo... Vas i njega Bog poziva kroz dete... A pogledajte joj okice, kao na zejtinu, rumena kao jabuka. Ona je srecna, budite i Vi srecni, i verujte Bogu. Preispitajte se, mozda negde gresite. Nije Bog duzan Vama, vec Vi njemu, dao Vam je Vas zivot i jos tri (imaju troje dece). Saberite se malo. Budite srecni jer dizete tri zivota, dignite Boga u njima, i u Vama, docice sve na svoje."
2015 07 01
tixtix, sva sam se naježila.....neverovatno, ovo je prava istinita priča sa snažnom porukom [:osmeh]
2015 07 01
Ne treba da padne noć da bi razmišljala o životu uopšte...riba u horoskopu i često "lutam" .... misli i ja sa njima smo ko zna u kojim dimenzijama.... Paralelno - postoji....ne treba mi meditacija da bih "dotakla" nematerijalne "stvari".... Najteže je upoznati i spoznati sebe...okolnosti iz dana u dan čine da menjamo raspoloženje i prioritete i to me baš nervira...
2015 07 01
Odmeravanje sreće Čak i čovek koji ne daje životu ništa, traži od života sve. I za čudo, nijedan čovek ne može da odmeri sreću koju ima, nego samo sreću koju nema. - Jovan Dučić -
2015 07 02
Baš lepo Lidija..... Ali, kako koji dan....nekad svesna, nekad bi mi baš trebalo čudo [:stidljiv]
2015 07 02
Emuska, drago mi je da te je ovo dotaklo i najezilo. Mada, nisam ovo o svojoj sestri podelila kao jos jednu "puocnu pricu", vec kao nastavak mog posta pre toga, i kao jos jedan minus za "one razloge".
2015 07 02
Da, shvatila sam, minus za "razloge".... I zaista me je dotaklo...i srce i dušu .....
2015 07 02
1 2 3 4 5