Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna zbog nekorektnosti i bezobrazluka

Pa nisam ni ja "lupila" Balerina, stvar je u tome sto je clanica ne znam kako dosla do tog podatka, ne od mene direktno, sto je krajnji bezobrazluk. Na stranu sto je taj problem em povremen em prosao.
2015 09 05
V: Pa ovde smo, valjda, da komentarisemo na ovu temu, a ne da caskamo o nekim generalnim stvarima. B: Ako ti bude ostavila osvetnicki, obratis se administratorki, posaljes joj prepisku i ona ti ukloni osvetnicki. Ovde je sada nova administratorka koja svoj posao radi veoma dobro, za razliku od prethodne/ih.
2015 09 06
@Visnjicica- ne mislim nista lose, samo sam htela da kazem da nisam na taj nacin htela da je dovedem u neku zabludu, to mi se stvarno nekad desava. Razumem na sta mislis, dobro da je povremen i prolazan [:osmeh]
2015 09 06
@P- Shvatila sam kad mi je devojka odgovorila u roku od minut, na poruku, ostala sam zatecena [:kezitise] Nisam dugo posecivala forum, pa nisam znala da konacno imamo normalnu i azurnu adminku [:lepota]
2015 09 06
Mislim, em je covek ostecen, em razocaran, em zabezeknut, em treba da krije onog koji ostecuje a da ga ovaj ne udostoji ni uljudnog objasnjenja i jos ga napravi maltene krivim za fizicki problem a koji cak nije ni srz konkretnog problema, pa moj moj pa preko mojega. I da nije tog bezobrazuka, ocena bi bila makar neutralna, ali ovako je sasvim negativan. @ Praklica Praklice, ja kroz svoj primer ( a i da li bih bila prva i jedina koja "caska" na ovom forumu?) apsolutno podrzavam clanicu za negativnu ocenu, jer em je ostecena em joj je pogresno od pocetka receno za gaziste a znamo da se brojevi danas razlikuju i da se to mora pitati i precizno dati a ne gledati broj, em se isto nekorektno ponela sto je pomislila da 1 dan vise moze da bude uzrok ne znam kakvog nosenja patika, i sto se na kraju nije ponudila da vrati novac makar u ratama ako ga nije imala odmah, recimo za mesec dana. Sve je to moglo, ali je clanica htela da uzme novac posto poto. Ipak, ja bih sacekala sa utiskom da vidim hoce li biti toliko fer d abar ponudi novac i vrati malo kasnije ako vec nema odmah. Ako, ne posle izvesnog vremena dala bih joj negativnu.
2015 09 06
E bas tako- i ostecena i razocarana. Evo danas je treci dan kako se ne javlja, a vidim da je ulogovana povremeno. Da je htela da mi vrati pare, mislim da bi se dosad javila i odgovorila na moju poslednju poruku.
2015 09 06
Trebalo je da to uradi po mom misljenju, ili da ti makar ponudi, i to bi bilo fer. Ovako, ispada da te je "otkacila" samo da bi uzela novac ne pitajuci se sta je s tobom i sto je najgore, odcutala "mudro" na tvoj dalji apel. Sacekaj jos malo mada mislim da nema vajde. Svasta ljudi danas rade za pare da je to cudo.
2015 09 06
Evo sacekacu jos do sutra sa utiskom, i mislim da je to i vise nego dovoljno i fer sa moje strane, s obzirom na to koliko njeno ponasanje dosad nije bilo fer. Hvala svima koji su ucestvovali u temi i laku noc [:osmeh]
2015 09 06
Ispravno sto si odlucila da jos malo sacekas. Laku noc Balerina, laku noc...
2015 09 06
1 2 3 4 5