Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna zbog nekorektnosti i bezobrazluka

Hvala LlejJa na razumevanju, i ja mislim da nije ni izmerila
2015 09 05
Na obe patike su jezicci, jedino sto samo sto nisu otpali..
2015 09 05
E, pa onda nek i ubuduce gledaju samo prvu, pa ce da dobijaju ovako "ocuvane" predmete. Sto se samog gazista tice, meni su za dva dana dosle dve poruke za ove crne patikice sa mog naloga kao, molim za gaziste, da li je siiiiiiiiigurno 24-24,5, ja nosim 37 ne znam da li bi mi odgovarale. NECE ODGOVARATI JER JASNO PISE GAZISTE I ODGOVARA ZA 38, jer za 37 ide gaziste za cm manje Znaci, devojke forsiraju sebe na kupovinu, jer im se predmet dopada i pored jasno napisanog gazista. Drugo, ova clanica je nova, mozda je pogresno premerila i merila spolja. Ima i tih talenata. Balerina, pogledaj joj malo bolje fotke tih patika, ja ne vidim jezicak na slici na levoj patici.
2015 09 05
Daj ti njoj lepo negativnu pa neka sledeci put misli dal ce meriti ili ce lupati od prilike ;)
2015 09 05
Stvarno se ne vidi na tim slikama, ali zato sto visi na par koncica, pa je pao dole, ako me razumete
2015 09 05
Mayamaya1 mislim da cu tako i uraditi
2015 09 05
Jedino sto me sprecava je upravo to sto je nova, pa sve ne bih da preuzmem tu odgovornost na sebe, da ce posle moje negativne spasti na 50% pozitivnih i verovatno ce joj to ovde zapecatiti sudbinu
2015 09 05
pa sama je kriva...vidis da njoj nije to bitno,bitnije joj je bilo da tebi uzme pare i sutra dan ih ooodmah potrosi!!
2015 09 05
Potpuno si u pravu, sad sam opet ljuta, a taman sam se malo ohladila [:vrtoglav] Sto bi mene bilo briga, kad nju nije?!
2015 09 05
Ne treba uopste da ti bude zao... Ja devojci koja je mene zafrknula za patike nisam dala negativnu, htela sam, ali nisam. Jedan dan mi je palo na pamet da bih ipak trebala i kad sam joj usla na profil, vec je imala jednu negativnu i otisla sa sajta. Treba na vreme, ostavi link teme, pa ko udje neka sam procenjuje da li ce saradjivati s njom ili nece, nekome to nije bitno
2015 09 05
Da, tako cu i uraditi, pa stvarno neka sami procene..
2015 09 05
pa meni je devojka rekla za farmerke da su 27 ali se rastezu vise od 10 cm, i dogovorimo se za 800 din otkup. Meni stigne paket, otkup 900 din, broj pantalone 26 i rastezu se max 3cm. Toliko o tome...
2015 09 05
Definitivno sam ih previse platila, ja ne bih ni imala obraza da nekome trazim 3000 din za patike u takvom stanju..
2015 09 05
naspram 13 000din placene cene, 3000din bi bila sasvim ok suma... Da su patikice ocuvane zaista.
2015 09 05
Bas to, da su u ok stanju 3000 din ne bi bilo puno.
2015 09 05