Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna zbog nekorektnosti i bezobrazluka

Ona tera njeno..ne cita ona komentare [:sokiran]
2015 09 05
Ne teram svoje, samo pokusavam da zavrsim ovaj post do kraja, pa da prodiskutujemo
2015 09 05
Za mene je prevarant svako ko ne napise i to da fali jezicak, i to da je unutra pozelenelo i poplavelo. Ona je napisala "Ocuvane", a ako negde moze da se pronadje x dokaza o razlicitosti nacina na koji se taj pojam shvata, to je ovde, i uopsteno, u internet prodaji. Lako moze da ide i njen nazovi argument "Sto me nisi pitala". Ali jeste, ti si nju pitala, ona je rekla 25, slagala je i zdravo, negativna. Povratna ce ti verovatno biti obrisana, ako se adminka slaze s tobom. Ja sam porucila patike 38, na kojima pise gaziste 24cm, koje su gazista 25-25,5, sto mi devojka uopste nije rekla vec je napisala u opisu tako "broj 38, gaziste 24, meni su velike". Iskulirala me je totalno.
2015 09 05
pa vidi se sve i na njenim fotkama. Sva ostecenja, izguljena guma... A to sto i ja imam slucajeve koji bi da kupe S a nose L i hoce da se uguraju u to, to je vasa problematika oko gazista.
2015 09 05
Nema potrebe da me napadaye, ja zaista ne vidim cemu sad ovakvi komentari. Moja obuca je neka 38, neka 39. A imam i obucu proizvodjaca Airstep koja je br. 38, a oni prave Mjus. Bas iz tog razloga sam pitala. Ne vidim sta sam uradila u ovoj prici, a da nije bilo na mestu. To plavo zeleno je cinjenica da sam videla na slikama ali sam mislila da je unutrasnjos od koze, pa da je to fazon (jer Airstep i Mjus prave tako malo neobicne modele)
2015 09 05
LlejJa, ali postoje fotke o "ocuvanosti". Pojam ocuvanosti nam nije isti svima [:osmeh]
2015 09 05
Ja se slazem, ali mislim da se sa ovih (a ne njenih) slika jasno vidi da se ove patike zaista ne mogu nazvarti ocuvanim. Ja sam prodala ovde dosad 3 para obuce i u mm sam ih merila jer je to najbitnije kod kupovine obuce i kalupi znaju da variraju.
2015 09 05
I devojka je napisala- tj. slagala, da su bez ostecenja i nosene 7,8 puta
2015 09 05
pa, ako ti mislis da su njene fotke odlicne, onda ok. Ja vidim ostecenja i tamo. Kapiram da su ti se dopale, ali kapiram i da si se zaletela i jbg.
2015 09 05
Pa koliko ja vidim na slikama na desnoj se vidi to plavo a na levoj se bas i ne vidi ali tu fali taj jezicak nazad...kriva je i ona sto je slagala za duzinu,ali po meni kriva si i ti sto nisi malo bolje obratila paznju..jeste pise ocuvane,ali ne pise nove...
2015 09 05
Ne mislim, daleko od toga, zato su i kostale 3000 jer nisu kao nove, ali nisam ocekivala ovako da su iznosene. Na stranu stanje u kom su, mislim da je presudno to sto mi je rekla da je gaziste 25cm a NIJE. Nije cak ni 24.5, vec 24.3, merila sam i krojackim i redovnim metrom. To je po meni obmana. Namerna ili ne, ali je njenomm greskom i pogresnim podatkom doslo do toga da ja kupim patike. Najmanje sto je mogla da ucini je da mi vrati novac, cak sam ponudila i da snosim postarine, a zbog njene gresjke. Sve zato sto ne volim da se svadjam i stvarno sam se dosad ovde lepo sve dogovarala sqa devojkama i nikad nisam imala problem koji se nije resio dobrom voljom
2015 09 05
jaaaao, pa kako nisi ocekivala kad se vide i ostecenja i sve na njenim fotkama?
2015 09 05
Tu si u pravu [:tuzan]
2015 09 05
kad neko za vidljivo ostecen predmet napise OCUVANO, apsolutno mozes ocekivati laganje oko gazista ili bilo cega drugog.
2015 09 05
Znam, to stoji, slike dosta prikazuju, narocito taj jezicak, ali nazalost mislim da dosta ljudi ne gleda fotke precizno, a mozda pogleda samo prvu... Obicno se ocekuje da je ostecenje naglaseno, pa kad ga procitas, zagledas se malo. Ko je malo iskusniji u ovome, ne misli tako. U svakom slucaju, stoji da je pitala za gaziste i da je dobila odgovor 25, iz ne znam kog razloga, verovatno devojka nije ni merila vec je po svom nahodjenju rekla jer ona "nosi 38,39". Probaj da ih prodas da vratis bar deo para, i skini jezicak i na drugoj npr., sta ces s tim jednim. Ali da ne vrede toliko, ne vrede... Uopsteno je ovaj tip obuce nezahvalan, lako se prljaju i sve se vidi. Nauci nesto iz ovoga, ubuduce pazljivije i glavu gore
2015 09 05