Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

VAZNO! PREVARANT!

OLGAAN pandaub je prevarant mamasara/hanamontana/vekagoran ona koja se vadila na smrt deteta a varala po celom sajtu sa nekoliko naloga
2015 07 10
AlaFolie, hvala. Ja sam prevarena sa naloga lenalenica ,pricale smo bar 10-tak puta, a cula sam i pandaub...to nije isti glas. Od pandaub imam podatke, mozemo da uporedimo sa podacima mamasara/hanamontana/vekagoran, ako ih neko ima.
2015 07 10
Eto! Meni je isto ostala pandaub u secanju kao prevarant, skoro sam sestru upozorila na nju da ne saradjuju jer je prevarant. A ja sam radila razmenu sa Lenalenica u isto vreme kad i OlgaAn i prosla ok, bez problema. Izgleda to njoj kako dune. Ccc
2015 07 10
Imamo posla sa ozbiljno poremecenom osobom.
2015 07 10
Ovu iz Karavukova su skoro pominjali na fejsu, po grupama. Ne secam se imena i prezimena, ali Karavukovo nije veliko.
2015 07 12
Ja sam sigurna da je Pandaub vekagoran, apsolutno sigurna. Ona je u toj kompoziciji naloga. Lenicinog naloga se ne secam mnogo, uklapa se pricom, ali ne i podacima sad kad vidim... Ja sam mislila da je za nju vec dokazano da je vekagoran i ekipa, pa sam samo nadovezala pandaub. Gotivni su joj nickovi samo tako, uvek kombinacija dva imena, bez brojeva
2015 07 13
1 2 3 4