Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

VAZNO! PREVARANT!

Osoba koju poznajem je prevarena! Obratite paznju Korisnica CarobneKrpice je PREVARANT Ovako: Devojka je od nje narucila trenerku u zamenu za kombinezon kojeg je odmah poslala a sutradan je dobila pocepane helanke i neku staru majicu Ljubazno joj je rekla da joj vrati kombinezon jer nije dobila ono sto joj je obecano, pise da su trenerke bas onakve kao na slici Zatim je usledio nimalo prijatan odgovor doticne korisnice koja je nju nazvala lopovom i jako ruznim, vulgarnim imenima, bile su tu i psovke i pretnje, stvarno strasno Jako nekulturno, nemam reci, bruka
2015 07 09
Daj nam link
2015 07 09
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] Aman dokle!! [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2015 07 09
Uzas [:isfrustriran] Sad je izbrisala sve predmete
2015 07 09
A ona tvrdi da joj nije nista stiglo... [:sokiran]
2015 07 09
Ako se dobro secam, bile su u pitanju 2 trenerke chanel, belo-crna ...1000 din je bila cena? Bilo je vise nego sumnjivo, bar meni.
2015 07 09
Ona tvrdi da joj kao nista nije stiglo, a poslat joj je kombinezon Da, bas te trenerke su u pitanju
2015 07 09
Te slike nisu bile njene, videlo se da su skinute sa interneta. Jel clanica trazila slike uzivo?
2015 07 09
Obrisala je sve predmete, promenila grad, sliku i sve, strasno Cak je i sama priznala da nije slala sa svoje adrese Nemam reci stvarno
2015 07 09
Nije trazila jer pise da su iste kao sa slike, to joj je bila velika greska
2015 07 09
I ja sam videla tu trenerku...neka nam uslika sta joj je poslala.... Sta to znaci, njoj kombinezon nije stigao, a ona poslala djubre???
2015 07 09
Ljudi, trazite dodatne slike cim vidite sliku sa interneta, to je toliko puta ponovljeno ovde.... A plus imala je samo 2 utiska kao kupac pre saradnje sa prevarenom clanicom.... mogla je da kupi nesto za 100 dinara i onda da krene u pohod ovde.
2015 07 09
Ovi "smećari" prevaranti su dosta aktivni ovih dana [:vrtoglav] ... Kažem "smećari" jer kao što reče jedna članica, kao da nemaju kantu za otpatke,pa svoje smeće bacaju ovde.. Meni je pre par dana stiglo smeće jedne članice i ja ga bacih tamo gde mu je mesto - u kantu za otpatke!
2015 07 09
Sramota je i da slika, videla sam ja sta joj je poslala, crne obicne helanke koje su pocepane, a gore neku staru groznu majicu Stigao joj je kombinezon, rekla je i sama ali sad joj se kao ne svidja
2015 07 09
Najgore je to ,sto ce sada da otvori novi nalog ... Pa,super ,neka vrate stvari jedna drugoj [:smejuljitise]
2015 07 09
1 2 3 4