Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Da li se neka od vas sama šiša? :)

S obzirom na to da mi je frizer OPET skratio kosu 5-6 cm više od zamišljenog, odlučila sam od sad sama da skraćujem krajeve [:vrtoglav] Već sam u potrazi za nekim profi oštrim makazama, ali pored toga me zanima da li neka od vas ima iskustva sa "kućnim" šišanjem? [:lepota]
2015 08 24
imam ja sa losim frizerima ,kao da uzivaju u tome da ti sto vise skrate kosu,od onoga sto zelis,vecina lose prodje...od tada ja minimalno kratim kosu sama ,prosto mi zao [:osmeh]
2015 08 24
Ja sam se jednom sisala sama ali silom prilike...imala sam ravno secenu dugu kosu znaci nista siske nista slojevi i tri razlicita frizera nikako da mi ravno odseku kosu, uvek pronadjem neki deo da je duzi i sta sve ne...i jednom se osisam sama i bude to odlicno...sad znam i kako bih se sisala da slojeve napravim jer sam sisala drugaricu jednom ali kako placam sisanje smesno jeftino u odlicnom salonu u Beogradu necu sama svoj bob da cackam ipak je to specificna frizura...ali za kracenje krajeva ili toga samo nadji klip na yt ima ih raznih i lako je. :)
2015 08 24
Ja sam se jednom jaaako zeznula, mislila sam da tako može.... mladost ludost [:smejuljitise] Vezala sam kosu u pletenicu i kažem: sad ću ja krajeve skratiti ;) Kad sam pustila kosu.. [:sokiran] sve nakrivo, asimetrično, kao da su me u zatvoru šišali! [:smejatise] Nakon toga, dok sam imala dugu kosu, operem je, očešljam i polako pramen po pramen, sama... i super ispadne. Jedino ako je tanjiš može biti mali problem, to može neka drugarica da ti odradi, ubodno (odozdo na gore uvlači makaze i tanji).. trimer "cepa" kosu, ne preporučujem ti to nikako.
2015 08 24
nisam mogla psihicki da se povratim zadnji put,sokovi su bili to ,... [:kezitise]
2015 08 24
Samo da kazem curama da se moja frizerka plasi da mi skrati koliko zelim...verovatno bs zbog toga sto vecina skrati vise od recenog...ja sam jooj trazila da mi skrati 25 cm i ona jadna me pita a jel si sigurna...hehe
2015 08 24
Ja se sama sisam od 6og razreda osnovne, nijednom od tada nisam otisla kod frizera, a sada imam 24. Frizerka mi je tada skratila kosu kako se njoj svidjalo, moje divne lokne do dup*ta mi je skratila na asimetricni paz, plakala sam kao kisa. Nije tesko kada skontas tehniku, bitno je samo da su ti makaze ostre i da ne kidas kosu. [:osmeh] Ja sada sebe sisam kako volis, teze mi je kada me drugi zamole da ih osisam, nego kada sisam sama sebe. Par puta mozda malo i zeznes, ali veruj mi da ce se isplatiti.
2015 08 24
Ma meni je kosa onako na krupne lokne, pogotovo na krajevima tako da i kad bih napravila neku neravninu ne bi se toliko primećivalo [:osmeh] A frizura je nekako totalno nebitna, ne volim nikakve prelaze, stepene itd ali jaaaaako želim da je pustim i da po malo skraćujem oštećene krajeve a ne odem kod frizera i još mi kao govori e baš ti je lepa kosa, nemoj nikad je farbaš, zdrava je bla bla i sec 5cm [:vrtoglav] Ja u šoku... E sad ste me još više izgasirale da se sama šišam [:smejatise]
2015 08 24
tvoja frizerka je retkosttt [:osmeh]
2015 08 24
Jaooj ja sam puna iskustva s frizerima,prvo sto me osisaju nikako i naprave fizuru i na kraju oderu...Evo od skoro primeri...Imala sam neku proslavu i odem kod frizerke,kako cemo sta cemo ajde malo da skrati i loknice s figarom da mi napravi.Tu ona poce pricu o svom zivotu bla bla ....I onda mi predlozi posto imam prirodnu blago loknastu kosu da mi ne gori s figarom nego malo pene pa pod haubu...Ja 8 mesec trudnoce ,izgoreh ispod haube al ajde valjda ce biti dobro...Odem ja kod zaove ona se ubila od smeha ,kaze svi izadju od frizera s nekom frizurom ti nista [:smejuljitise] Zvali smo drugi frizerski salon i na kraju imah ja frizuru a za pare ne pitaj [:besan] ....I od pre 20 dana ,odem kod druge frizerke pitam koliko je sisanje kaze 600..Ok moze,ja sedo ona zavrsi reko a da me isfenirate evo nema problema i gotovo reko evo izvolite 600 tek ce ona pa sa feniranjem je 1200 [:isfrustriran] Ej da sam mogla da je zadavim....A tek da vam ne pricam sto kad sam bila 7 razred odem kod frizerke (tada sam pocela da pustam kratku kosu) i kazem skratite mi malo a ja izadjem sa skroz kratkom kosom eh.............. [:plakati]
2015 08 24
Auuuu pa sram je bilo [:vrtoglav] Mene frizer fenira gratis jer idem dugo kod njega a i odvela sam mu mamu, tetku, 3 drugarice pa eto, ali džabe kad ja bukvalno 10godina imam kosu iste dužine i ni makac! [:plakati] Probaću sama pa šta bude...
2015 08 24
Moje iskustvo govori da sama sebi odradim bolje siske i krajeve nego frizeri. Kupila sam solidne makazice i filerke za siskice, pa da vidis sta je frizura, uz malu konsultaciju Youtuba-a ... [:smejuljitise] U pocetku sam dosta gresila, ali sam se sad ispraksovala. [:osmeh] Skoro sam imala nezgodu kod frizera, kada sam resila da se po prvi put u zivotu ofarbam i odradim famozni *ombreeee*....nazuteli su me samo tako (u renomiranom salonu u gradu)...pa su me tretirali nekakvim prelivima da ublaze zutilo.... Sad bih ja sama odradila taj preliv, ali sam svasta procitala i bojim se da od zute ne postanem zelena [:smejatise] Ali sto se sisanja tice- SAMO NAPRED!!! Kosa raste, tako da slobodno eksperimentisi. [:lepota]
2015 08 24
Bubamaro koje makaze si kupila? [:osmeh] I ja sam gledala devojke na yt koje prave čudesa sa kosom i to sve deluje baš lako, a kose su im neverovatne!! [:lepota]
2015 08 24
Nisam sigurna sta pise na njima, nisu mi pri ruci. Pogledacu pa cu javiti. [:osmeh] Ako se ne varam, seka mi ih je kupila u onoj radnji na Banovom brdu koja se bavi prodajom opreme za salone, na veliko i malo...koliko se secam zove se Cvrle hair shop...ili tako nesto ... [:osmeh] I mislim da ih ima razlicitih... cena i kvaliteta, ali ce te oni tamo posavetovati i preporuciti neke za licnu upotrebu [:osmeh]
2015 08 24
Cvrle ima i na Slaviji, znam da se u salonu prodaje razna kozmetika za kosu, a eto nije mi palo napamet da tamo pitam za makaze! [:kezitise] Hvala! [:poljubac]
2015 08 24
1 2