Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna zbog nekorektnosti i bezobrazluka

Micili88 ovde nazalost svega ima, ja valjda polazim od sebe i nekako i od drugih ocekujem makar ono najosnovnije ljudsko i fer ponasanje, ali u vecini su oni koji samo gledaju da zarade po svaku cenu, na stranu sve ostalo.
2015 09 05
DzoDzo tom racunicom sam se i ja vodila, dok mi nisu stigle patike
2015 09 05
Misljenja sam da si trebala odmah da joj vratis patike, kada je ponudila. Ne bi se razvukle sigurno za ceo broj, sto je i logicno. Ja kao prodavac ih ne bih primila nazad posle bilo koliko vremena, osim odmah kad su stigle. Jer postoji mogucnost da ih uzmes, nosis tad kad ti trebaju i vratis sutradan. Verovatno to nije slucaj kod tebe, ali ispala je korektna jer je odmah ponudila da vratis patike, ali ti si sama zelela "da cekas da se razvuku" tako da smatram da nije do nje.
2015 09 05
Marvelicius12 ja nisam cekala da se patike razvuku jer se gaziste obuce ne moze produziti, vec sam htela da sacekam i odmorim stopala buduci da je taj dan bilo skoro 40c a ja sam dosta pesacila i postojala je mogucnost da su mi stopala malo i otecena. To sam joj i rekla, sa cim se ona saglasila.
2015 09 05
A taj predlog sam dala vise da bih njoj izasla u susret i dala patikama jos jednu sansu jer mi je stvarno bilo bzv kako je sve ispalo. Zaista sam bila dobronamerna.
2015 09 05
Razumem tvoju zelju, ali sama znas da ti stopalo ne moze oteci za ceo broj, osim ako ga nisi uganula. Mislim da si odreagovala na prvu da bi dobila svoj novac nazad, ovako je nazalost ispalo lose po tebe..
2015 09 05
Da, svakako je ispalo lose po mene. 3000 din nije malo novca. E pa sad tek ne znam da li da joj ostavim negativnu jer vidim da su i vasa misljenja podeljena. Mozgam vec dva dana i nisam pametna. Da ima vise pozitivnih i da ta jedna moja negativna ne utice toliko, ne bih se tako dvoumila. Mada po njenom ponasanju, nisam sigurna da bi ona ovoliko razmisljala o mom rejtingu koliko ja i dalje hocu da budem korektna prema njoj i posle svega. I ja sam blesava [:vrtoglav]
2015 09 05
Termin: "poluuvaljivacica" Ocena: negativna, naravno (ukoliko je njena konacna odluka da ne vrati novac) Mnogo sam kontradiktornosti od strane nje videla u prepisci. A one fore "potrosila novac" ne bi trebalo da prodju. Ipak si pitala za duzinu gazista, slagala je i prema tome - negativna Tom negativnom pomazes ozbiljnim clanicama da otvore cetiri oka prilikom potencijane kupovine.
2015 09 05
@prakilica- da, definitvno je od te sorte.. Inace, poslala sam adminki poruku ponovo, ali ovaj put sa linkom teme da moze da vidi celu prepisku izmedju nas dve (prethodno sam joj samo u kracim crtama napisala sta se izdesavalo) pa ako i dalje bude smatrala da je ovo za negativnu- onda je stvar resena.
2015 09 05
Pa nije ona ovde da odredjuje sta je za negativnu, a sta nije. Ali znam da ce ti reci da je za negativnu, videces. [:osmeh] Same clanice treba da znaju da se posle svake saradnje ostavlja utisak koji je pozitivan, negativan ili neutralan u zavisnosti od toga kako je saradnja protekla. Ja ne znam sta je sa ljudima, svi se kao nesto plase da ostave utisak ili ne ostavljaju iz razloga "vratice joj se" ili ne zele probleme ili nesto trece, a ja smatram da je utisak, ma kakav da je, obaveza, jer on drugim clanicama moze da ukaze na mnogo stvari.
2015 09 05
Stopala itekako mogu da oteknu za jedan broj, mozda ne ceo, ali je potreban broj veci za svaki slucaj. Inace sto se teme tice imam slican problem, ne slican jer nisam trazila novac nazad, ali bas u vezi korektnosti objasnjenja zasto predmet ne moze da se nosi, zasto se "raspao" posle prvog pravog nosenja, i ne znam gde pise da mora utisak da se ostavlja odmah. Niko ne moze toliko da iznosi obucu ni za duze a kamoli za 2 dana osim ako nije neki sporrtista ili ne znam sta. Od tada, poucena ishitrenim utiscima ali i razocarenjima, ne ostavljam ih vise odmah za ovakve stvari.
2015 09 05
visnjicice, jesi li ti procitala sve postove u ovoj temi uopste?
2015 09 05
Nisam, samo uvodnii sad ove medju zadnjima za stopala. Zasto pitas? Mislim, jel' trebalo?
2015 09 05
U pravu si prakilice, trebalo bi zarad drugih clanica ostavljati iskren utisak, pa makar bio i negativan, jer to je moj licni utisak o nekome. A ne oklevati kao ja iz neke nesigurnosti ili bojazni da ce i ona meni ostaviti pa cu morati da se zalim adminki, pravdam i sl. Ovako u sustini samo prolongiram sebi ovu agoniju [:vrtoglav]
2015 09 05
@visnjicica, ja nisam to lupila kad sam se dopisivala sa njom, meni stvarno stopala oticu zbog zdravstvenog problema, al ajd sad da ne skrecem sa teme [:jezik]
2015 09 05