Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lek za smirenje posle PostExpress-a

Verovatno sam promasila grupu na forumu, ali imala sam potrebu da podelim danasnje iskustvo iz poste. Saljem knjigu koja sa njihovom kesom za slanje ima 0.502 kg?! I na vrednost od 300dinara devojka sad mora da plati 283din postarinu. Ja pitam gospodju jel to mora sa njihovom kesom da se meri? I posto rucno upisuje kilazu neka upise 0.499 da ne bude postarina kao i vrednost paketa. I ona ni da cuje, to ne moze, mora da bude precizno... E doslo mi da uzmem knjigu i da iscepam predgovor i tako osakacenu posaljem. [:isfrustriran] A sto su neljubazni to je posebno: Merkator posta uzasna zena, Dedinje uvek nesto zezne u adresi, i sad ovaj slucaj kod Klinickog centra. Zasto, o zasto su tako bezobrazni. [:plakati]
2015 09 11
Katastrofa! Veruj mi svuda su neljubazni! Ja sam imala slican slucaj danas, 530g, pojela sam se ziva zbog devojke kojoj saljem. Ali mi tu nista ne mozemo [:vrtoglav] [:plakati]
2015 09 11
Knjige je najbolje slati kao tiskovinu, tako je minimalna poštarina...
2015 09 11
ja izmerila kuci, 490gr. oni merili 530.... i kaze postarina 260. ja reko al nisam htela do 12 nego do 19. kaze on: "da, al pakovanje se naplacuje 20 dinara". pakovanje? uzeo je moj predmet lepo zapakovan u moju kesu i ubacio u njihovu kesu ?!? nijedna druga posta mi nikada nije naplacivala tu njihovu kesu... cak su mi dali i vise komada da nosim kuci da imam.....
2015 09 11
Pa zato sto mere sa njihovom kesom prevaranti, da im se slucajno ne istegli kurir [:stidljiv]
2015 09 11
Mayana kakve veze ima 12 i 19h sa cenom? Nisam upucena [:vrtoglav]
2015 09 11
Kesu naplate?? to je glupost! [:besan] Ja sam sad slala 4 knjige kao preporuceno, oko 140 rsd postarina...
2015 09 11
Jeftinije je kad se šalje do 19h.
2015 09 11
pa do 12 je skuplje. 20-30 dinara valjda....
2015 09 11
A sto sam jednom poslala tasnu pa je isporucio na potpuno pogresnu adresu i jos nije trazio otkupninu uopste, zena otvorila kesu i zvala me da se zahvali na tasni ??!?!?!? To neki drugi put [:smejuljitise]
2015 09 11
Ja sam imala IDENTICNU situaciju samo sa helankama. I plus sto je bilo 501gr! Hej 501 gr?! Pa sloogirala sam se! Devojka je platila 350din helanke i plus nekim cudooom 342 din PTT.... Isto tako zamolih vrlo neljubaznu gospodju da izmeri bez njihove kese a ona rece kako ja ne saljem samo robu vec roba+kesa aman 1gr?! [:isfrustriran] @mayana od kada to??? [:sokiran] Nikada mi nisu dozvolili da saljem BEZ njihove kese! [:pospan]
2015 09 11
ne znam zaista od kada. ni u jednoj drugoj posti nisam imala to iskustvo.... meni dozvoljavaju da saljem bez kese. ako je dobro upakovano ili ako je preveliko (kutija sa cipelama, juce, na primer) pa ne moze da stane ni u najvecu njihovu....
2015 09 11
Nisam znala [:vrtoglav] Na sta sve nece nazickati pare [:sokiran] [:sokiran]
2015 09 11
i 5 dinara ako ti kurir popunjava adresnicu jer im "ne radi uredjaj pa nisu dobili podatke od call centra". svaki put.....
2015 09 11
opcija do 19h je 150 dinara,do 12h - 240dinara,najeftinija je opcija ako placate pouzecem da se novac vraca postanskom uputnicom
2015 09 11
1 2 3