Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

VAZNO! PREVARANT!

Mogao bi i da objasni da li je zena u crnom ili muskarac sa crnilom u glavi. Ovde neko ima problem identiteta reklo bi se.
2015 07 10
Pa ja ne verujem sta citam sad hahah, strasno
2015 07 10
Marina dobro je sto si i ti ovde, vec sam pomislila da je do mene [:smejuljitise]
2015 07 10
Svako ko sumnja u mene volela bih da saradjuje sa mnom ,ja cu poslati prva paket LIejJa nisam bila blokirana ako zelite mozemo saradjivati ja cu vama prva poslati da se uverite da nisam prevarant Moja prva negativna je zbog igracke koja nije pradila Druga je od osobe koja je posle 20 dana videla da ima pola parfema a ne ceo a nije slikan istog dana i jos cak je otvorila novi profil i sa njega mi je podelila negativne toliko od mene
2015 07 10
nisam glup da koristim svoju adresu! cekam da dodjete ali necete doci kod mene vec kod te glupace,haha. ja vam zene nisam glup.
2015 07 10
OlgaAN ,,Taj kombinezon sam vratiO (citaj:nije mi se svideO kako mi stoji) , a inace ja i sestra nosimo crninu. Slali smo sa adrese osobe cije lice nisam video" Džizssss [:sokiran] [:smejatise] [:smejatise]
2015 07 10
Ti nam krpo nisi glup, ti si samo za brisanje poda.
2015 07 10
Pa i sta ako sam trandza? jel to greh? jadne, konzervativne zene!
2015 07 10
SVI SU DOBILI I POKLONE, STA VISE ZELE? a sta da sam ciglu poslao? sto ne kazu asta su sve dobile?
2015 07 10
Neka zabuna je u pitanju. LlejJu znam kao dobru devojku, verovatno je nesto pomesala, a sto se lenice tice, sanjabeograd i ja,za sada, znamo za 7 lenicinih naloga i pratimo ih. Nalog pandaub nikada nije bio povezan sa LL profilom ,pogotovo sto je nacin na koji LL vrsi prevare specifican. Anita,mislim da smo otklonile sumnju [:osmeh]
2015 07 10
hahahahaa, pa ne mogu da verujem.. [:smejatise] sta sve ovde necu da procitam [:smejatise] [:smejatise] Krpo, nije greh sto si trandza, nego sto lazes i varas... ....i jesi glup, a ti vidi zasto.. [:sokiran] [:smejuljitise]
2015 07 10
Nema na cemu,vidimo se [:osmeh]
2015 07 10
hahahaa, ne diraju mene, ali hvala u svakom sl, ....nego, dobaci malo to cudo,da rastera ove glupe lazove i prevarante, kad vec Adminka nece da ih blokira [:smejatise]
2015 07 10
Krpo, sto mi ne javi gde je tetka kupila patike u novom sadu, a sam(a) si se ponudio/la da mi javis [:smejuljitise]
2015 07 10
Onda ga ne dovodi, da ne pokvari stomacic ovde..
2015 07 10