Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

VAZNO! PREVARANT!

Znam, strasno Ne znam kako ih nije sramota da rade tako nesto Rekla je da ce da vrati kombinezon, a svoje smece ne zeli nazad da ne bi platila postarinu
2015 07 09
sema ista svaki put nije dobila paket slala sa druge adrese njene stvari su super a ne za dubre uvek mi lazemo namerno smo unistile stvari sve postene
2015 07 09
Klasika [:isfrustriran]
2015 07 09
posteno, pa na novi profil..
2015 07 09
*smecari*, reklame i rasprodaje - podforum.. ...... *moj kontejner*
2015 07 09
A da li se secate opisa trenerke?? Prodaju ona i sestra jer su ih dobile a NOSE CRNINU pa ne mogu da ih nose!!!! Strasno cime se ljudi sve sluze! Ja sam je bila pitala za patike, doduse samo gde ih je kupila, sreca nisu bile moj broj inace bi ih narucila.. Fino mi je odgovorila da joj je tetka kupila u novom sadu i ako hocu moze da je pita gde ih je uzela.. Naravno nije mi javila..
2015 07 09
Znam, videla sam to, uzasno Posle su se javila jos neke devojke koje je prevarila, umesto tih patika bas je jednoj clanici poslala neke stare rimljanke Bila je fina ona sa svima dok se nisu pozalile na ono sto im je stiglo, jer nema veze sa tim sto je opisano i sto je na slikama, e onda je postala gadna, vredjala, psovala, ma strasno
2015 07 09
Rekoh vam ja Katastrofa [:isfrustriran]
2015 07 09
carobnekrpice komentari: ti podaci koji si objavila, nisu moji, zato ih objavljuj svuda, tj.gde god pozelis. pa/pa ******************* ovo je za prijavu Adminki,em je prevarant, em se jos smeje u lice
2015 07 10
Nema nam druge nego zaista da otvorimo novi podforum "smećari", neka tamo reklamiraju svoje "čarobne krpice" možda im se jave članice kojima trrbaju krpe za potirače, pa nas ostave na miru [:smejatise]
2015 07 10
Ili još bolje, kao što Olga reče "Moj kontejner" [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 07 10
JA SAM TOJ OSOBI VRATIO KOMBINEZON! BRISITE ME ODAVDE,SRAM VAS BILO!
2015 07 10
Posto se niko ,do sada, nije javio... lenalenica se zove Ivana Jordanov, Nis Clanica pandaub se zove Anita Stanisavljevic , iz Obreza je i imale smo odlicnu saradnju.
2015 07 10
Znate sta, sram da vas bude! Kao prvo, svima sam poslao ono sto su trazile, tj i vise nego sto treba, poslao sam im poklone a one lazu i to ne zele da spomenu! jos prete da ce doci uf sto bi voleo da dodju, steta sto ne mogu da vidim lice osobe sa cije adrese sam slao. Ne razumem kako im se ne svidja, sve je extra roba sto sam poslao! a taj kombinezon sam vratio.
2015 07 10
..steta sto ne mogu da vidim lice osobe sa cije adrese sam slao... objasni
2015 07 10