Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lek za smirenje posle PostExpress-a

Hahahaha...Mrzi coveka [:smejuljitise] bar je iskren.Ja sam prezadovoljna postexpressom.Doduse nekad preteraju kad se placa pouzecem nesto kao npr skoro sam uzela mokasine za 400 dinara sa postarinom me je kostalo 800 i neki dinar...Brate mili ,mogla sam lepo da dodam jos neki dinar i kupim nove [:plakati] [:osmeh]
2015 09 12
Kad zovem kurira da dodje po paket uvek za te neke lakse kazem da su manje od 500g a oni naravno ne nose vage sa sobom i to tako prodje. Inace je 80% paketa koje sam ja primila bilo za nekoliko grama teze od 500. Jednom prilikom sam kupila majicu od devojke koja je isto iz Novog Sada i posto sam bila bolesna trazila sam da mi posalje pouzecem, naravno izmerili su petsto i nesto grama a postarina 385din. Isto toliko sam platila i za paket iz Kine! Od tada iskljucivo prvo uplacujem.
2015 09 12
a ja bas mislila da su oni najjeftinijij?!? a vi sad kazete preskupi [:tuzan] jer na primer, jednom mi je jedna devojka poslala nesto bez otkupa, na poklon, aksom. majcica je imala manje od 500 grama, mislim 150, platila sam ptt 350 dinara! posle sam se jedila sto joj nisam naglasila post expres do 19, jer sam za ove pare bukvalno mogla kupiti novu.... [:besan]
2015 09 12
Mozda ja gresim.. Ja nikada ne saljem privatnom brzom postom, ali jesu mi slali pakete i uvek sam jeftino prolazila.. E sad, posto su to bili ljudi koji dosta salju, a verovatno sve salju preko njih, mozda imaju neke popuste pa je meni postarina bila mala, zaista ne znam
2015 09 12
mene je D express odrao za dva manja ukrasna jastuka, katastrofa Ali sam Aksom narucila i fotelju i lampu, ma svasta tako kabasto i tesko, i bili su mnooooogo jeftini, naspram toga koliko bi me izaslo da sam PE trazila za slanje. Aks je keva za teske i kabaste stvari, u mom slucaju su uvek bili mnooooogo korektni.
2015 09 12
1 2 3